Відгуки покупців про Подушка MirSon ортопедична 6121 nature Julia Kiddy 50х29х5/8 [35913]
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x29
Нормальна подушка. Помірно м'яка. Дитині сподобалась.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x29
Подушка для дитини! Гарна, м'яка, дитяча
- Переваги:
- Гарна подушка для дітей
- Недоліки:
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x29
Дуже добре
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x29
Гарна ортопедична подушка, меморі піна. Все як в описі
- Переваги:
- Пружна, зручна
- Недоліки:
- Не виявили
- Гончар О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x29
Качественная подушка, но для меня оказалась твердовата