- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: omeliyan_ua. Спальний розмір: Двоспальні
Дуже погана постільна білизна. Тканина, як поліетиленовий пакет. Ні про яку бавовну не йдеться. Викинула в смітник.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Суцільні недоліки
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Полуторні
НЕ БЯЗЬ, продавець надає не правдиву інформацію, та не було нормального упакування, лише пакет на застібці, посліль була брудна
- Переваги:
- колір яскравий
- Недоліки:
- це не Бязь, а полієстер
- Продавець Bravo Home
Інна, вітаю вас!
Ми надаємо правдиву інформацію. Адже в описі написано, що у складі тканини є 52% поліестеру.
Щодо упакування - воно є, воно щільне, на зручному замочку з етикеткою.
Щодо бруду. Вам надійде повідомлення у вайбер сьогодні, будь ласка надішліть відео брудної частини. Приємного дня!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Євро
Пошив жахливий. Крива підковдра. Наволочки не відповідають зазначеному розміру.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пошив жахливий і кривий. Нитки стирчать з усіх швів. Фактичні розміри не відповідають опису.
- Продавець Bravo Home
Ольга, вітаю вас!
Ми намагаємось з вами звʼязатись з приводу вашого відгуку і якості отриманого комплекта, але ваш телефон відключено. О котрій годині і в який день вам можна зателефонувати з цього приводу?
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: HAPPY GLASS. Спальний розмір: Полуторні
Заказала 11 грудня ,прийшло 2 січня, хоч пишуть що доставка 5-7 днів((((,мінус по доставці.
- Дарья П***
Підскажіть будь-ласка, який малюнок? Як на фото чи відрізняється?
- Продавець HAPPY GLASS
Як на фото 1в1
Білизна незнаю яка, бо доставляють уже 11 день ((((незнаю чи взагалі чекати....
Чекаю доставку вже 11- й день.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Bravo Home. Спальний розмір: Полуторні
заказала третий комплект, вся семья довольна!
- Переваги:
- Хорошо изготовлен, качественные материалы, достойная цена
- Продавець Bravo Home
Олена, ми щиро вдячні вам за вибір продукту, який було виготовлено в Україні! Для нас важлива ваша оцінка нашої роботи. Будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів нашого бренду домашнього текстилю Vital Textile в магазині Bravo Home. Мирного дня
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: HAPPY GLASS. Спальний розмір: Євро
ЗАКАЗУВАВ НАВОЛОЧКИ 50 НА 70 ПРИЙШЛИ 70 НА 70 !!!!! ВЕЛИЧЕЗНИЙ МИНУС ЗАКАЗ НЕ ВІРНИЙ!!!!!