Відгуки покупців про Сіль для посудомийки FINISH cristalli di sale 1000г
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Самая качественная и экономичная соль из тех, что мы пробовали. Сравню с Somat : у Finish фракция намного крупнее, поэтому она значительно экономичней. Somat ,например, настолько мелкая, что растворяется мгновенно. Во время засыпки в ёмкость значительная её часть сразу же и выходит вместе с измещаемой водой. По моим наблюдениям соль Finish экономичнее почти в два раза. Сама беру только её и другим рекомендую.
- Переваги:
- качественная, экономичная (крупная фракция)
- Недоліки:
- не выявлено
- Денис М***
Экономная? Качественная? Это же просто очищенная соль крупной фракции. Купил мешок 25 кг очищенной белорусской соли крупной фракции. Разницы не ощутил. Мешок дороже менее чем в два раза.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Не знаю навіщо воно потрібно, але посудомийка просить, а я їй ні в чому не відмоляю
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- ОрестПродавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Пачки хватило на 2-2,5 місяці при 1 циклу миття на день.До якості самої солі притензій немає,посуд вимитий добре і без нальоту.
Представник брендуОресте, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
крупная фракция, расход согласно жесткости водопроводной воды/показаниям датчика (необходимо верно выставить значение жесткости воды в пм - влияет на качество мытья: известковый налет, следы капель, и тп)
- Переваги:
- проверенная временем: пм bosh без проблем 10 лет
- Недоліки:
- отсутствуют
- Роман Б***
Виктор, а можно по-подробнее о правилах использования и дозировках соли? Я обычно сыплю как бог на душу положит, и жду пока лампочка "нужно соль" опять загорится. Компетентные люди приглашаются к беседе!
- Віктор
Роман, методика такая:
1) лакмусовой бумажкой замеряете жесткость воды и в соответствии с ее показаниями выставляете переключатель жесткости воды в посудомоечной машинке. (лакмусовая полоска часто идет как пробник к стиральным порошкам, порошкам для пм, в аптеках)
2) засыпаете бункер для соли. пополняете по мере необходимости. у меня старая пм Bosh.В отсеке для соли поплавок. Когда он падает - засыпаю соль. Обычно за один раз пол-пачки.
Известковый налет и/или засохшие капли на вымытой посуде свидетельствуют о том, что у Вас неверно выставлена жесткость воды.
Известковый налет более эффективно оттирать вручную уксусом. - Роман Б***
спасибо. А вы заказывали здесь? Имеет ли смысл заказывать доставку в отделение НП, ведь 4 кг, как-никак? Дорого, наверное обойдётся.
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
В одной упаковке на 4 кг два пакета по 2 кг, так вот пол пакетика хватает на полтора мес. при условии мытья посуды раз в день. Соль очень выгодная, смягчает воду и отлично влияет на качество мытья (в купе с ополаскивателем и таблетками той же фирмы).
- Переваги:
- Смягчает воду, хватает надолго
- a_band
не смягчает, а восстанавливает свойства ионообменнуой смолы
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Купуємо засоби для догляду цієї фірми і завжди задоволені. Машина Bosch, поєднання з Finish ідеальне. Економічна упаковка 4 кг вигідна. З сіллю реально ліпший результат миття навіть на режимі «еко». Спасибі Розетці!
- Переваги:
- Дуже дієва сіль
- Недоліки:
Представник постачальникаАліно, щиро дякуємо вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що вам усе сподобалося!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
В картонній упаковці два пакети, що запаковані кожен окремо. Крупні гранули солі. Гарна якість даного товару.
- Переваги:
- Великі гранули солі, завантаження вистачає на довше, ніж з іншим виробником, який я спробувала
- Недоліки:
- Не виявила
Представник компаніїОлено, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Приємного використання!
- Natali L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Очень хорошая соль, крупная, на долго хватает. Цена радует.
Представитель компанииБлагодарим за ваш отзыв! Рады, что вам нравится наша продукция!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Отличная соль, нравится что в гранулах и меньше рассыпается из-за этого. Белого цвета, никаких примесей не видно
- Переваги:
- Гранулированная, чистая
- Недоліки:
- Немного была замята коробка
- катяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Мастер по установке посудомоечной от бош/сименс сказал что если хотите чтоб машинка не ломалась, использовать соль только от финиш, никакую другую. Домол соль вообще сказал ломает машинки.
Большой расход, если вода жесткая (я выставила максимальную жесткость в настройках). Следов и белых разводов на посуде нет- Переваги:
- выгодная упаковка, хорошая цена
- Недоліки:
- быстро израсходуется
- Євген А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Сіль як сіль. В середині коробки 2 пакети по 2 кг. Кристали, порівняно з сіллю somat та Domol, в finish-а найбільші.
- Переваги:
- Припустимо що вони якісь є)))) Це ж просто сіль, камон))
- Недоліки:
Представник брендуЄвгене, дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Ляшенко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Большая пачка. Внутри 2 пакета с солью. Одного хватило на засыпку в посудомоечную.
