Відгуки покупців про Подушка Руно зі штучного лебединого пуху "Swan Luxury" 50х70 см [36432]
Є в наявності
- Вадим З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Подушка набита плохо. По высоте всёравно что без подушки. Чтобы было удобно её нужно свернуть вдвое.
Представник постачальникаДоброго дня пане Вадим
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Нам щиро прикро, що продукція не виправдала ваших очікувань. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження та будемо працювати над покращенням якості наших виробів. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Хорошая,качественная подушка.Пользуюсь больше года,наполнение не скатывается.Спать очень удобно.
- Переваги:
- Качество,цена.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
За півроку перетворилася на маленьку, збиту та трикутну. Краще би взяв з іншим наповнювачем.
- Козяр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Загалом непогана, але збилася за декілька місяців. Доводиться грудочки розбиравати постійно.
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
За 6 місяців користування збилися, стали пласкішими, втратили свою форму, комками поки не зробилися, але, боюся, після прання це можливо
- Переваги:
- Ціна, брала по акції
- Недоліки:
- Втратили форму вже через кілька місяців
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка розчарувала.Брала цієї фабрики 5 років тому,була дуже задоволена.М'яка,легка,була моєю улюбленою.Ця ж зависока,жорстка,дуже пружня. На штучний пух ну зовсім не схожа.Не відрізняється від подушок більш дешевого сегменту.
- Недоліки:
- Жорстка,зависока.
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Подушка чудова. Мягенька та добре тримає форму. Одне задоволення
- Переваги:
- Мягенька, тримає форму
- Светлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка гарна, якісно пошита, зручна, м'ка. Трохи для мене зависока, так як я звикла спати на нижчій. Звикла до неї десь за тиждень, трохи прим' ялася і стала нижчою. Якби був замочок, щоб можна було регулювати наповнення, то було б взагалі супер. Прийшла вчасно і гарно упакована.
- Переваги:
- Хорошої якості, досить зручна
- Недоліки:
- Не можна регулювати наповнення подушки
- Богусевич Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Спати на такій подушці одне задоволення.
- Переваги:
- М'ягенька
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Хорошая подушка рекомендую
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Зручно та комфортно спати.
Брала дитині. - Ніна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Мягенька, класна
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже задоволена покупкою. Подушки красиві, м'які, зручні.
- СофияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Муж любит большие подушки. Выбрала эту 70х70, она чудесная, удобная, не жесткая, мягкая, но и голова не проваливается до матраса) раньше муж спал на двух подушках, теперь на одной. Не ожидала такого качества за такую цену, спасибо!
- Переваги:
- Рекомендую однозначно, не прогадаете
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Все бы ничего. Но визуально показалось не большой. Подумал показалось. Придя домой, поменял и да. На этикетке 40х60см , а на деле примерно 30х50см
- Переваги:
- Удобная на первый взгляд.
- Недоліки:
- Размер отличается от заявленного. Очень маленькая подушка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Хорошая воздушная подушечка, не большая
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Очень приятная по качеству.
- Переваги:
- Мягкая, хорошее качество.
- Недоліки:
- Нету.
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
В меру высокая , мягкая Приятна Покупкой довольны Размер подходящий
- Переваги:
- Качественная мягка , не плоская
- Віра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Покупкой очень довольна. Мягкая стеганая подушка проверена временем (используем уже 2 месяца). Внутри подушки искусственный аналог пуха — это антиаллергенное, силиконизированное микроволокно. Кант и декоративная стежка на подушке придает ей презентабельный вид. Чехол подушки изготовлен из качественного и приятного на ощупь материала Микрофайбер. Он пропускает воздух, голова во время сна не потеет. Наполнитель подушки — искусственный лебединый пух, который не визывает аллергии, я аллергик со стажем.
- Переваги:
- Легкая, магкая на ощупь, антиаллергенные материалы, хорошо стираеться и быстро сохнет. Качественные материалы, цена по акции.
- Недоліки:
- не обнаружила
- Николай К***Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
При отриманні замовлення візуально помітив, що розмір ймовірно набагато менший ніж 40х60. Працівники "Розетки" люб'язно надали лінійку і дійсно: виявилося 60 см на 35 см. І то - 35 см це по повністю розтягнутих кутах, які там стирчать занадто широко, а ширина самої площі для голови - всього 27-28 см. Наповнювача малувато, при слабкому стисненні рукою сильно легко продавлюється до товщино максимум 5 см. Від замовлення нажаль відмовився
- Переваги:
- Недоліки:
- Некоректний розмір, мало наповнювача
- Олег
Як міряли? І які розміри були вказані?