Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Зубна паста Apa Care Liquid Enamel (1450 ppm) (75 мл.)

Оцінка користувачів 4.73/5
на основі 184 відгуки
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Одразу напишу для тих, кому ця паста не сподобалася. Не всі знають особливості застосування цієї пасти.
    Ремінералізуюча зубна паста ApaCare слід використовувати не стільки для чищення, скільки для відновлення емалі.. Після чищення не полощіть рот водою, щоб активні компоненти довше діяли. Це дозволить наногідроксіапатиту та фтору ефективніше ремінералізувати емаль. Це не моя вигадка. Просто загугліть "як користуватися пастою Apa Care" і побачите, що буде написано теж саме.
    Що в ній реально працює:
    1% медичний гідроксиапатит (mHAP)
    — це той самий компонент, який у клінічних дослідженнях показує не гіршу, а інколи кращу ремінералізацію, ніж фтор.
    (А тут є і гідроксиапатит, і фтор одночасно.)
    Фтор 1450 ppm
    — стандартна терапевтична концентрація.
    Низька абразивність RDA 50
    — надзвичайно м’яка; підходить навіть при ерозіях емалі.
    Алантоїн
    — заспокоює ясна..
    Реально дуже класна паста для своєї цілі.

Переваги:
    Справжня професійна паста. Це одна з небагатьох паст, яку радять стоматологи, коли хочуть «профілактику преміум-класу».
  • Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Поки краща у своїй ціновій категорії. Маю надчутливі зуби. Жодна паста із лінійки сенситів не справляється. Спробувала цю, чутливість зменшилась в рази.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Дорогувата
  • Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Чудова зубна паста для дуже чутливих зубів, справді зміцнює зубну емаль, усуває початковий зубний каріес.
    Мала серйозні проблеми з емаллю, взагалі не могла нічого їсти, був дуже сильний біль, особливо при вживанні кислих продуктів, надто холодних чи гарячих страв. Через 6 міс. користування цією пастою біль минув і я змогла перейти на дешевшу зубну пасту
    Sensodyne pronamel.
    Тому рекомендую цю зубну пасту, всі заявлені виробником функції пасти виконуються.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Это не просто паста, это самое лучшее, что вы можете предложить своим зубам! пользуюсь исключительно этой пастой и 2 раза в неделю реминерализ. гелем этой же серии. Это дуэт с потрясающим результатом. Вы сможете забыть о пломбах, чистках и прочих процедурах у стоматологах(при соблюдении правильной гигиены полости рта+АпаКеар)

Недоліки:
    нет большого тюбика, не всем доступная цена
  • Алёна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Взяла эту пасту для сына, так как он в брекетах и стали появляться белые пятна на зубах. Но, я всегда сама пробую все, что даю ребенку и эта паста не стала исключением! Первое использование меня удивило : вкус очень-преочень мягкий, а свежесть во рту держится долго! Зубы очень блестящие и чистые по ощущениям! Я стала пользоваться этой пастой на равные с сыном и где-то через две недели заметила, что мои зубы стали светлее!!! Это был очень приятный бонус. У сына - эмаль наполнилась, пятна поблекли. Паста отличная, рекомендую. Единственный минус - цена, но я понимаю, что такой продукт не может стоит 3 копейки.

Переваги:
    Результат, чистота зубов, вкус, свежесть ротовой полости
    Недоліки:
    Цена, хотя...
  • Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Цю пасту рекомендували декілька стоматологів - позитивний ефект відчутний вже за тиждень. За потреби до пасти ще можна використовувати спеціальний гель цього ж виробника - тоді ефект у декілька разів вудчутніший.

Переваги:
    Дієвість!
    Недоліки:
    Можливо, ціна, але пломби/ імпланти/вініри ще дорожчі
  • Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Користуюсь цією пастою більше трьох років. Багато де замовляла , але саме з розетки вона приходить так, як треба))
    Я про інструкцію, клапан .
    Щодо оригіналу, не сумніваюсь, а тому замовляю саме тут!
    А про те яка вона дієва, уже багато хто описав, я тільки плюсую до вищесказаного !

Переваги:
    100% оригінал
  • Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Эту пасту порекомендовала стоматолог. Была чувствительность передних зубов, все прошло после пару раз чистки.

• Надя А***

Аналогічно, по рекомендації стоматолога уже рік користуюся, покращилася емаль і зуби стали менш чутливими!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Після тижня користування. Додам ще, що після чищення цією зубною пастою на яснах утворюється ніби захисна плівка. Розумію, що всім не сподобається, не долар, але я знайшла свою пасту.

Переваги:
    Одні переваги
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Юрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Супер паста для чутливих зубів. Пробували різні, але ця - ТОП!

