- Вадим Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Чудовий папір
- Переваги:
- Велика упаковка.
- Недоліки:
- Не виявив
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Швидка доставка.Папір гарної якості,купую не вперше.
Добрий день, Володимир! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Глібко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Гарний папір.
Добрий день, Олександр! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
погана якість
- Переваги:
- Не бачу
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Вітаємо, Яна! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
цілком конкурентний товар в цьому сегменті, не гірше відомих брендів, можна брати)
- Переваги:
- комфортна у використанні, м'яка
- Недоліки:
- не виявили
Вітаємо, Оксана! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Беру второй раз. Очень нравиться
Вітаємо, Анна! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Хорошая туалетная бумага за свои деньги
Добрий день, Марія! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Любимая бумага, давно пользуемся.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Хоть и заявлены три слоя, они невероятно тонкие как папиросная бумага
Добрий день, Андрій! Дуже приємно чути, що Ви прихильник нашої продукції. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Туалетний папір "Срібло" дійсно має три шари, позиціонується як оптимальне рішення за співвідношенням ціна-якість-міцність та його виробництво відповідає усій НД, ТУ У 17.1-22351935-004:2025 та ТУ У 17.2-22351935-002:2020, систему менеджменту сертифіковано за стандартами ISO 9001, ISO 14001 та впроваджено сертифікацію згідно стандартів FSC. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника!
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
У порівнянні з Рута преміум трохи тоньше та менше. Втулка більше діаметром чим у Рута. Ціна згідно якісті.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Менько И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Сам папір непоганий, але замовляли в грудні 2025 і частина рулонів браковані(
Або просто суцільний лист або частина рулону, з 32 рулонів / 6 таких виявилось.
Напевно щось з партією- Переваги:
- Приємна ціна
- Недоліки:
- Є брак у рулоні
Ірино, вітаємо! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок!
Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для нас важливо розібратися в цьому випадку, адже подібні дефекти (відсутність перфорації або злипання шарів) є нетиповими для нашого виробництва. Наше підприємство працює за міжнародними стандартами ISO 9001 та ISO 14001, що передбачає суворий контроль на кожному етапі.
Чи могли б Ви надіслати нам фото товару, упаковки та, за можливості, номер партії на пошту? Це необхідно для проведення внутрішньої експертизи в нашій лабораторії контролю якості та подальшого вирішення цього питання.
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Папір гарної якостті
- Переваги:
- Гарна якість, гарна ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
Добрий день, Віта! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Чудовий
Добрий день, Микола! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Карина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Чудовий папір за свої кошти
Добрий день, Карина! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 24
Прекрасный товар. Бумага мягкая, комфортная.
- Переваги:
- Качество, мягкая
- Недоліки:
Добрий день, Наталя! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Гарний туалетний папір, щільний, вистачає на довго. Ціна/якість
- Переваги:
- Якісний, щільний
- Недоліки:
Вітаємо, Олена! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Рита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Сподобався. Буду й надалі купувати.
- Недоліки:
- Немае
Вітаємо, Рита! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Заказываю в который раз, отличный товар за свою цену! По-моему мнению, немного менее мягкая бумага чем у zewa, selpak, но мягкость достаточная и качество устраивает
И узор из сердечек тоже приятный момент
На фото почти полный рулон)- Переваги:
- Цена, качество
Добрий день, Вікторія! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Добрий день, Наталія! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Гарний товар
Добрий день, Сергій! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Норм за свою ціну
- Переваги:
- Ціна = якість
- Діна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 24
Ціна якість відповідають
Добрий день, Діна! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Користуюся цим туалетним папером уже деякий час і повністю задоволена якістю. Він дуже м’який, водночас досить міцний — не рветься під час використання, що робить його зручним і практичним. Рулону вистачає надовго, витрата мінімальна.Загалом — відмінний варіант для щоденного використання, який забезпечує комфорт і надійність.
- Переваги:
- Мякий та міцний
- Недоліки:
Вітаємо, Ірина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Найкраще співвідношення ціни та якості. Отримання менше ніж за добу
- Переваги:
- Дешево, швидко
- Недоліки:
Вітаємо, Марина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Очень довольна! Всегда буду его брать и другим рекомендую.
- Переваги:
- Плотный
- Недоліки:
Добрий день, Ірина! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Папір якісний, але рулони відкриваються важко( забагато клею).
Добрий день, Владислав! Дякуємо за ваш відгук!
Ми врахуємо Ваші зауваження щодо якості паперу для покращення продукції. Нам важливо, щоб Ви залишилися задоволені.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Цей папір має 2 шари. Риторічне питання до виробника: навіщо брехати?
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Якість не відповідає дійсності.
Добрий день, Олег! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Туалетний папір "Срібло" має три шари, та його виробництво відповідає усій НД, ТУ У 17.1-22351935-004:2025 та ТУ У 17.2-22351935-002:2020, систему менеджменту сертифіковано за стандартами ISO 9001, ISO 14001 та впроваджено сертифікацію згідно стандартів FSC . Згідно технологічного процесу виготовлення два верхні шари проходять через вал з однаковим тисненням і дуже щільно склеюються між собою. Третій шар проходить через інший вал і іншим тисненням. Саме тому відповідно, 2 верхні шари більше скріплені і їх важче розділити.
- Роман
Я так само думав що 2 шари… але таки дійсно два шари жильного прилягають один до одного і їх дуже важко розділити…а третім шаром простіше… все СУПЕР… ТРИ ШАРИ… і папір теж супер… тепер тільки їм і користуюся… так що все добре
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
чудово
Добрий день, Андрій! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Валентина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Відповідає
Вітаємо, Валентина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Сніжана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 24
Найкращий туалетний папір!
- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
Добрий день, Сніжана! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- ИнгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 24
Хорошая бумага
Вітаємо, Інга! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Віктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Гарна якість, дійсно 3 шаровий добротний папір
Вітаємо, Віктор! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Мʼякий туалетний папір,щільний, рекомендую !
- Переваги:
- Дешевий мʼякий та щільний
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Брав цей папір через акцію, але тепер купую постійно. М’який, не дряпає, при цьому не розповзається в руках. І головне — реально економний: рулонів вистачає довше, ніж очікував!
Добрий день, Артем! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Петр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Дуже гарний папір.
Добрий день, Петро! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Всього рулонів: 32
Чудовий туалетний папір, вже давно користуюсь
Добрий день, Анна! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!