Сток. Розпродаж залишків до −60%

на основі 62 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Pan Vinokur
  • анатолій к***
    Відгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Діаметр: 33

обслуга на 5 балів,рекомендую продавців.

Переваги:
    їжа корисна.немає чаду від жаріння.
    Недоліки:
    не бачу.
  • Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Pan Vinokur. Діаметр: 33

Не раджу цього продавця і цей товар. Повертати відмовилися. Але без використання сковорідки її не перевірити. (

Сковорідка дуже тонка, коли ставиш на вогонь, починає тріщати, не пропікає рівномірно.

Болгарський перець і баклажан пропікаються нерівномірно, а картопля взагалі не спеклася протягом 60 хвилин. Спеклося лише сало. ((

Переваги:
    Недоліки:
    Купа(
    • Продавець  Pan Vinokur

Максиме, дякуємо за ваш відгук, хоча й шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.

Наголошуємо, що ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та гарантуємо обмін чи повернення товару відповідно до чинного законодавства — за умови, що він не був у використанні. На жаль, у вашому випадку сковорідка була використана, що виключає можливість повернення.

Щодо характеристик: сковорода Edenberg EB-3410 є бюджетною моделлю, і ми завжди радимо ознайомлюватися з описом та матеріалами перед покупкою. Її конструкція підходить для приготування на середньому вогні, і ми маємо багато позитивних відгуків від інших покупців.

Нам шкода, що досвід виявився негативним.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Подойдёт тем, у кого нет духовки, сильно разнообразит рацион.
    Материал - "плотная фольга", но если не готовить в крышке и не садиться сверху - нормально.
    Решетка хлипкая, но свою работу делает хорошо. Ультрабюджетность чувствуется.

Нужно учесть, что жар распределяется ближе к внешней окружности и стоит повернуть продукт на каком-то этапе для равномерной корочки.

Например, куриные бедра достигают 75гр. через 35 мин с идеальной корочкой на условно "чуть ниже среднего" огне.
    Рекомендую

Переваги:
    Оправдывает ожидания
    Недоліки:
    Ултрабюджетность
  • Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

При получении на почте недостатков не обнаружил, уже дома увидел что покрытие повреждено. Позвонил продавцу насчет брака, отослал фото проблемы по вайберу и продавец сразу сказал что высылает новую сковороду, которую я и получил через день. Оперативности продавца и так сказать "беспроблемностью" при работе с ним очень доволен.

Переваги:
    Цена и продавец товара (Berling)
  • Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Діаметр: 33

Пательня - просто бомба. Така собі газова духовка на мінімалках. Пече дуже добре, а головне все дуже просто, як з мультиваркою. Ставиш сосиски або стейк, вмикаєш газ і засікаєш 30-40 хвилин, в залежності від товшини сосисок, або стейка. І все, готово. Не треба слідкувати, перевертати, нічого не хляпає, не бризькає. При цьому ще й корисне, бо печене. Звичайно не таке як на мангалі (не має запаху диму), але дуже класно і смачно. Запікав бульбу (різав на половинки), робив гамбургери. Все чудово. Тільки треба поекспериментувати з часом приготуватння. Так що рекомендую. Миється легко.

• Наташа В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Все як в описі. За 30 хв. Мясо готове.

Переваги:
    Сковорідка 30 хв непідходиш до неї
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Файна штука. Дуже смачний результат з мінімумом зусиль з вашого боку. Вода у піддоні не стільки запобігає пригорянню (все легко відмивається), скільки підвищує соковитість (ефект курки на банці), при цьому скоринка суперова. Майте на увазі, що соковитість також залежить від овочів, з якими ви запікаєте, і що продукти в процесі активно обмінюватимуться ароматами) . Також вважайте, що 33 см. це досить серйозна бандура, і іншим предметам на плиті може бути тісно)

Переваги:
    Блискуче виконує покладені на неї завдання)
    Недоліки:
    Ну, хіба кришка не надто щільно прилягає до піддону
  • Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: YOT. Діаметр: 33

Товар прийшов гарно запакований та не пошкоджений. Готує чудово. Пекли шашлик та картоплю без води, попередньо застеливши дно фольгою з отвором. Швидко і смачно, майже, як на мангалі. Запах неймовірний на всю хату. Як буде митися ще не знаю. Надіюсь прослужить довго без пошкоджень.

