Відгуки покупців про Лазерний рівень, нівелір, Laser Level PRO 3, бульбашковий з вбудованою рулеткою, лінійкою, 4в1 для точних вимірювань
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Корисна річ для дому. Швидко прибув у відділення .
- АллаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Рекомендую, все працює
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все чудово працює.За такі гроші топ.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все супер, рекомендую.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Класна річ
Компактний рівень, зручний в використанні.
Брала чоловіку на подарунок, сподобався.
Дякую продавцю за швидку доставку.- Переваги:
- Ціна, функціональність
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Товар пришел быстро, все соответствует описанию
- Переваги:
- Компактный, легкий
- Недоліки:
- Пока не выявлены
- Продавець GETLUX
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Всё работает нормально,лазер не плохой за заявленную цену.Для дома шних работ вполне пойдёт.
- Переваги:
- низкая цена
- Недоліки:
- пока не выявил
- Продавець GETLUX
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
За такий бюджет нема про що говорити, все працює !
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- За таку ціну - НЕМА
- Продавець GETLUX
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Як в описі.
- Иван З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все супер!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Швидко відправили, все чудово! У комплекті ще йдуть додаткові батарейки.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
швидка доставка
- Переваги:
- Виправдав очікування, добре видно лазерний промінь, хороша якість, батарейки в комплекті
- Недоліки:
- вирівнювання лише в одній осі
- Продавець GETLUX
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Якісно зроблений, продумане пакування, приємно тримати в руках. Компактний, але надзвичайно функціональний: вбудована рулетка, лазерний промінь має три режими. Точність перевіряла на вже розміченій стіні - лінія лазера відповідала лінії на стіні. Промінь добре видно. Є комплект запасних батарейок.
- Переваги:
- компактний, 3 режими
- Продавець GETLUX
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Отличный уровень. Лазер работает на отлично.
- Переваги:
- Хороший пластик, есть запасные батарейки.
- Недоліки:
- Не магнитный.
- Продавець GETLUX
- Євгеній Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
заявленим характристикам відповідає
- Переваги:
- функціонує добре
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець GETLUX
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Враження позитивні.
- Переваги:
- Всі функції на які я очікував є.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець GETLUX
- ІванВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Наче все добре
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Відправили на наступний день після замовлення, хоча замовляв майже о 23:00. Ще не використовував але на вигляд добротна річ, приємний бонус рулетка. Купував заради лазерного рівня, а отримав річ 3в1. Думаю з моєю задачею впорається. Дякую за сервіс
- Переваги:
- За маленькі гроші отримуєш три речі одразу
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GETLUX
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
За таку низьку ціну, дуже хороший рівень.Лазар потужний. Компактний і зручний у використанні. Прийшов цілий. Є додаткові батарейки. Рекомендую!
- Переваги:
- Зручний
- Леонид Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Для любителя устроить дома разруху а перед приездом супруги начинать делать ремонт с кумом идеальный вариант тем более он у нас на второй день не развалился
(сборка неплохая)- Продавець GETLUX
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Для дому те що треба!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Перевершив мої очікування.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець GETLUX
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудовий девайс для домашнього використання. Відповідає заявленим характеристикам. Вдячний продавцеві та консультантам.
- Переваги:
- Ціна -- якість
- Ритис П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Всё работает, за такую цену для дома самое то
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Непоганий рівень, зі своєю задачею справляється добре
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
не розібралась як міняти промінь лазеру з горизонтального на вертикальний. в цілому він чудовий на свої гроші,але я з такими штуками працюю вперше, тому мені незрозуміло..
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- поки що не виявила
- Продавець GETLUX
З Вами зв'яжеться менеджер та проінструктує. Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Товар доставили швидко, без пошкоджень, подряпин не має. Дуже добре, що в комплекті є додаткові батарейки. За таку ціну хороший рівень.
- Продавець GETLUX
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Без заперечень.
Для дому виконує всі заявлені функції. Особливо сподобався коту)))))- Переваги:
- Швидко, та відповідає описанню.
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую
- Переваги:
- Чудова річ для дому,характеристикам і свої основні функції виконує
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Швидко прибув на відділення.
Додатково в комплекті набір батерей ,для домашнього використання те що треба.- Переваги:
- За свої кошти
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудова річ для дому. Збираю кухню - рівень дуже допоміг.
- Переваги:
- Малий, лігкий, зручний у використанні.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець GETLUX
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Звичайний побутовий рівень. Лазер з трьома позиціями. На стіну довжиною 5м і більше не конає. Точність не дуже. Підійде для сантехніків і простих побутових робіт. Для гіпсокартонщиків краще взяти 3 або 4D з автоналаштуванням горизонту. Загалом відповідає заявленим характеристикам і свої основні функції виконує. Основа не магнітна.
- Переваги:
- Невеликий. Зручний в складнодоступних місцях.
- Недоліки:
- Не магнітна основа.
- Продавець GETLUX
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Товар якісний доставка супе бистро
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарний за свою ціну!!!