- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Брал для мотопутишествий , отлично, что 2 сразу, одна под голову, вторая на мини стульчик пока возишся с костром или газ.гореклеой если ночуешь в палатке, а не отеле итд, обе надул и ни одна не сдулась через 12 часов. До этого такие же отслужили 3 года , пока не украли в Румынии вместе с палаткой и карематом. К покупке рекомендую, дешево и надежно.
- Переваги:
- Не дорогая
- Недоліки:
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Очень полезная в поездках вещь для детей и взрослых. Не сдувается, не занимает много места. Спасибо за быструю доставку. #мояраспаковка
- Переваги:
- Не сдувается, имеет приятное ворсистое покрытие с одной стороны
- Недоліки:
- Алекс И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Гарна подушка, легко надувати за один видих можна, гарна система - треба трохи стиснути ніпель з боків, не стравлює повітря добре тримає тиск, єдине для тих хто звик до звичайних подушок хвиляста форма не зручна треба звикнути
P. S. Іще один ньюанс подушку надимають тільки вручну ртом. Я придбав їх разом із насосом і він виявився зайвим...- Переваги:
- Продумана конструкція ніпеля, легко надимається, добре тримає тиск
- Недоліки:
- Звичним до класичних подушок може не сподобатись хвиляста форма з впадин і пагорбів
- Гарасимчук І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Замовляла 10 штук для наших захисників. Покупкою задоволена
- Переваги:
- всім задоволені
- Недоліки:
- відправили через 2 дні, задовго
- Ігор К***
Дякую, що потурбувалися.
Я купував сам, побратимам і собі. Зручна річ.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Замовлення опрацювали дуже швидко !
- Переваги:
- Низька ціна , хороша якість та зручність
- Недоліки:
- Недоліки ще не виявили
- Ясельная И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Хорошая компактная подушечка. Своих денег стоит.
- Переваги:
- Цена, качество, компактность.
- Недоліки:
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Хорошая подушка, на работе спать удобно)
- Переваги:
- Не занимает много места
- Недоліки:
- Не нашел
- КсюшаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Хорошее качество. Купили детям в лагерь Спас. Не перьевая подушка конечно, но в спальнике хорошо поместилась. Занимает мало место. Надувается только насосом.
- Переваги:
- Цена и качество
- Володимир
для того чтобы надуть ртом, нужно слегка сжать клапан и надувать как обычный шарик. Спустить воздух --- такая же манипуляция.
- Юрий В***
Легкими надувается очень легко.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Хорошие дешёвые подушечки. Прошел год. Не спускают
- Переваги:
- Дешевые
- Недоліки:
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Час подальшої експлуатації покаже...
- Переваги:
- Подушка, як подушка. Багатоцільова.
- Недоліки:
- Не дуже подобається нав'язування одразу 3-х одиниць товару. Пережить, звичайно, можна...
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Брала чоловіку "в поля". Каже ледь не вмер поки надув))), а в цілому все норм, за 2 місяці в нормі. Взяла 2 шт, друга як запас.
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Купила ее 12 августа, сразу надула и пару раз даже спала на ней. Сегодня 26 августа и наконецто подушечка слегка сдулась :)))) Брала для бассейна, но погоды не позволяют уже. Но уверена, что поплавать с ней получится.
В целом, это прям хороший Интекс по самой низкой цене на Розетке. Покупкой очень довольна!- Переваги:
- Такая, как и должна быть)
- Недоліки:
- Лучше не курите, пушто надувать будет сложновато :)))) Нужен мужик или насос
- Продавець EN SERIO!
Вікторіє, ми вам щиро-щиро дякуємо за відгук
Не соромтеся повертатися до нас.
Завжди будемо вам раді
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Товар сподобався, рекомендую
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Егор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Отлично
Дякуємо, що обрали INTEX
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: PRINCIPLE. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Якість норм,все вчасно,продавець компетентний і швидкий
- Продавець PRINCIPLE
Сергій, дякуємо за замовлення і відгук! Ваші відгуки допомагають нам пропонувати більш якісні товари по конкурентним цінам і поліпшити сервіс.
З повагою, адміністрація інтернет-магазину.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
За эту цену идеальные подушки
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Зручна дешева подушка)
Користувалась в поході на тиждень і в потязі.
За ніч вона трохи спускається і за день (навіть якщо не користуватись теж), але це ж норм.- Переваги:
Зручність
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Ціленька, гарненька, приємна на дотик, вже плавали з нею, тому все гаразд.
- Мар'янВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Зручна подушка для тих, хто подорожує. Окремо порадував привітний сервіс. Рекомендую цього продавця
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: My top. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Подушки цілі, не спускають повітря. Матеріал дуже м'який, покриття приємне, трохи з приємним, як на мене, запахом відомим з дитинства від китайської техніки (спогади:) . Стара подушка задубіла після довгих років використання і почала спускатись, брав їй на заміну.
- Переваги:
- М'яка, зручна в транспортуванні, зручна у використанні, приємне покриття, приємний запах спогадів)
- Недоліки:
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Держат воздух хорошо.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
ну щось такє
- Переваги:
- дуже мякенька
- Недоліки:
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Качество хорошее. Цена приятная.
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Брал для рыбалки чтобы в лодке на "досточке" было мягче сидеть, полностью не надуваю и за пол дня рыбалки она практически не спускает.
- Переваги:
- Не спускает
- Недоліки:
- За такую цену - нет
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Хорошая мягенькая подушка
- Переваги:
- удобная при траспортировке
- Недоліки:
- не нашел
- Шиенков С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Отличная подушка. Покупал специально для того чтоб спать на ней в походах. Крайняя четырёхдневная вылазка на Джарылгач показала что не зря я её купил, очень удобно, легкая и места в рюкзаке практически не занимает.
- Переваги:
- Компактная, хорошо держит воздух внутри, велюровая сторона очень приятная.
- Недоліки:
- А какие тут они могут быть?)
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Хороші подушки, швидко та легко надуваються
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Сподобалися. Все добре.
- Переваги:
- Така, яку очікувала
- Недоліки:
- нема
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Часто выезжает с друзьями с палатками бралась именно для это! В путешесвии не заменимая вещь Рекомендую. Спасибо Розетка
- Переваги:
- Хорошое качество, доступная цена, компактность
- Александр
Сидеть на ней можно , мужчину под 100 кг выдержит ?
- Баклицкий Ю***Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Користуюсь 1 рік. Використовую при ночівлі в палатці - дуже зручно спати, а в рюкзаку місця практично не займає.
- Переваги:
- Зручна, компактна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Приятно порадовала цена! Две недели искал в магазинах Киева и бесполезно, а потом вспомнил про Rozetka.
- Переваги:
- Доступная цена
- Недоліки:
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Все добре
Представник брендуВдячні за оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Мирослав К***Відгук від покупця. Продавець: ERFOLG. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Файний вибір раджу
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Розмір (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Колір: Темно-синій
Гарна річ, все влаштовує.
- Продавець DaddyDi
Добрий день.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.