Картка Rozetka

Відгуки покупців про Forest Cat Oat Organic Pellets Гіпоалергенний наповнювач поглинаючий 3 кг (4841046001400)

Оцінка користувачів 3/5
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5

Користуюся вже декілька років, у мене кішка, ніколи ніякого запаху нема

Переваги:
    Не носиться за лапами, економний, не смердить
    Недоліки:
    Для мене нема
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5

Скільки купував котам вівсяних наповнювачів, цей — найгірший. Не знаю, чи гранула пересмажена, чи він завжди такий.

Дуже погано всочує рідину (особливо коли лоток стоїть у сухому і теплому місці). Вона просто проливається через товстий шар великих гранул і дуууже повільно всочується, а, скоріше, випаровується.
    Неприємний запах з'являється вже після першого використання і прибрати його майже неможливо, бо гранули погано розпушуються.
    Через 2-3 дні кількаразового прибирання щодня, запах виїдає очі.

Наповнення обох лотків у смітник. Повторюю, за 15 років із натуральними наповнювачами (від класичної деревини, до лушпиння і тофу) таке — вперше.

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Зовсім не прибирає запах, здоровезні гранули
  • Сергі
    Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5

Моїм котикам і мені підійшов. Насправді чудовий продукт. Міняємо наповнювач 1 раз в 3дні ,неприємних запахів немає, з лапок струшується лише на пригоршковий коврик, що суттєво (не по всіх кімнатах)

• Виктор
    Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5

Может это был единичный случай из партии, но больше этот товар брать не буду.

Переваги:
    Одно, не разбрасываются отходы жизнедеятельности кошки.
    Недоліки:
    Слишком сильная вонь, такое чувство что метил кот в полном рассвете сил. Очень сильно воняет химией. До этого наполнителя и после него все ок с запахами.
  • Світлана М***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5

Використовую виключно екологічні наповнювачі. Вони натуральні і не шкодять здоровью кота. До того ж ціна вкрай доступна за 5кг еконаповнювача. Особливої зручності додають ручки на пакуванні. Рекомендую і сама буду купувати ще

Переваги:
    екологічний та натуральний
  • Яна Р***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5

Шкода, що я раніше не чула про цей супер екологічний наповнювач з шелухи овса. Ціна на нього дуууже економічна, враховуючи що в пакуванні аж 5кг

Переваги:
    ціна/якість/комофорт/натуральний
    • Сергій С***

За 150 грн, зазвичай, 2 по 5 кг купити можна; а за 100 — два по три кг.