Відгуки покупців про Комплект постільної білизни LELIT євро 70*70 арт.P-0163 полісатин
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Доповнюю свій хвалебний відгук...
Нажаль комплект сшитий жахливо...
Підодіяльник перекошений, косий...
Гарна тканина зіпсута кривим пошивом...
Вибачаюсь, що можливо ввела когось в оману...- Переваги:
- Тканина
- Недоліки:
- Криво сшито...
Представник постачальникаІрино, дякуємо, що поділилися додатковим досвідом. Ми пам’ятаємо ваш попередній відгук від 29 жовтня, де ви відзначали й якість тканини, і рівність пошиву — дуже прикро, що з часом з’явилися зауваження.
Підковдра не повинна деформуватися, але іноді перекоси можуть виникати після прання чи інтенсивного використання. Ми вже передали інформацію на виробництво, щоб додатково перевірити цю партію та запобігти подібним випадкам надалі.
Дякуємо за ваші відгуки — вони реально допомагають нам удосконалювати продукцію
Білизна гарна, тканина приємна на дотик, ))
Гарно сшито, проте, є побажання... на підодіяльнику не вистачає, як на мене, або молнії або пари гудзиків... правда проситься...
І буде довершений виріб...
А так все ок...
Дякую- Переваги:
- Тканина, малюнок дуже милий, дівчачий))
- Недоліки:
- Не має гудзиків або молнії на підодіяльнику
Представник постачальникаЩиро дякуємо за покупку!
Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Все підійшло, дякуємо за білизну! Я якість і терміни виконання задовольняють повністю
Представник постачальникаДякуємо, що обрали LeLIT!
Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна в цілому сподобалось. Якість непогана. Брала на подарунок.
- Переваги:
- Недороге. Розмір, якість пошиву.
- Недоліки:
- Простирадло було виготовлено з іншої тканини . Якість якої відрізняється не в кращу сторону.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.
Задоволена товаром . Ціна та якість відповідають.
- Переваги:
- Виготовлено якісно.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Сподобалась білизна. Єдине тонка простинь і білого кольору без принту
- Переваги:
- Плотна тканина
- Недоліки:
- Тонка простинь без принту
Щодо простирадла, то воно таким і має бути, як на фото і відео
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Вирішила купити даний комплект, почитавши відгуки. Я не знаю хто їх писав... Єдиний відгук з яким я повністю згодна - це той, де покупець пише, що комплект жахливий і не вартий потрачених коштів, навіть зі знижкою. Тканина синтетична, шви криві, нитки стирчать -це не комплект, а жахіття. До покупки не рекомендую в жодному разі.
- Переваги:
- Недоліки:
- Криві шви, якість тканини
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук
Можемо припустити, що тактильно Вам більш підійде сатин або поплін, наприклад, код товару 335388682 або 472906409
- Егор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Очень красивое и нежное белье,после стирки тоже хорошо ,цвет не поменял,спасибо отдельное за доставку новой почтой бесплатно,буду заказывать ещё))
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока что нет
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Така біла і м'яка білизна запакована у темний кусок картону!!! Це якось псує все враження! Потрібна інша упаковка.
- Переваги:
- М'яка і тонка тканина
- Недоліки:
- Жахлива упаковка
Щодо пакування, картон дійсно має бути, але він всередині для того, аби тримати форму упакування.
- Влада Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Замечательное постельное !
- Переваги:
- Красивое , мягкое , цена
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Ніжна гарна !!! Побачим як після прання .
- Переваги:
- Квіткова ніжна
- Недоліки:
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже неякісне пошиття підковдри: шви криві та мають призборення по всьому периметру. Опис тканини не відповідає заявленим характеристикам. Крім того, всі швейні вузли не відпрасовані й не мають товарного вигляду.
- Ольга О***
Неправда, якість добра і пошиття , і тканини
- Андрій Г***
Так, якість пошиву погана. Так і ще простирадло біле зовсім а не в квіточку ((
Дякуємо за Ваш відгук
Скажіть будь-ласка проблему в пошитті має виключно підковдра чи ні?
- Юля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Очень понравился комплект.
- Переваги:
- красивый, качественный, цена
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Отличный красивый комплект
- Переваги:
- Даша Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Класна якість за таку ціну. Легко прання, не розтягується.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Отличное постельное белье, комфортное и не мнется. Легко прасується, класно виглядає.
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- Яніна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Бельо сподобалось ткань хароша, стирку пройшло, сохне швидко
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Гарна симпатична білизна, якість тканини пристойна, прийшла на другий день після заказу.
- АлісаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Чудова постільна білизна. М'яка, приємна на дотик, легко прасується. Дуже задоволена покупкою.
- Павло
Хіба воно не кашлатиться ?
- Міла Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Гарний комплект, після прання не сів і не змінив вигляд.
- Переваги:
- якість ціна.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Все сподобалось. Матеріал приємний до тіла, дійсно м’який. Вже декілька раз прала при температурі 30 гр і з мінімальним віджимом все ок. Розмір відповідає вказаним.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Купувала євро, по розмірам підійшло, тканина сподобалась, гарно прасується і до шкіри приємна, не електризується, після стірки не сіла
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Білизна дуже гарна, добре лягає на ліжко, не ковзає. Оновила ліжко до приходу весни))
- Переваги:
- гарно виглядає, якісна тканина.
- Недоліки:
- Немає.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70
Синтетика она и есть синтетика,как красиво ее не назови
- Переваги:
- Расцветка
- Недоліки:
- Неприятное качество,мерзко ложиться в такую постель
Представник постачальникаДоброго дня!
Полісатин дійсно має синтетичну складову, але це досить сучасна тканина, котра виготовлена методом сатинового переплетіння, за рахунок цього вона тонка та приємна до тіла.
Можемо припустити, що тактильно, індивідуально Вам буде більш приємна тканина поплін з якою Ви можете ознайомитись за посиланням посилання
- Олена К***Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Якістю тканин та пошиттям не задоволена!Тканина шелестить. За рахунок слизької тканини ковдра в підковдрі збивається.Пошиття не якісне.Строчки по периметру всі зібрані,зовсім нема прасування .Гадаю влітку буде дуже парити,тканина синтетична!!!
Не рекомендую.- Переваги:
- Принт
- Недоліки:
- Якість тканини та пошиття
Дякуємо за Ваш відгук
Щодо шелесту, чи пралась постільна білизна перед використанням? Після прання тканина стає більш м'якою
Або як варіант, індивідуально Вам можливо краще підійде постільна білизна із попліну або сатину
- Дмитрук Т***Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
1111