• Сергей Б***

Смачна та корисна їжа

Переваги:
    Якість та ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Куплено як альтернатива тостеру на період сніданків без світла (регулярні відключення). З цією задачею сковорода справляється "на ура"- за 2 хв чудові тости, без смаження. Для інших цілей поки що не застосовували. Взаємодія з продавцем- на 5+, оперативно, лаконічно, економно. Дякую

Переваги:
    Ціна, якість, оперативність доставки
    Недоліки:
    Не виявлено жодних, хоча побоювалась неприємних запахів від нагрівання металів. Запахи відсутні.
    • Продавець  LioniS

Щіро дякуємо за такий приємний відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Виктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Читал отзывы перед покупкой -70% положительных, купил, пожарил первый раз лук кольцами маринованный, черри и куриная грудка маринованная кусочками, первый блин, как всегда комом,огонь был чуть выше среднего, не большой, передержал по времени, готовил около 1,5 часа, думал, как на мангале, до появления характерного поджаренного цвета, в итоге передержал и сильно, грудка стала очень сухой, правда я её потом протушил и стала съедобной, здесь в чем вопрос: через 15-20 минут, нужно было снять один кусочек разрезать и пробовать.

Переваги:
    Есть
    Недоліки:
    Нужен опыт готовки
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Діаметр: 33

Дякую за швидку доставку і якісне обслуговування пані Олені. По сковорідці, якою користуємося майже місяць можу сказати, що приємно здивувала нас, смачні ковбаски, картопля, овочі, яблучко, гарбуз. Смачно з цих овочів робити вінегрет, смачніший виходить, аніж з відварених. Зрозуміли ось що: все потрібно класти відразу, а не підкладати протягом приготування, все справді запечене, із скоринкою, тільки без димка, Ще не готували на ній мʼясо, скоро спробуєм. На двох дорослих саме то, рекомендую!

Переваги:
    Запечена скоринка у всьому, все готується одночасно, корисно для здоровʼя, миється в посудомийці
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Пательнею задоволена ,не дивлячись на те що тоненька, риба в овочі вийшли смачними

Переваги:
    Зручно швидко смачно
    Недоліки:
    Тоненька
  • Cвітлана
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Сковорода гриль сподобалась . Рекомедую !

Переваги:
    Доставлено вчасно
    • Продавець  LioniS

Користуйтеся із задоволенням.

• Наталія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Сковорода сподобалась.Чудовий смак овочів та м'яса.Рекомендую.

Переваги:
    Вчасно виконано замовлення
  • Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Присоединяюсь ко всем положительным отзывам, очень довольна покупкой...мясо получается превосходно, овощи сочные.....супер сковорода!!!!!

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Вчора отримав, а сьогодні вже випробував!
    Все сподобалося
    М'ясо вийшло краще ніж в духовці)

• Ніколетта Б***
  • Світлана М***

Дуже сподобалася

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: LineStas

Цілком відповідає опису, запаковано у плівку і незважаючи на відсутність прокладок між деталями, нічого не поцарапано

Переваги:
    Якісне та працює
    Недоліки:
    Не виявив
  • Олег

Супер.

• Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: LineStas

Дуже швидко відправили, працює також відмінно, все супер

• Продавець  LineStas

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, вдалих покупок

• Алла Г***

Смачно курка виходить.

Переваги:
    Легка в використанні
    Недоліки:
    Овочи не пропікаються
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 33

Брав батькам, дуже хотіли її спробувати. Враження у них неймовірні, кажуть, що дуже смачно на ній готувати і швидко!!!!!

• Віктор

Хороша річ для кухні.

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 33

Брала на подарунок, ціла сколів немає по вигляду сподобалось

• Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, дуже раді, що Вам сподобалось.
      Користуйтесь с задоволенням, завжди готові Вам допомогти з вибором посуду.
      Миру Вам та гарного настрою!

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Діаметр: 33

• Василь Л***

...

Переваги:
    Швидко замовив, швидко доставили
    Недоліки:
    Про це слід говорити після певного часу використання товару
    • Продавець  LioniS

Дякуємо!

• Ксения
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Забыла сказать про ЦЕНУ!!! Выбрала сковороду именно у этого продавца, потому что в полтора-два раза дешевле было, чем у других за аналогичную сковороду.

Переваги:
    Цена

Дякуємо!

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Дуже швидка доставка, сковорода зручна в користуванні.

Переваги:
    Страви, приготовані на сковороді такі ж смачні як і на відкритому мангалі
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  LioniS

Дякуємо за відгук. Користуйтеся із задоволенням. Чекаємо на Вас ще)

• Алексей У***

Всё отлично!

• Продавець  LioniS

Дякуємо! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 33

Вжсе чудово. Товар запакований надійно! Заявку обробили швидко та вчасно)

Переваги:
    Замовлення відправлено вчасно, дійшло швидко.
    Недоліки:
    Не виявлено !
    • Продавець  LioniS

Дякую, користуйтесь із задоволенням!

• Дима Ш***
  • Сергей К***
  • Любовь А***

Отличная сковорода, супер-цена!

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official
    Переваги:
    мелкая выпечка готовится на раз, всё остальное лучше всего готовить только в фольге. Купили месяц назад пока довольны.