- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 400
Дуже зручна кружка
- Переваги:
- Скляний стакан всередині пластикового корпусу - дуже зручно
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 400
Як термочашку використовувати не зручно через перепади діаметру між скляною ємністю і кришкою, якщо пити з нього, то тільки трохи тепле або холодне, така особливість всіх термокружок, але тут виражена сильніше. Користуватись можна тільки як френч-пресом, для чого я і купував. Як писали іншому коментарі, трохи не зручно вставляється поршень, але це для мене не критично.
Вітаємо, Павле!
Щиро дякуємо за детальний відгук і враження від користування продуктом. Що до незручності користування поршнем, спробуйте вставляти його під кутом прибл. 45 градусів. Тоді він гладко і без проблем входитиме.
Вдалих Вам покупок!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм: 400
Пляшка супер класна, частково працює як термос.
Всередині скляна колба затиснута між резинками а ззовні пластикова, і між ними повітряна подушка, тож можна сильне не перейматись, розбити не так вже й легко. Закривається щільно. Цікаво продумана вичавичувалка, я п'ю чорно-червоний чай, і зі звичайним термосом бувало, що при кінці уже на дні, смак більш концентрований, бо незручно розмішувати, тут же в свою чергу дуже зручно продумано. Доречі заварюю прямо в ній. Спочатку боявся щоб від кип'ятку не луснула скляна колба, але виявилось, що вона того не боїться.
Матеріал виконання досить не поганий, зручний силіконовий хлястик приємний на дотик, єдиний недолік як на мене це те, що можна було б нижню кришку (ту на якій стоїть) зробити прорезиненою, щоб не ковзало по столу.
Спочатку глянувши на ціну подумав що дорого, але коли отримав то побачив, що воно того вартує- Переваги:
- Дуже зручна і якісно виконана
- Недоліки:
- Слизька підставка, ковзається по столу
Доброго дня!
Дякуємо за докладний відгук.
Сподіваємося, даний продукт ще довго приноситиме Вам задоволення.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 400
Спочатку мені здалось, що пляшка френч-прес - це гарна ідея. Можна зробити розсипний чай і відділити чаїнки. Але виявилось, що реалізація цієї ідеї не дуже вдала. Пляшка розкручується і розбирається на кілька частин. Внутрішню колбу можна витягти і використовувати як стакан. Сам френч-прес витягти з пляшки, щоб засипати чай дуже важко. А поставити назад, ще важче. Резинка на ситичку дуже туга. Відкривати кришку, щоб попити також незручно, пальці ковзають, немає опори. Чай з пляшки проливався. Краще було купити звичайну пляшку для води, а чай заварювати в чайничку.
- Переваги:
- Пляшка розкручується і розбирається на кілька частин. Внутрішню колбу можна використовувати як стакан.
- Недоліки:
- Не дуже вдала реалізації ідеї. Чай заварювати важко і незручно. Щоб вийняти френч-прес і потім поставити його назад треба докласти неймовірні зусилля. Можна обпектись. Незручно відкривати кришку.