Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дезодорант BLYSKAVKA для ніг та взуття антисептичний, 100 мл

Код:  448206515
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 100 мл

Купувала разом з Дезодорант для взуття BLYSKAVKA Свіжість 150 мл (4820055140836).

Абсолютно задоволена результатом.
    Має ненавʼязливий запах, справді працює та справляється зі своєю роботою.

• Максим С***

• Рекомендуєте даний товар?

Мені сподобався, немає сильного запаху щоб дратував

Переваги:
    працює

Максим, доброго дня.
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що засіб вам сподобався та добре працює. Користуйтеся із задоволенням.

• Александр С***

Действенное средство!

Олександр, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що товари ТМ BLYSKAVKA виправдовують очікування. Користуйтесь із задоволенням!
      Команда ТОВ "ВК "Блискавка"

• Оксана А***
    • Загальне враження

Натуральний склад. Усуває запах. Сподобався.

• Микола П***

Гарно

Переваги:
    Плюс
    Недоліки:

Микола, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотний зв'язок!

• Баликін Д***
    • Загальне враження

Засіб не є антибактеріальним і не призначений для обробки взуття!

Переваги:
    Приємний аромат
    Недоліки:
    Невірний опис

Шановний Дмитро!
      Дякуємо за ваш відгук щодо дезодоранту для ніг BLYSKAVKA, 100 мл (арт. 4820214190917).
      Дійсно, ви праві — цей продукт призначений саме для догляду за шкірою стоп, а не для повноцінної обробки взуття.
      Для таких випадків ми пропонуємо спеціальний засіб — BLYSKAVKA SPORT "Нейтралізатор запаху", який розроблений саме для внутрішньої обробки взуття, з урахуванням матеріалів та умов експлуатації.
      Що стосується антибактеріальних властивостей, то дезодорант BLYSKAVKA містить натуральні мінеральні солі (алюмокалієві квасці) та ефірну олію чайного дерева, які відомі як природні антисептики. Їхня дія спрямована на гальмування розвитку бактерій і грибків, що є основною причиною неприємного запаху та подразнень.
      Ми вдячні за ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими. Ми змінемо назву продукту, з урахуванням вашого зауваження.
      З повагою,
      ТОВ "ВК"Блискавка"

• Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 100 мл

Дуже зручно що у вигляді спрею, купляю не перший раз, товаром задоволений.

Євгеній, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотний зв'язок!

• Олександр Б***

Привіт!
    Засіб працює відмінно.Відчутно прибирає пітливість ,набряклість ніг,знімає втому.А головне ,знезаражує та запобігає повторному розповсюдженню грибкового середовища.Користуюсь декілька років.Рекомендую однозначно!

Переваги:
    Прибирає пітливість,знімає втому,нейтралізує бактеріальне середовище.
  • Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 100 мл

*Гарний дезодорант. Реально працює. Усуває запах та дійсно освіжає ноги на цілий день. Раджу всім.

• Тамара

• Рекомендуєте даний товар?

Действует согласно заявленному. Не даёт ногам посторонних запахов.

Переваги:
    Работающая вещь
  • Коробова А***
    Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 100 мл

Хороший, натуральный. Ноги стали меньше потеть, нет неприятного запаха, приятный запах спрея только радует. В состав входят минеральные соли, благодаря этому ножкам комфортно, конский каштан убирает усталость. Покупаю для профилактики грибковых. Мне нравится. Куплю еще. Рекомендую.

Переваги:
    Все