Відгуки покупців про Чоловічий набір депіляції інтимних зон Veet Men Total Pro intima Kit de crema Depilación, крем для видалення волосся 100 мл і бальзам після видалення волосся 50 мл

Оцінка користувачів 4.48/5
  • Відгуки про товар продавця Stunning
  • Дмитро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Stunning. Об'єм: 150 мл

Все работает при соблюдении инструкции

Переваги:
    Все как в описании
    • Продавець  Stunning

Дякуємо за те що поділились гарним досвідом

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Stunning. Об'єм: 150 мл

Підозрюю, що ті, в кого не спрацьовує, користуються меншим тюбиком (лосьйоном після видалення).
    В мене після нанесення невеликого шару та витримки 10 хв крем спрацював. От тільки густіше волосся біля основи члена більше висвітлив, аніж прибрав. Але не вважаю, що це проблема.

P.S.: дякую, Розетко, за пропозиції додати фото, щоб відгук став ще цікавішим. Я утримаюсь :)

Переваги:
    Добре видаляє волосся з мошонки, члена
    Недоліки:
    Не прибрав густіше волосся біля кореня (хоча його можна прибрати тримером)
    • Продавець  Stunning

Дякуємо за те що поділились досвідом, але з фото було б цікавіше)

• АРТУР Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Stunning. Об'єм: 150 мл

Ну как бы работает , но все не так очевидно как кажется . НО РАБОТАЕТ !!! У меня волос по толщине как шерсть на дикой овчарке и все же помог )
    Инструкция : купается , наносим , ждём 10-15 мин , потом смываем и волос собирается в катышки , катышки считаем сеткой , вуаля , 90% шерсти как и не бывало !!

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Не все так просто как в инструкции ....
  • Андрей В***

Работает и нет раздражения

Переваги:
    Работает как и описано
  • Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Stunning. Об'єм: 150 мл

Сильно багато від нього не очікував, думав спробую. Але це прихована імба, головне нанести його на все волосся, нічого не пропустивши. Шпатель абсолютно не зручний ні для нанесення, ні для зняття крему. Не розумію чому вони пишуть, що треба тримати 5 хвилин, раджу тримати 9-10 хвилин, а взагалі просто поставте таймер на телефоні від першого нанесення і все. За 3-4 дня тільки мікроволосинки появились, але так ефект тримає десь 7-10 днів з маленьким малозамітним волоссям. Рекомендую як продавця так і продукт

Переваги:
    Забирає все волосся на набагато довший час чим бритва, не подразнює шкіру
    Недоліки:
    Інструкція іспанською, добре що тут на сторінці є
    • Продавець  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Бажаємо отримання бажаного результату від товарів нашого магазину

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Stunning. Об'єм: 150 мл

При соблюдении всех инструкций и если не жалеть крем, эффект бомба, ни жжения ни зуда , ничего. смыл. вытер, нанес после депиляции и всё. Ждал не 5 минут по инструкции а 10.

Переваги:
    Эффект 99 процентов при соблюдении инструкции
    Недоліки:
    крем для депиляции неприятно пахнет, после депиляции крем приятный
    • Продавець  Stunning

Дякуємо за граний та розгорнутий відгук

• Кіріл Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Stunning. Об'єм: 150 мл

Перше використання виявилося повністю успішним. Застосовував крем вручну, витримуючи приблизно 8 хвилин.
    На мошонці видалення волосся було 100% ефективним (на цій ділянці крем було нанесено ретельно), на інших ділянках – близько 80%. На статевому члені уникав надмірного нанесення крему, а на лобку необхідно було більше засобу.
    Наступного разу планую нанести крем більш рясно та на більшу площу, оскільки подразнень чи болю не виявлено. Очищав мочалкою, проте шпатель виявився малоефективним.

Переваги:
    В моєму випадку волосся, та хватить на кілька місяців.
    Недоліки:
    Шпатель
    • Продавець  Stunning

Дякуємо за гарний відгук та детальний опис використання

• Іван Х***

Дуже якісно!!!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Spanish-store. Об'єм: 150 мл

Повністю задоволений результатом. За день до користування провів пробу: на 5 хвилин наніс трішки крему, як заявлено виробником. Почервоніння не було, алергії не було. Можна користуватись. Наніс крем, чекав 8-9 хвилин. Не пекло, нічого не відчував взагалі неприємного. Шпателем пройшовся, потім губкою - волосся пішло геть. Потім наніс бальзам, і все. Єдине - крем краще, напевно, наносити шпателем, або якийсь пластир клеїти на ділянки, які не треба голити, бо наносив крем руками, і він попав вище, ніж хотів (хоча його наче було трішки), тому прийдеться тримером підрівняти.

