- AI аналіз відгуків112 відгуків: позитивні — 71%; нейтральні — 12%; негативні — 17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Предыдущий отзыв написал негативный, так как приставка перестала работать. Продавец оперативно со мной связался и предложил обменять нерабочую приставку на новую. Все было очень корректно и быстро. Даже приятно удивлён этому. Новую приставку подключили, все работает.
- Переваги:
- Быстрая связь с продавцом. Работает со старым телевизором через тюльпаны
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову
- СергійВідгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Замовляв батькові для підключення до старенького ЖК- телевізора Samsung, котрий не має смарт-тв. В цілому, доволі проста і працездатна тв-приставка, хоча я половину додатків повидаляв, котрі були попередньо встановлені. Комплектація відповідає заявленій до цього продавець ще дав промокоди до онлайн ТВ. В користуванні приблизно 2 місяці і за цей час нарікань не було (принаймні батько не скаржився). Дякую продавцю за якісний товар, а розетці- за швидку доставку.
- Переваги:
- "Робоча конячка" за прийнятну ціну!
- Недоліки:
- Чисто суб'єктивно: багато, як на мене, непотрібних додаткових додатків
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, дуже приємно, що вам сподобалась приставка, будемо раді бачити вас знову
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
купив 5ть місяців тому, працює дуже добре.
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук, дуже приємно, що вам сподобалась приставка, будемо раді бачити вас знову
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Користуюся третій місяць. Дуже задоволений. Якість передачі зображення прекрасна, інколи бувають підвисання (дуже рідко), але тут більше схильний до думки, що сам модем уже заслабкий на сьогоднішній день.
- Переваги:
- Якість зображення, зручність користування каналами, ну і ціна)
- Недоліки:
- Пульт!! Жахливі звуки, якщо у вас є той хто просто любить сидіти перемикати канали то раджу одразу думати чим замінити даний пульт, інакше зійдете з розуму)
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Прислали быстро,подключил так же быстро,со старта все есть и все работает,промокоды тоже активировал ,все четко )
В аккаунт Гугл зашёл тоже с первой попытки ,так что меня все устраивает, спасибо- Переваги:
- Шустрая как для 2/16 памяти,все порты работают и hdmi и для подключения мыши/флешки,за свою цену отличный вариант.
- Недоліки:
- Пульт скорее всего как я понял без голосового управления,но и не рассчитывал на это особо,больше минусов на данный момент нет.
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Отличная штука! Работает исправно. Если планируете подключать его к старому телевизору через RCA разъем, то предупреждайте об этом продавца, что бы продавец изменил прошивку на менее современную, т.к. в современной нет нужных настроек системы PAL и NTSC. Греется. О надежности судить не могу. Время покажет.
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову
- ОЛЕГ В***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
в мене все працює. всі додатки, головне - Ютюб і Мегого. вже було оновлення. стояла плазма без смарта. а зараз , з приставкою- повноцінний смарт - телевізор
- Переваги:
- легкий в користуванні
- Недоліки:
- поки не бачу
- Продавець G-TREND
Дякуємо вам за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Отлично
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Приставку підключили швидко.Все працює.Дякую!
- Переваги:
- Маленька,оригінальна,недорога приставка.
- Недоліки:
- Не має.
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Хороша смарт приставка для старіших телевізорів, легко підключити і налаштувати. Користуємося майже рік, нарікань немає. Порекомендували дочці, вона придбала, користується, теж задоволена.
- Переваги:
- Проста у використанні
- Недоліки:
- Ще не знайшли
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Вчера заказал, сегодня получил, установил -- пока всё работает.
БЛАГОДАРЮ!- Переваги:
- Быстро
- Недоліки:
- Ещё не выявил...
- Дария Б***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Класна приставка! Встановили за хвилину, все працює ідеально. Задоволені на 100%, рекомендую!
- Продавець G-TREND
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Класна приставка за свою ціну, працює без нарікань, дуже зручно користуватися, купа налаштованих додатків ще й подарункові пакети онлайн телебачення
- Переваги:
- Якість, зручність користування
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все чудово швидко, все працює, дякую, рекомендую продавця,
- Переваги:
- промо на 1місяць)
- Продавець G-TREND
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все вирішили, дякую!
То я нетерплячий)) - Дзюба В***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Товаром залишився задоволений, все як в описі, сама приставка працює швидко, без зависань та іншого, продавця рекомендую
- Переваги:
- Дешева, якісна приставка.
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову!
