Відгуки покупців про Смарт-годинник GARMIN Fenix 8 47mm AMOLED Sapphire Titanium with Vented Titanium Bracelet (010-02904-40)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Олексій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 47. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium

Швидка доставка, товар в ідеальному стані.

Переваги:
    Топ годинник
    Недоліки:
    Зняття ланок на браслеті.
  • Сергій Б***

Дуже класні , зручні .
    Із мінусів немає в комплекті викрутки для регулювання браслету .

• Антон Р***

Багато покращень, особливо нове меню подобається. Стало більш красиве. Динамік досить добре звучить, нові індукційні кнопки, два ремінці теж порадували.
    Довго обирав між 51мм і 47мм. Добре що взяв 47, бо вони трохи більші ніж очікував.

Переваги:
    Ліхтарик, приємне натискання кнопок, динамік
    Недоліки:
    Досі зарядка не магнітна
  • Сергій І***

Годинник ТОП.

Хотів одразу Apple Watch Ultra 2 взяти але:
    1. Заряджати один раз на 2 дні - то дічь. А з тренуванням взагалі раз на день.
    2. Побачив в ресторані, як виглядала Ultra зі сторони на чоловікові і переходів. Товстий і безглуздий (ИМХО).
    3. Ресьорч показав, що Garmin краще ніж Ultra обробляє дані та дає рекомендації по тренуванням, сну і т.д.

В мене тонкие запʼястя, 47мм розмір сів ідеально, зняв по 2 секції з кожної сторони з металевого ременя. Та думаю й на великому буде краще виглядати ніж 51мм. Здоровий годинник тільки тримає довше рази в 2 (до місяця) але вже пройшов час, коли такі котли виглядали доцільно.

Підготуйте фікс викрутку (з бітами трохи гуляє, є шанс що буде зісковзати і можете пошкодити ремінець) та трохи часу. Я з пів години знімав секції.

Готуйтесь завантажити декілька застосунків на смарт та один на ноут (для глобального оновлення).

По дефолту, заряджений повністю годинник показую 7 днів роботи, з увімкненими всіма функціями і олвейс он. Час покаже, як насправді. Та навіть так, це вже не 2 дні.

Переваги:
    - Вигляд.
    - Матеріали.
    - Металевий та каучуковий ремінці в комплекті.
    - Амулед екран.
    - Класичний вигляд в поєднанні зі сріблястим кольором - підійде під більше образі.

В загальному,
    Недоліки:
    - складне налаштування. ChatGPT в допомогу.
    - немає української (якщо комусь важливо).
    - на металевому ремінці якісь сліди (розетка, чому постійно якісь приколи з дорогим товаром?).
    • Сергій І***

Пройшло 4 місяці.
      Час поділитись досвідом експлуатації.

Плюси:
      - Почали працювати близько 10 днів від заряду (без тренувань). Чи то оновлення чи ще щось, не знаю. Нічого не міняв в налаштуваннях. Тренування в 2 години, може зʼїсти біля 10% заряду.
      - Прям купа налаштувань. Я мабуть відсотків на 20 розібрався, немає часу на все.
      - Вже зʼявились коцки але на цьому кольорі майне не помітно.

Мінуси:
      - можна теж віднести купу налаштувань. Можна з коробки використовувати але під мої потреби налаштовував тренування окремо.
      - циферблати не зручно купляти через магазин. Там немає одної платіжної системи. Яку розробник поставив таку й треба використовувати. Наприклад PayPal.
      - вкусовщина але як на мене хоч і багато циферблатів в магазині, гарних мало.

В загальному, все одно дуже задоволений вибором. Функціонал та вигляд до сих пір радує.

• Андрій Н***

Точно нема української мови в годиннику? У мене був Фенікс 7 про, там була мова, і в годиннику, і в додатку.