Відгуки покупців про Парфумовані капсули з гранулами WellMe 7в1 Super-concentrated clean laundry pods для прання кольорової та білої білизни 40шт

Оцінка користувачів 5/5
  • Руслана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Кількість прань: 40

Взяла ці капсули на розпродажі та вже жалкую, що тільки одну упаковку. Такої яскравої чистої білизни я певно від жодного прального засобу не отримувала. Біле - воно аж сніжно-біле, кольоре - наче домалювали пензликом ще. З плямами також добре справився, аромат приємний, не знищуючи_все_живе_хімічний, додатково кондиціонера не потребує.

Переваги:
    Відмінне прання
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  Lacura Shop

Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що капсули WellMe перевершили Ваші очікування і Ви задоволені якістю прання!)

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Кількість прань: 40

Беру вже не вперше, капсули гарно перуть, не має різкого запаху

Переваги:
    Не має різкого запаху
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Lacura Shop

Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам дуже приємно, що Ви обираєте ці капсули знову і задоволені якістю прання та легким ароматом. Приємного користування!

• Ольга Я***

Мені подобається! Беру другий раз

• Продавець  Lacura Shop

Дякуємо за зворотний зв'язок! Дуже приємно, що Ви обрали цей засіб знову і задоволені результатом. Приємного користування!

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Все добре , дуже сподобалось

• Продавець  Юзон

Дякуємо за теплі слова! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Гарного Вам користування!

• бут м***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice

оплатила за товар 2400грн ,
    а пришло 156 шт из них 7 полу пустых 612 грн разницы. ЭТО ЧЕРЕЗЧУР

Недоліки:
    Заказывала 200шт пришло 156 шт из них 7 полу пустых.
    • Продавець  MasterPrice

Вітаємо. Вибачте за незручності, помилка на складі. Ситуацію вирішено, помилку виправлено, приємного вам використання.