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Хороша приставка,все працює,підключили до старого led Samsung,але кабель HDMI який був у комплекті це жах,при відєднанні кабелю від телевізора його частина там і лишилась,хорошо що був новенький кабель,Питання, де знайти промокод на місяц для активації sweet tv ,який є в опису товару
- Переваги:
- Ціна,працює
- Недоліки:
- Кабель HDMI у комплекті
- Продавець G-TREND
Доброго дня, дякуємо за відгук, менеджер набере вас, допоможе активувати промокод
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
5 хвилин і усе законектилося! Активував КИїВСТАР ТБ та декілька інших програм.
- Переваги:
- Працює доволі швидко
- Продавець G-TREND
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Доставили швидко, як і було заявлено. Все прийшло в комплекті (сам ТВ бокс, кабель HDMI, кабель-тюльпан, зарядний пристрій). Підключила швидко до старого телевізору за допомогою тюльпана. Все чудово працює. Дивимося Yutube та вже проплачений Sweet.TV. Покупкою дуже задоволена.
- Переваги:
- Швидка доставка, все працює
- Продавець G-TREND
Дякуємо вам за відгук і зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову!
- Микита З***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Підключення і налаштування легке та зрозуміле, додатково є шнур тюльпани, WIFI ловить добре, рекомендую
- Переваги:
- Сучасна, проста та зручна приставка, швидко працює
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук та зворотній зв'язок, будемо раді бачити вас знову
- Инна Л***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Приставка чудова, працю гарно, не глючить, все зручно і зрозуміло, в комплекті 2 шнури для сучасних та старих телевізорів, спробувала до різних підключити, дійсно все працює без проблем, тепер буду ще на дачу купувати, однозначно рекомендую!
- Переваги:
- не глючить, все зручно і зрозуміло, в комплекті 2 шнури для сучасних та старих телевізорів
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець G-TREND
дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Планував купити хаб, щоб транслювати на екран youtube, але в спосіб використовувати андроїд приставку отримуєш незалежне відтворення. Промо на youtv та sweet.tv робочі. Все працює. Використовую одночасно і тюльпан і hdmi (паралельно). З ПЗ встановлена добре відома ХД Rizka. Встановив vanced, емулятор першої плей стейшн(літа), та MyBible. 16 ГБ стаціонарної пам'яті вкомплектував Синодальним аудіо-текстом (О. Бондаренко), альбомом Imprintband, та дитячою відеогрою (Дісней Тарзан з wow-rom). Іноді підчищаю оперативну.
- Переваги:
- Заряджена, доступна, практична
- Недоліки:
- Іноді підчищаю оперативну, але з задоволенням)
- Христина Ч***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Підключили швидко, гарно працює, а також дуже зручно користуватись.
- Переваги:
- Зручне меню
- Продавець G-TREND
- Олексій Р***
Напишіть через пару місяців
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Мне нравится
- Продавець G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, дуже приємно, що вам сподобаласбь приставка, будемо раді бачити вас знову
- Юрій К***
Там функції як в андроїді .треба просто налаштувати в налаштуваннях автопідсказки .типу система підсказує варіанти треба поставити або ні або прибрати галочку .
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Пришла быстро, в наборе короткая инструкция и промокоды на месяц Ютв и СвитТВ. Единственное не понятно где iptv и какое приложение за него отвечает, но то такое. В целом покупкой доволен, продавцу спасибо
- Переваги:
- Цена, простота подключения и эксплуатации
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець G-TREND
- Калашнік Л***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все працює, задоволена
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- не має
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Працює нормально, але все залежить від Інтернет провайдера. Ціна також приємна. Хотілось би щоб було 5 ГГц, на 2,4 ГГц буває трохи тормозить. Але то залежить від навантаження на сервер
- Переваги:
- Доставка вчасно, бокс працює нормально.
- Недоліки:
- Не вистачає 5 Ггц
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Товар задовільної якості
- Валерій Д***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Маленький та удаленький,функції виконує на відмінно
- Переваги:
- Компактність,функціонал
- Недоліки:
- Валерій Т***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Дуже добре працює!
Дякую за гарний сервіс!- Продавець G-TREND
Дякуємо за покупку, дуже приємно, що сподобалась приставка, будемо раді бачити вас знову
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все працює, вже довго користуємося. Дякую!
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Все чудово, працює. Швидко доставили. Дякую.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Нормальная вещ,за свои деньги.
- Недоліки:
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Хорошая смарт приставка.
- Переваги:
- Работает шустро.
- Недоліки:
- Не нашла.
- К. Т***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Супер варіант для старіших телевізорів, підключили цю приставку і користуємось ютубом та sweet.tv.
- Переваги:
- Працює чудово
- Недоліки:
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: G-TREND. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Хороша приставка , хороші кольори , швидкість передачі
- Переваги:
- Маленька компактна, швидкість роботи
- Недоліки:
- Не знайшов