- Переваги:
- Соленая
- Недоліки:
- Не сладкая)
Представник брендуМарина, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!
- misha d***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Сіль як сіль. Все норм
- Переваги:
- Ціна немає
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку продукції Finish!
- Мирослава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Найкраща сіль для посудомийки.
Продавця рекомендую. Все прийшло швидко.- Переваги:
- Вистачає на довго, приємна ціна. В звичайних магазинах ціна набагато вища.
- Недоліки:
- Не виявила
- Сухорудченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Сіль як сіль. На смак не пробував ..
Представник постачальникаВолодимире, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Товар не підвів
Представник постачальникаОксано, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Посудомийка Beko
Входить вся пачка
При режимі жорсткості #4 є залишки слідів солі
При режимі #3 немає (далі буду дивитись на скільки вистачить пачки солі)
Поки користуюсь 2 тижні (посудомийка працює раз на добу)
За два тижні щоденного використання повідомлень про її закінчення ще немає
Будемо спостерігати
Одже режим жорсткості #3 обраний- Переваги:
- Якість дуже гарна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДмитре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Якісна сіль, при дозуванні відповідно до жорсткості води посуд без "вапняних розводів"
- Переваги:
Представник постачальникаМар'яно, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Понад 10 років купляю цю сіль. Якість незмінна.
- Переваги:
- Надовго вистачає.
- Недоліки:
- Не можна солити їжу.
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Олеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Хороша сіль, досить економна.
Представник постачальникаОлесю, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юл І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
подобається тим, що кристали крупні, немає відчуття що дрібне сміття сиплеш
- Переваги:
- крупна сіль
- Недоліки:
- не виявила
Представник брендуДякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої продукції!
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наташа М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Очень хорошая соль. Есть дешевле, но они улетают моментально. А эта медленно растворяется, долго расходуется. Рекомендую к покупке!
- Переваги:
- долго расходуется
- Недоліки:
Представник брендуНаташа, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!
- Руснак М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
Спасибо!
- Переваги:
- Отличный товар, отличный магазин!
- Недоліки:
Представник брендуСпасибо, что выбираете нашу продукцию!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
- Переваги:
- Посудомоечная машина говорит, что хорошая соль. Солёная.
- Недоліки:
- Не сказала
Представитель поставщикаАндрей, спасибо, что выбираете Finish!
- Alena C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Про соль Finish могу сказать, что хороший вариант. Первый раз засыпала половину пачки, которой мне хватило почти на два месяца. Когда загорается индикатор, снова засыпаю соль. Но иногда индикатор может загореться, а соль в отсеке еще есть. В этом случае, я ее просто перемешиваю, и тогда индикатор больше не горит. Эта соль, на мой взгляд, стоит очень дорого. Есть аналоги подешевле, поэтому буду искать оптимальный вариант по цене и качеству.
- Переваги:
- 1. Отличная соль
- Недоліки:
- 1. Цена.
Представитель компанииАлена, благодарим за ваш отзыв и за выбор продукции Finish!
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Ну собственно что не писать. Соль как соль. Производители рекомендуют именно эту. Никаких нареканий нет
- Переваги:
- Рекомендации производителя значит хорошая
- Недоліки:
- Не замечено
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Гарна сіль, виконує свої функції з пом'якшення води.
- Переваги:
- Фасування по 2кг, водостійкі пакети
- Недоліки:
- Невиявив
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Большая пачка по выгодной акционной цене, хватит надолго. Соль крупная, растворяется потихоньку, вымывается долго
- Переваги:
- Известный бренд, хорошее качество
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Соль как соль. Выгоднее, чем покупать мелкими пачками. Удобно, что расфасована в два пакета по 2 кг каждый - можно купить сразу на две семьи, например.
- Бобер И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Хватает на долго.
- Переваги:
- Финиш - лучший
- Недоліки:
- Не выявлено
- Віталій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Іншу не використовував, тому порівняти не можу. На посуді та в посудомийці нальоту немає. За 6 місяців не використав і 2-х кілограм (но витрата залежить від багатьох факторів - жорсткість води, частота миття посуду ...)
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Пасірська О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.5 кг
В сукупності з гелем та проліску вічем фініш, посуд вимитий добре.
- Переваги:
- Виконує свою роботу
Представник постачальникаОлено, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Навіть не знаю як оцінити сіль просто користуюсь саме цією за порадою. Розводів на посуді не лишається
- Переваги:
- Все ок
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
гарний товар зручний у використанні
- Переваги:
- гарний товар зручний у використанні
- Недоліки:
- нема
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Гарний продукт. Зручна і об'ємна упаковка.
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 4 кг
Економно особливо коли акції велика упаковка вистачає на довго.
- Переваги:
- Велика упаковка.
Представник постачальникаВалентино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH