Картка Rozetka

Відгуки покупців про Світлодіодний, водостійкий LED нашийник для собак із зарядкою USB, 35 см, розмір S (зелений)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • AI аналіз відгуків
    167 відгуків:  92% позитивні, 5% нейтральні, 3% негативні.
    Аналізуючи 167 відгуків клієнтів щодо світлодіодного нашийника для домашніх тварин, переважна більшість покупців залишились задоволеними покупкою. Особливо відзначають його яскравість, легкість регулювання розміру, якість та тривалість роботи від одного заряду. Продукт також хвалять за швидку доставку, індивідуальний підхід продавця та приємні подаруночки до замовлення. Серед недоліків іноді згадують проблеми з кольором, браковані товари чи зарядними кабелями, а також невелику складність у підрізанні/застібанні та сумнівну водостійкість. Загалом співвідношення ціна/якість високо оцінено, а недоліки зустрічаються рідко.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Рожевий

Розмір підійшов, чудово світить, в комплекті є зарядка і ще поклали подарунок

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Рожевий

Здравствуйте! Заказала светящийся ошейник для своей маленькой девочки и покупкой довольна.
    Вы очень быстро отреагировали на мой заказ, и товар полностью соответствует тому, что было заявлено. Спасибо!
    Отдельное спасибо магазину за приятный маленький презент – это был очень неожиданный и милый бонус!

Переваги:
    Яркий. В тёмное время суток, то что надо. Светит отлично. Цена.
    • Продавець  FlashShop

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Жовтогарячий

Швидка доставка, все, як в описі

• Наталя П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Нашийником задоволені. Прийшов заряджений, тож одразу одягли на прогулянку.

Переваги:
    Гладка фактура, яскравий, довго тримає заряд та швидко заряджається.
    Недоліки:
    Ну, це не зовсім недолік - можливо хотілось би, щоб був трохи легшим. Але у нас був тонший і легший аналог, який не мав зазначених переваг - все навпаки.
    • Продавець  FlashShop

• Ульяна
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Жовтогарячий

Быстро прислали. Транспортировку перенес плохо, - отломалась ножка светодиода(светился только в статичном состоянии), но всё нормально припаялось.
    Держит около 2,5 часов в режиме постоянного свечения.

Переваги:
    Яркий, удобный, большой
    • Продавець  FlashShop

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Не підійшов по розміру, але сервіс в магазину відмінний! Дуже приємно було отримати подарунки.

Переваги:
    Все працює

• Константин К***

Гарно світить!

• Владимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Зелений

Заказал зелёный, оплатил но в наличии его не оказалось. Пришлось брать красного цвета. Яркость хорошая, но нет возможности разъединять кольцо при надевании, как на предыдущем ошейнике другого производителя да и более жесткий, чем ожидал от силикона.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Наличие не соответствует с выставленным предложением. Нет возможности лёгкого разъединения при надевании. Жестковат.
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і
      що поділилися своїми враженнями щодо використання — це допомагає іншим покупцям при виборі.
      Сподіваємося, що товар загалом буде корисним у користуванні та виправдає ваші очікування. Будемо раді бачити вас серед наших покупців!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Ошейник отличный, собака в восторге.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Жовтогарячий

Дуже гарний нашийник, постійно користуємось

Переваги:
    Ціна, зручність, можливість зробити будь-який розмір
    • Продавець  FlashShop

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Трошки велий для йорка. Буду підрізати.
    Дякую продавцю за товар! Доставка дуже швидка!

Переваги:
    Гарна якість і колір.
    Недоліки:
    Не побачила
    • Продавець  FlashShop

• Марина К***

Все супер

• Марина К***

Все супер

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Зелений

Покупала у данного продавца впервые. Быстрая доставка без проблем.) Хорошее качество ошейника. Весьма яркий свет. Все устраивает. Спасибо продавцу за подарочек.)

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Працює гарно , яскраве , малого цвергпінчера ввечері добре видно )
    Можна підрізати під потрібний розмір , і надягати не розстебуючі кожного разу .

• Савицкая Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Яскравий, вночі гарно видно собаку. Заряджається.

