- Александра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Очень хорошие рекомендую!
Хороши ,нам подходят
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 34
Чудові підгузки!Двоє дітей на них виросли,качество з роками не змінилося.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 34
По відгуках їх купила ,дуже хотіла спробувати,але нажаль вони протікають.Поки що наш фаворит Liberia touch.
- Переваги:
- Тоненькі ,ніжні ,не викликають алергії
- Недоліки:
- Протікають
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Все чудово. Товар прийшов дуже швидко
Представник постачальникаДобрий день, Маріє,
Вдячні за відук.
- Марта Ф***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 48
Ця нова серія софт енд драй жах. На ніч протікають і збиваються в кучу. Вдень для брудних справ нічого абсолютно не поглинає і за 30 сек вся квартира буде у вас брудна…ледь домучили. Перепрали купу постілі і перемили підлогу і килими. Так можна в принципі і звичайні труси одягти. Я пробувала дуже багато підгузків і бюджетних також, але навіть не думала що такі існують. До цього була у захваті від них, але попередні стара версія користувались від 3 до 5 розміру, особливо на ніч було супер
- Переваги:
- Тоненькі
- Недоліки:
- Найжахливіше що я спробувала
Представник постачальникаДобрий день, Марто,
Нам прикро, що у Вас такий досвід із нашою продукцією. За своїми технічними характеристиками підгузки Bella Baby Happy розраховані щонайменше на кілька сечовиділень, а калові маси утримуються в підгузку завдяки щільній посадці по фігурі та еластичним елементам на поясі і навколо ніжок. При переході на серію Soft&Delicate відбулася зміну діапазону кілограмів для підгузків великих розмірів, тому, можливо, слід додатково переконатися, чи відповідає підгузок нової серії поточній вазі дитини.