Це єдиний засіб на ринку, який саме для інтимних зон заявлений (калитка, основа члену). Для мене він себе повністю виправдав. Тюбику крема на 3-4, можливо, 5 разів вистачить, думаю, тобто десь на 3-4 місяці.

Переваги:
    Видаляє волосся, не пече, приємно пахне
    Недоліки:
    Для себе не знайшов
  • Євгеній К***

Задоволений

Переваги:
    Швидко працює
    Недоліки:
    Сильно різкий запах,який важко відмити навіть з рук
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Spanish-store. Об'єм: 150 мл

Все діє добре на всіх ділянках де тестував.
    Є скребок але можна користуватись звичайною губкою .

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Потрібно викидати волосся
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Класний метод видалення волосся з інтимих та інших зон , потрібно бути обережним може викликати подразнення.

Переваги:
    Зручність використання
    • Продавець  Miss Koko

Дякуємо, Ігор за відгук. Дотримуючись рекомендацій з інструкції до товару, видалення волосся дійсно стає легким та приємним, головне не перевищувати вказаний час по видаленню крему. Вдалого Вам використання, завжди Вам раді!

• Руслан П***

Відмінно

Переваги:
    Діє
  • Троїцька Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Крем чудовий, купую вже вдруге для чоловіка. Працює на 100%, якщо дотримуватися інструкції. Доставка супер швидка!

• Дмитрий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Перше - коли купляєш 100 мл крему за 800 грн, очікуєш хоча б приклеену на а3 інструкцію хоч англійською. Толку мені від італійської коробки? Використовував інструкцію що написана в описі товару, яка очевидно неповна і неточна.
    Ну приліпіть скотчем надрукований папірець з інструкцією, хіба так важко то? Чи закиньте в коробку.

По-друге, крем використовував 2 рази, обидва тримав майже 10 хвилин, результат не дуже вражає, при тому що в мене дуже рідке волосся, яке росте супер повільно. Видалення шпателем практично не працює, волосся не відділяється від шкіри. Єдиний спосіб для мене - це вже в душі під гарячею водою силою терти руками, тоді волосся скочується в клунки і якось відходить. Після такої 10 хвилинної мороки, лишається приблизно 30-35% волосся, яке треба видаляти через 3 дні. Дуже багато мороки з цим кремом, за посередній результат і таку ціну.

Переваги:
    Щось наче так-собі працює
    Недоліки:
    Відсутня інструкція анг/укр, є лише надписи на коробці ІТАЛІЙСЬКОЮ (яка є маст хев для українців)
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Spanish-store. Об'єм: 150 мл

Повелся на большое количество положительных отзывов. Создалось впечатление, что их писали либо продавцы, либо поставщики. Два раза пробовал на себе, соблюдая инструкцию, результат - абсолютный ноль. И не надо
    мне писать, что у меня специфические волосы, обычные жиденькие мягкие волосы. Так, что ребята кому некуда девать деньги, можете рискнуть. Я же не советую это средство!!!!!

Переваги:
    Абсолютно никаких
    Недоліки:
    Полный развод
    • Денис

Пользуюсь уже 4 года, все нормально.

• Іван

Відправили звичайний крем

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

доповнюю свій попередній коментар, базуючись на досвіді іншої людини. На мені не спрацював цей а-ля чудо крем. Компанія продавець запевняє, що користується популярністю у світі, і можливо в мене тип волосся такий, що крем не може справитись. Віддав знайомому, щоб спробував. Отримав від нього реакцію, цитую його "крем ні про що". Тобто вже третя людина не отримала обіцяного прорекламованого результату. Потенційні покупці, якщо не шкода вже 850 грн (було 800 грн) на експеременти, то можете спробувати.

Переваги:
    Недоліки:
    не працює
    • Дмитрий Ф***

Та який там тип волосся, в мене дуже рідке і ламке волосся, і при цьому все одно танцюю з бубном - обробляю ножицями до короткого волосся, тримаю майже 10 хвилин одразу після заняття спортом (коли тіло гаряче і пори відкриті), (при цьому шпателем волосся ну взагалі не відходить), далі в гарячий душ і руками скочувати в клунки і тоді якось відсотків 65-70 відходить, решта все одно лишається.

Крем реально ні про що, та ще й ціну підняли на 50 грн (майже 7 відсотків). Дуже цікава "інфляція".

