- Віктор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Удлинитель бомбезный
- Переваги:
- Всё отлично
- Продавець Gadget OFF
Віктор, щиро вдячні за ваш відгук :)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Pepe. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Переноска греться и воняет
Не советую еще и с заказала и оплатила за 2 приехала одна ! Ждем вторую.- Продавець Pepe
Доброго дня, Олено!
Нам дуже прикро, що сталася помилка з кількістю товару в замовленні. Ми цінуємо ваш час, тому, як тільки виявили невідповідність, відразу відправили другу одиницю товару за наш рахунок.
Модель QL-1091U зазвичай демонструє стабільну роботу. Невелике нагрівання при максимальному навантаженні на всі порти одночасно є допустимим, а запах нового пластику зазвичай зникає після декількох днів експлуатації. Проте, якщо після початку повноцінного використання у вас залишаться зауваження до роботи пристрою — будь ласка, зверніться до нас, ми завжди готові допомогти.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Pepe. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2
Все супер, замовив в суботу, в неділю вже було в поштоматі
- Переваги:
- Ціна, USB, Type-C виходи
- Продавець Pepe
Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок та високу оцінку! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки та функціоналом нашого мережевого фільтра. Будемо раді вашим новим замовленням.
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Товар отличный, рекомендую
- Переваги:
- Цена, качество
- Продавець Gadget OFF
Лариса, вдячні за ваш відгук!
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Товар норм, все як треба, користуюсь без проблем.
- Продавець Gadget OFF
Софія, приємного вам користування :)
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Товар соответствует описанию, качество вполне устраивает. Использую уже 2 недели не возникло никаких проблем. Рекомендую тем, кто ищет надежный вариант.
- Продавець Gadget OFF
Антон, щиро вдячні за ваш відгук!
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Мы выбрали этот товар по совету знакомых и не разочаровались. Не ожидали, что качество будет на таком уровне при такой цене.
- Продавець Gadget OFF
Євген, вдячні за ваш відгук :)
- Карл П***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
все працює. Зручно що є USB порти для різних гаджетів
- Продавець Gadget OFF
Карл, вдячні за ваш відгук!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Дуже зручний подовжувач. Одночасно можна заряджати кілька пристроїв. Симпатичний дизайн.
- Переваги:
- Функціональність, багатозадачність, довжина шнура
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Gadget OFF
Олена, дякуємо за ваш відгук! Приємного користування :)
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Класний подовжувач
Вдячні за ваш відук!
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Користуюсь тим подовжувачем у хаті, дуже зручно, що є і розетки, і USB зарядки типу C – можна і телефон зарядити, і чайник включити одночасно. Матеріал міцний. Дуже підходить для всякої техніки, що треба підключать під рукою
- Продавець Gadget OFF
Анатолій, вдячні за ваш відгук. Приємного вам користування :)
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Удобный и надежный удлинитель для дома и офиса.
- Продавець Gadget OFF
Софія, щиро вдячні за ваш відгук!
- Аделіна Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Хороша річ, живиться будь-яка техніка без проблем.
- Продавець Gadget OFF
Аделіна, приємного вам користування :)
- Тимофій С***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Працює, кабель 6 метрів, дістає в любу точку кімнати
- Продавець Gadget OFF
Тимофій, щиро вдячні за ваш відгук!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Подовжувач справляє дуже позитивне враження завдяки якісним матеріалам та продуманому дизайну. наявність кількох USB та Type-C портів значно розширює можливості для зарядки різних пристроїв одночасно
- Продавець Gadget OFF
Максим, щиро вдячні за ваш відгук!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Гарна якість. Все працює. Дякую.
- Продавець Gadget OFF
Наталія, щиро вдячні за ваш відгук. Бажаємо вам приємного користування :)
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Подовжувач класний, мені сподобався та прикольна упаковка
- Продавець Gadget OFF
Артем, вдячні за ваш відгук :)
- ПеданВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Якість добра, працює без проблем...
Вдячні за ваш відгук!
- Илья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Дуже корисна річ,
Все працює,
Дякую - ОленаВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Працює добре
- Продавець Gadget OFF
Олена, щиро вдячні за ваш відгук! Приємного вам користування :)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Це вже в мене другий Smart подовжувач. Більше можливостей і гарна якість.
- Переваги:
- Довгий шнур і багато можливостей живлення,зручне загальне вимкнення.
- Продавець Gadget OFF
Ірина, щири вдячні за ваш відгук і повторне замовлення. Приємного вам користування :)
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Рекомендую, все працює супер
- Переваги:
- Швидкість доставки, ціна, якість
- Продавець Gadget OFF
Щиро дякуємо. Приємного користування :)
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 4
Поки все добре, все працює. Щодо продавця то спрацювали чітко. Замовлення оформила, швидко зреагували і прийшло моє замовлення вчасно, подовжувач був належно упакований. Покупкою задоволена!
- Продавець Gadget OFF
Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
Отличный удлинитель! Что тут ещё добавить?!) Я очень доволен!!!
- Переваги:
- Зарядка usb, аж 4 порта - это очень удобно!
- Недоліки:
- Пока не заметил
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2
На,жаль,перестав працювати
- Продавець Shopaholic
Доброго дня, перепрошуємо за незручності, наш менеджер зв'яжеться з Вами, для вирішення даної проблеми.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Не работает не один из 4-USB и 1-Type
- Продавець Комфортні оселі
Доброго дня! Наш менеджер вже зв'язався з Вами для остаточного врегулювання цього питання. Всі наступні дії щодо врегулювання ситуації будуть здійснюватися відповідно до домовленостей, досягнутих під час цієї розмови.
Нам важливі наші клієнти та їх враження, тож ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше виправити ситуацію.
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Переноска чудова я задоволена .
- Продавець Комфортні оселі
Дякуємо за чудовий відгук!
Ми дуже раді, що ви задоволені переноскою і вважаєте її чудовою!
Нам приємно, що товар виправдав ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Виконує свої функції. Відповідає заявленим вимогам
- Недоліки:
- Невеликі подряпини на корпусі
- Продавець Gadget OFF
Вдячні за ваш відгук!
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Все ок
Приємного користування :)
- Мілена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Швидка доставка, товар відповідає очікуванням, все працює!
- Переваги:
- Зручний у використанні
Приємного користування :)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
нема що додати, нема зауважень, все як у описі. Візуально враження непогане, але всередину я не заглядав.
- Переваги:
- подобається власне все.
- Недоліки:
- може не завадило б пару розеток без заземлення - "вузьких"
- Продавець Gadget OFF
Приємного користування :)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Замовлення надійшло швидко, все відповідає опису
- Переваги:
- Зручний, usb, type C
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Подовжувач супер. Досить довгий шнур. Все працює, користуюсь з задоволенням. Відправили швидко, дякую
- Переваги:
- Можна заряджати телефон без блочка, шнур довгий.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Gadget OFF
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Гарний подовжувач за свою ціну
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 6
Покупкой доволен.