Відгуки покупців про Пелюшки для малюків Chicolino 60х55см 5 шт (4823098413899)
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Пелюшки зручні, товаром задоволена.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаВітаємо, Анастасіє.
Дякуємо за довіру до бренду Chicolino!
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
- Олеся К***Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Гарні пелюшки, добре вбирають.
- Кристина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Дуже гарні пелюшки. Рідину гарно поглинають, під дитиною не ковзають . Плотні, без запаху .
Ціна крута .
Задоволена на всі 100%- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Мало замовила
Представник постачальникаКристино, дуже дякуємо за такий теплий відгук!
Раді, що пелюшки повністю виправдали ваші очікування — від поглинання до якості матеріалу. Для нас це справді важливо. Дякуємо, що обираєте нас!
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Найкращі пелюшки ever
- Переваги:
- Приємні на дотик, не ковзають, гарно все поглинають
- Недоліки:
- Трохи дорогувато
Представник постачальникаОлено, дякуємо за зворотній зв'язок!
Бажаємо комфортного використання.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Найкращі пелюшки. Брали в аптеках. Дорожче і гірше
Представник постачальникаВладислав, дякуємо, що ділитесь позитивним досвідом використання і довірою до бренду!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Гарної якості
Представник постачальникаОльго, вітаємо!
Дякуємо за відгук і вдячні за довіру до бренду Chicolino.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Дуже гарно поглинають вологу, напевне одні з найкращих.
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Все добре
- Переваги:
- Якісні пелюшки
Представник постачальникаАнастасія, вітаємо!
Цінуємо ваш зворотній зв’язок і вдячні за довіру до бренду Chicolino.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Сподобались
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо комфортного використання!
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Якість дуже гарна
- Переваги:
- якість , ціна
Представник постачальникаКатерина, вітаємо!
Цінуємо ваш зворотній зв’язок і вдячні за довіру до бренду Chicolino.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Гарні і якісні
- Недоліки:
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за довіру!
Дякуємо і цінуємо ваш зворотній зв’язок. Користуйтеся із задоволенням.
- Березовская Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Супер пелюшки, товстенькі та м‘які, дуже гарно поглинають рідину. Одні з найкращих, що я пробувала.
- Переваги:
- Товсті, м‘які
Представник постачальникаЮля, вітаємо!
Дякуємо зворотній зв'язок. Бажаємо комфортного використання!
- Зайцева М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Товстенькі, м'якенькі, добре поглинають рідину
- Переваги:
- гарно поглинають
Представник постачальникаМаргарита, вітаємо!
Дякуємо і цінуємо ваш зворотній зв’язок. Користуйтеся із задоволенням.
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Поглинають редину, супер.
Представник постачальникаВітаємо, Оксана.
Дякуємо за зворотній звʼязок. Бажаємо комфортного використання!
- Мирослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Все супер. Сподобалися саме тим, що не сковзає по поверхні, як інші пеленкі
- Переваги:
- Не сковзають, м'яка сторона до тіла; немов дихаюча поверхня, -дитині не парить.
Представник постачальникаВітаємо, Юлія!
Дякуємо, що ділитесь позитивним досвідом використання пелюшок Сhicolino.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Гарно поглинають, без хімічного запаху, не протікають
Представник постачальникаСветлана, дякуємо за зворотній зв'язок!
Бажаємо комфортного використання!
- Дар'я Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Чудові.Рекомендую
Гарно поглинають, без хімічного запаху- Переваги:
Представник постачальникаВітаємо, Дар'я!
Дякуємо і цінуємо ваш зворотній зв'язок! Користуйтесь із задоволенням!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Дуже сподобалися! Купувала для собаки, поглинають рідину і запах на 100%, ціна чудова. Рекомендую
- МаринаПродавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Дуже сподобались. Не ковзають, швидке поглинання.
- Бугаєнко О***Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Очень довольна этими пеленками. Они натуральные, ребенок не потеет, хорошо поглащают жидкость. Рекомендую
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 55x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Гарно поглинають.
- Переваги:
- Поглинають
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за довіру!