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Поставив одну зірочку тільки із-за того, що був бальзам. Я все виконував по інструкції, але очікуваного результата не було. Перший раз тримав 5-7 хвилин, як вказано. Через 3 дні 10 хвилин протримав, результат відстутній як такий. Використовував цей крем після того як тиждень не голив, тобто волоски 1-2 мм. Розчарований двічі , не отримав очікуваного, і щоб про це дізнатись я витратив 800 грн. Іншими словами 800 грн пішли рудому собаці під хвіст. Краще я б придбав касети до свого Gillette , так надійніше.
    Якщо вам не шкода таких грошей на експеременти , то купуйте, комусь допомогло. Я не порадив би цей товар, якби хоч був пробник якийсь хоч за 200 грн, щоб зрозуміти чи буде результат чи ні.
    P.S. Компанія продавець, можете не писати що вам дуже прикро і все таке. Це не відшкодує мої затрати.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Ефект нульовий
    • Продавець  Miss Koko

Вдячні, Олександр за Ваш розгорнутий відгук. Саме цей крем користується серед наших постійних покупців великим попитом, що звісно вказує на його єфективність! В вашому випадку, це скоріш за все виключення і якась Ваша особливість та стійкість до даного продукту.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Чудовий. Коли до цього ніколи не користувався, то прям магія якась. 10 хвилин потримав, шкряб-шкряб шпатильком і волосся немає. Все гладеньке, без подразнень. Але без бальзаму після депіляції не обійтись, бо трохи відчувається «нагрівання» поки його не намастиш.
    Продавець теж чудовий. Ввечері замовив, наступного дня в обід забрав

• Продавець  Miss Koko

Дякуємо, Олександр за гідну оцінку запропонованого нами продукту та нашої роботи, для нас це дуже цінно!
      Бажаємо Вам і надалі простого та вдалого використання. Завжди Вам раді.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Количество звезд соответствует количеству удаленных волос xDDDD
    8 минут удалил 2 волосины и то мочалкой наверное вырвал)))

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Сказка о депиляции не сработала
    • Продавець  Miss Koko

Доброго дня, Влад
      Нам дуже прикро, що Ви залишились не задоволені, адже цей крем користується неаби якою популярністю вже не один рік, серед користувачів, що підтверджує регулярність замовлень та переважна вдячність за якісний продукт.
      Можливо це має місце, як Ви стверджуєте, що в Вас не спрацював крем (Ми не маємо можливості підтвердити цей факт чи спростувати), але це скоріш виключення і Ви маєте особливу стійкість до цього засобу чи довге та дуже жорстке волосся.
      Радимо спробувати ще раз, можливо трошки більше потримати, але не перевищуйте вказаного максимального часу.
      Сподіваємось на вдалий результат, як і в більшості наших постійних покупців та гідну оцінку якості цього продукту!

• Людмила Ж***

Працює відмінно

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Дуже класний крем, намазав його на статевий орган , пах і сідниці. Тримав 10 хвилин потім вологою мочалкой все прибрав тому що шпателем що йде у комплекті не дуже зручно мені було. Дуже задоволений , відтепер буду користуватися тільки цим, про бритву забуду. Нічого не пече ,роздратування на шкірі немає зовсім

Переваги:
    Якість дуже добра
    Недоліки:
    Велика ціна
    • Продавець  Miss Koko

Дякуємо, Вячеслав за розгорнутий відгук!
      Бажаємо і надалі насолоджуватись вдалим видаленням небажаного волосся та зручністю у використанні.
      Ціноутворення відповідає якості та єфективності саме цього продукту!
      З радістю чекаємо на Ваші замовлення знову.

• Олег

Отлично. Очень даже удобно

• Продавець  Miss Koko

Олег, дякуємо за відгук) Бажаємо вдалого використання!

• Наталья Ш***

Отлично

• Продавець  Miss Koko

Дякуємо, Наталья. Крем дійсно чудово виконує свою роботу. Вдалого користування та чекаємо на Вас знову!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Miss Koko. Об'єм: 150 мл

Тримав 10 хвилин, наносив тонким шаром на пахову ділянку, яєчка і сідниці. Крем все волосся видалив, подразнень немає.

Переваги:
    Швидкість, зручність, наявність бальзаму після депіляції, що приємно зволожує
    Недоліки:
    Ціна все ж трохи зависока, але крем все ж працює гарно
    • Продавець  Miss Koko

Дякуємо, Владислав за замовлення та розгорнутий та зістовний відгук.
      Бажаємо Вам вдалого користування та чекаємо на Вас знову.