Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Ковдра MirSon антиалергенна Royal Pearl Hand Made 088 зима 140x205 см [38526]

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 155x215

Перед замовленням двічі консультувався з представниками виробника, і щоразу отримував запевнення про вагу наповнювача - 1500 г. Тож, при отриманні в точці видачі одразу зважив: ковдра в сумці - більше 2.4 кг. Вже вдома зважив точно: ковдра в сумці - 2500 г, без сумки - 2380 г. Отже, можу впевнено підтвердити відповідність заявлених характеристик реальним. Окрім того, реальні розміри також повністю відповідають заявленим.
    Виробник скрізь заявляє про використання в якості наповнювача 3M Thinsulate, однак вшитої бірки з відповідним логотипот 3M Thinsulate, як це зазвичай буває, немає.
    Ковдра шикарна, така велика кількість наповнювача зустрічається далеко не часто, а з урахуванням наших можливих перспектив зимування це чи не найважливіший показник. Тож, однозначно можу радити такий якісний виріб.

Переваги:
    Повна відповіднісь реальних розмірів та ваги заявленим. Якісне пошиття.
    Недоліки:
    Відсутність вшитої бірки 3M Thinsulate

Щиро дякуємо за ваш детальний і позитивний відгук!
      Нам дуже приємно, що ковдра MirSon Royal Pearl Hand Made 088 повністю виправдала ваші очікування — і за вагою, і за розмірами, і за якістю пошиття.

Стосовно бірки з логотипом 3M Thinsulate — вона розташована в нижній частині виробу, ближче до кута.
      Також на ковдрі є кілька бірок: із логотипом, розміром, інформацією про наповнення та догляд.

Дякуємо за вашу уважність і довіру до MirSon! Нехай ковдра дарує тепло і комфорт у будь-яку погоду

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205

не плохое одеяло, вроде должно быть теплым, ближайшие месяцы покажут.
    хотелось бы чтоб было более мягкое.

Переваги:
    обещает быть теплым
    Недоліки:
    жестковато

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Очень классное одеяло. Лёгкое, очень теплое, удобное в уходе. Рекомендую!

Добрий день, шановна Оксано! Спасибі, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205

Коли придбали ці ковдри собі з чоловіком і дітям, спочатку були не вдоволені, бо вони створювали каркас над нами, були зовсім не гнучкими. Після тижня використання вони стали м'якше, а за місяць - зовсім гнучкими. Тепер ми повністю задоволені, бо вони теплі, комфортні, швидко нагріваються, коли ними вкриваєшся.
    Єдине питання: чи дійсно вони помістяться у пральну машину і чи не зашкодить їм прання?

Переваги:
    Тепла, комфортна, якісне виконання.
    Недоліки:
    Напочатку використання зовсім не гнучкі, важко рівномірно вкритися.
      Представитель компании

Добрый день, уважаемая Анна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Владимир Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Якісна, тепла, легка ковдра.

Переваги:
    Тепле, легке
      Представитель компании

Добрый день, уважаемый Владимир! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Цуркан О***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Теплое одеяло,спать комфортно.Хорошая цена и качество.

Переваги:
    все
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Ознайомившись з відгуками, ми з чоловіком вирішили придбати цю ковдру собі і дві менші дітям. Але відгуки про те, що ковдра легка, неправдиві. Матеріали нам підійшли, тому що антиалергенні, прошито акуратно. Але ковдра виявилася надто товстою, дуже щильний, товстий шар наповнювача. Рівномірно вкритися не можливо, бо ковдра не гнеться, стає буграми, наче "будиночком". Прати в машині буде не реально. Спати ми під ними не змогли, хочемо зробити повернення.
    Підкажіть, будьласка, чи можна це зробити в тому ж магазині, де придбали (на Петрівці). Дякую.

Переваги:
    Якість матеріалів, акуратність роботи.
    Недоліки:
    Надто щильний, товстий шар наповнювача, ковдра не гнучка, не можливо рівномірно вкритися.
      Представитель компании

Добрый день, уважаемая Анна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Так как одеяла новые им необходимо время, чтобы стать помягче, через неделю другую одеяла станут значительно эластичнее.

• Марина

Анна, але ж товар належної якості обміну та поверненню не підлягає.

• Калашник А***

Як раз підлягає протягом 14 днів, читайте, будьласка Закон про захист прав споживачів. Якщо мені щось не подобається, я маю право повернути річ протягом 14 днів не ушкодженою.

• Diamantik3333
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Добрый день! Подскажите как связаться с розеткой? По телефону ни кто не отвечает! Заказ оформила 23.12. В тот же день и оплатила! Я все понимаю, Новый год, много заказов, терпеливо ждала отправки, но уже 28 число!!!! А заказ до сих пор не отправлен! Я рассчитывала получить свой заказ ДО Нового Года! Там же подарки! Что за отношение к покупателям? В Вайбере завтраками кормят! Очень обидно (((

• Diamantik3333

Ура! Все пришло! Большое спасибо! Одеяло отличное!

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Одеяло отличное! Размер соответствует. Качество ткани и пошива очень хорошее.

Переваги:
    Лёгкое, тёплое.
    Недоліки:
    Не заметила
      Представитель компании

Добрый день, уважаемая Ирина! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Tatyana A***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
    Переваги:
    Одеяло теплое, лёгкое,сшито качественно.
  • Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 220x240

Ковдрою задоволені і я і дружина. Дякую Розетці

Переваги:
    Тепле, алергію не визиває, комфортне
    Недоліки:
    не виявлено
  • Полякова Е***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220

Это одеяло почти невесомое, но очень теплое. Когда в него завернешься - становится очень тепло, мягонько, уютно, как в детстве и не хочется даже вылезать из постельки, а подольше продлить это расставание со сном хоть ненадолго еще. Советую всем это одеяло для личного пользования, наверняка вам тоже оно очень понравится. Качество супер!

Переваги:
    Масса
  • Тамила О***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 172x205

Покупала 2 шт: себе и дочери. Одеялам ставлю отличную оценку. Используем их почти месяц и за это время почувствовали всю прелесть теплого убежища - укрываться комфортно, обволакивает тело, не стоит "колом", запах отсутствует, антиаллергенное с хлопковой тканью, мягкое. Одним словом - покупка стоящая, рекомендую, не пожалеете! испытание прошли на ура))

Переваги:
    стильно, красиво, тепло и доступно
    Недоліки:
    не нашла