Переваги:
    Яскравий
    • Продавець  FlashShop

• АндрІй Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Жовтогарячий

Класс, світить неймовірнр, і не червоний і не помаранчевий.
    Заряду вистачає на тиждень вечірніх прогулянок

Переваги:
    Регульована довжина
    Підходить для собак маленьких порід та цуценят
    Недоліки:
    Занадто міцна застібка
    • Продавець  FlashShop

• Тетяна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Зелений

Швидко якісно, прийшов заряджений тому змогли одразу скористатися
    Дякую

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Тетяна Ж***

, Швидко, якісно, гарно

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Рожевий

Товар відповідає опису. Дуже швидка відправка. Рекомендую.

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Різнобарвний

Чудовий нашийник

Переваги:
    Швидко заряджається, на довго вистачає заряду, яскраво світить, швидка відправка приємний подарунок від продавця
    Дякую!
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FlashShop

• Софія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Рожевий

Добре світить, довжина легко регулюється

• Карина О***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Рожевий

Хороша річ, все працює. Собаку більше не гублю в темряві:)

Переваги:
    Зручно

• Софія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Зелений

Все чудово, для сіби розмір чудово підходить навіть без розкривання. Просто надягаємо поверх нашийника

Переваги:
    Не спадає, світить яскраво

• Аліна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Рожевий

Чудовий нашийник та продавець. Товар відповідає опису, швидка доставка ще й подарунок поклали. Дуже задоволена, дякую продавцю

• Светлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Рожевий

Отличные светящиеся ошейники. Очень актуально в наше время, вечером. Собаку очень хорошо видно. Яркий красивый цвет. Не первый раз уже заказываю своим собакам. Продавца очень рекомендую. Быстрая доставка, хорошая упаковка

Переваги:
    Яркие, хорошо видно собаку вечером.
    Недоліки:
    Их нет.
    • Продавець  FlashShop

• Владимир Д***

Работает

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Синій

Чудовий нашийник. Довжина навіть більша за 50см, легко підрізається. Гладенький, якщо забрудниться, то протер і порядок. Світитт ярко , довго

Переваги:
    Найкращий варіант за таку ціну ( в мене це не перший нашийник)

• Наталья П***

Вітаю! Підкажіть, а як підрізами. Трохи великий для йорка 3 кг.

• Надя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Синій

Я вважаю, що такий нашийник - мастхев для кожного собачника! Має кілька режимів. Заряду вистачає на декілька довгих прогулянок, а також є індикатор заряду, що досить зручно. Можна не боятись і замовляти більший розмір, бо цей нашийник можна регулювати (а саме відрізати лишню довжину). Дякую магазину за якісну комунікацію, швидку відправку та приємний подарунок

• Єсєнія В***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Жовтогарячий

Все працює, поставили ще міні-подаруночок до замовлення :)

• Ксенія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Рожевий

працює, чудовий девайс для блекаутів

Переваги:
    працює
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  FlashShop

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: L. Колір: Жовтогарячий

Товар прийшов вчасно. Повністю справний , світиться яскраво. Ще й з безкоштовною доставкою. Що було приємним бонусом.

Переваги:
    Рівномірно світиться по всій довжині.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  FlashShop

• Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: S. Колір: Рожевий

Ошейник качественный, но я заказывала размер S 35 cм, а пришло 15 см. Подарили ошейник друзьям для рассела

Переваги:
    Ошейник отличный
    Недоліки:
    Не тот размер, который заказывали
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що виникло непорозуміння з розміром. Повідомляємо, що вам було надіслано саме той нашийник, який ви замовляли — розмір S (35 см). Довжина нашийника вимірюється від початку до кінця застібки, і вона становить 35 см. Розміру 15 см для цієї моделі не існує, тому, ймовірно, сталася плутанина під час вимірювання.
      Раді, що якість нашийника вам сподобалась, і сподіваємося, що наступні покупки в нашому магазині принесуть вам лише позитивні емоції. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Дмитро У***

35 см - це максимальна довжина обхвату шиї собаки, а не діаметр кола!

• Діана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Синій

Дякую дуже задоволені )Відповідає опису, швидко відправили.Рекомендую товар і продавця)

• Сергій Б***

Як і має бути

Переваги:
    Ціна, працює підписка Smart! (безкоштовна доставка), швидко, відповідає зображеннням
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FlashShop

• Завора Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Синій

Нашийниками дуже задоволена. Світять яскраво, собак видно здалеку. Продавець швидко відправив товар, навіть у вихідний день. Щиро дякую! Рекомендую і товар, і продавця.

Переваги:
    Якісний товар