- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: La Tienda. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 240
Дуже гарна
- Назар В***Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 240
Прийшла в жахливому стані пошкоджена на дні чашки, та Шей не в формі серця а якогось овала, коробка була пошкоджена!!!
- Недоліки:
- Чашка не в формі серця, Шей обпалена на дні
- Продавець ВподобайкаUA
Вітаємо! Шановний клієнте, дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, які виникли. Ми розуміємо ваше розчарування, проте хочемо зазначити, що крихкі товари, такі як чашки, можуть пошкодитися під час транспортування, незважаючи на всі зусилля щодо надійного пакування.
Ми завжди рекомендуємо уважно перевіряти замовлення при отриманні, щоб у разі виявлення пошкоджень звернутися до служби доставки для вирішення ситуації.
Щиро сподіваємося, що майбутній досвід співпраці з нами буде для вас приємним. Дякуємо за ваше розуміння.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: La Tienda. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 240
Гарна чашка. Дружині сподобалась.
- Переваги:
- Якість, дизайн.
- Недоліки:
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: GiftZon. Кількість предметів у наборі: 1. Об'єм: 240
Оформили заказ и доставили быстро.
- Переваги:
- Красивая,лёгкая,удобная для приготовления в ней капучино!
- Недоліки:
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Galantos. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 180
Чашки супер.Понравился дизайн.Оригинальные.
Очень лёгкие.- Galantos
спасибо за отзыв, пользуйтесь с удовольствием
Заказ выполнили оперативно.Доставили быстро.Все супер!
- Galantos
Благодарим за отзыв! Приятного пользования!
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: Galantos. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 180
- Переваги:
- красива, зручна
- Недоліки:
- дуже легка
- Galantos
Спасибо за оставленный отзыв, пользуйтесь с удовольствием
- Лада К***Продавець: Hopin. Основний колір: Прозорий. Об'єм: 180
На сторінці цього товару пише що 2 предмети, і впринципі я розраховувала на дві кружки. В результаті прийшла одна. Скрін прикладаю
Відправка швидка і прийшов товар цілий, але розраховувала я на інше.- Продавець Hopin
Добрый день, рекомендуем обратится в наш магазин, для урегулирования вопроса.