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Проблем з чутливістю не було, просто шукав хорошу зубну пасту. Порівняно з пастами дешевшими ця набагато краще усуває неприємний запах. І не залишає неприємний післясмак, це коли після чищення зубів ( особливо зранку) ще хвилин 15 не хочется кавтати слину, бо вона віддає пастою

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Порадила стоматолог після чутливості зубів. Дуже сподобалась зубна паста, дійсно знижує чутливість зубів, приємний смак, гарно вичищає і довго тримається відчуття чистоти. Вистачає на довго. Користуюсь кілька років і змінювати вже не буду. Рекомендую.

Переваги:
    Самі переваги, аби ціна гарна була:)
  • Поліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

паста дуже гарно працює з нальотом від кави, чаю) тільки на ній гарно підтримується свій чистий колір зубів) також менше чутливості стало ) паста дійсно варта уваги

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    ціна
  • Каріна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

останнім часом користуюся тільки нею, справді непогана паста! гарно зчищає наліт з зубів і після неї приємний подих, тож для мене це як трохи дешевша альтернатива пасти curaprox. вистачає її на 3 місяці, хоча користуємося ми усією сім'єю

• Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Для брекетоносців паста пречудова. Дуже класно вичищає та знижує чутливість. Рекомендасьен)

• Катерина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже класна паста, гарно вичищає зуби

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Напишу дуже просто - паста реально класнюча❤️,кращої не бачила❤️

Переваги:
    Убирає чутливість, зуби як напаліровані після чистки - дуже гладенькі
  • Тарас Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хороша паста, дійсно зменшує чутливість зубів, чистить добре, але нічого особливого, смак приємний, придатна для довготривалого використання

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Моя улюблена зубна паста. Після неї зуби неймовірно гладенькі, чисті. Відчуття свіжості подиху надовго.

Переваги:
    Гарно чистить, відбілює зуби, запобігає їх чутливості.
    Недоліки:
    Дорогувато.
  • Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Рекомендую для власників чутливих зубів!

Переваги:
    Просто клас! . Раджу придбати!
    Недоліки:
    Немає.
  • Людмила Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Для мене -найкраща. Користуюсь другий рік поспіль. У мене дуже чутливі зуби і вона забирає чутливість повністю.

Переваги:
    Все
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Пользуюсь данной пастой, в комплексе с гелем, уже более 7 лет, по рекомендации врача, т.к. беспокоила чувствительность зубов. Паста не ядрёная, по консистенции более гелеобразная, без абразивности. Да, цена немного выше средней. Но она оправдана, так как походы к стоматологам в разы дороже.

Переваги:
    Снимает чувствительность зубов, приятный вкус, не абразивная (актуально для очень слабой эмали), экономная.
    Недоліки:
    Не так распространена в украинских ритейлов, как к примеру в немецких.
  • Микола М***

Позбавляє початкового карієсу

Переваги:
    Чудовий догляд за ротовою порожниною
  • Валерия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Стёрла эмаль, появилась чувствительность зубов, другими пастами не могла чистить, невыносимо. ApaCare спасла сразу. Действенный состав, без лишних вредностей, хорошо очищает, освежает, чувствительность ушла. Пользуюсь несколько лет только этой пастой и очень довольна

Переваги:
    Хорошая действенная паста
  • Natali N***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Беру эту пасту не первый раз, перепробовала разные варианты, но всегда возвращаюсь к этой. Кроме цены недостатков нет. Расходуется экономно. У меня сверх чувствительность зубов, эмаль слабая, эта паста единственная полностью справляется и имеет накопительный эффект.

Переваги:
    Действительно помогает от чувствительности
    Недоліки:
    Цена конечно
  • Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Порадив лікар. Купувала для дитини 9 років. Відчищяє добре.

• Юлія Д***

Результатом задоволена

• Альона А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Хороша якість, швидка доставка і обслуговування

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Посиійно замовляю цю пасту. Допомогає відновлювати емаль.

Переваги:
    Гарна паста
  • Юлія М***

Дієва паста.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: КрисьДент. Об'єм: 75 мл

Порекомендував стоматолог, після видалення зуба мудрості, то була непроста операція, і спостерігав чутливість 7-ки, яка була поряд. Разом з іншими рекомендаціями, паста також відіграла свою роль, наразі підвищеної чутливості не маю.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не відмічаю
  • Валентина С***

Замовляю втретє. Хороша паста

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не помітила
  • Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Піниться, трохи м'ятна. Наче працює. Раніше користувався за 65грн пастою - а це після чистки треба неє користуватись.

Переваги:
    Якась ремінералізація
    Недоліки:
    Ну дешево
  • Олег Л***

Все добре

• Аліса

Добра паста

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Приємний запах. Швидко відновлює зубну емаль.

Переваги:
    Швидко прибирає чутливість зубів
    Недоліки:
    Не має