Відгуки покупців про Автомобільний зарядний пристрій Xiaomi Mi Car Charger 1A1C 100W (CC07ZM) Turbo Charge з кабелем 1м Чорний
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Брав для ноута 65Вт, працює в авто без нарікань
- Продавець VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Роман А***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Хороша зарядка, повністю задоволений
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець VseProVse
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Заряджає швидко. Телефон Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G пише 100W, заряджає швидко. Інші пристрої Xiaomi теж заряджає швидкою зарядкою, пристрої інших брендів не пробував, бо у всіх телефоні Xiaomi.
Приємно було почути, що продавець піклуєця. Передзвонили, запитали до яких пристроїв і відповіли на всі питання.- Переваги:
- Заряджає швидко.
- Недоліки:
- Поки не помітив.
- Продавець VseProVse
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все соответствует описанию! Быстро связались,быстро отправили
- Юрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Свої функції виконує повністю, це найголовніше. А з гаджетами зі своєї "родини Xiaomi", взагалі, чудово взаємодіє.
- Кирилл Т***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Макбук тянет и это хорошо
- Переваги:
- Всё гуд
- Михайло Є***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все чудово
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Супершвидка зарядка 90W смартфону Xiaomi 14, дуже швидко, таке враження що бистріше ніж рідна зарядка на 90W. В фірмовій коробці разом з адаптером був кабель 100W 1м з Type-C на Type-C саме з таким кабелем йде швидка зарядка 90W смартфону Xiaomi 14. Окремо дякую продавцю за консультацію та швидку відправку! Рекомендую товар та продавця!
- Переваги:
- Супершвидка зарядка 90W смартфону Xiaomi 14
- Недоліки:
- нема
- Продавець VseProVse
- Новиков И***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Якщо у Вас Redmi 13, 13 Pro. Не беріть. Швидка зарядка не працює, а звичайна, є і за 200 гривнів. Гроші в смітник! Дизлайк
- Продавець VseProVse
як я вам казав в телефонній розмові - негативний відгук то просто супер, але в вас є гарантія 3місяці, раджу єю скористатися, і якщо дійсно є факт браку, безкоштовно замінимо, або повернемо кошти!
- Юрий Ш***
Там важливо, щоб і шнурок був від "родини Xiaomi", бо інакше то буде звичайна зарядка у 18-22.5W, не більше, а, можливо, ще й менше. В мене все Xiaomi - все досить швидко.