- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм який порекомендує ветеринар.
Коту подобається)проблеми з травленням зникли
Рекомендую.
Дякую магазину. Швидка відправка і завжди свіжий термін придатності - Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Вага 1 шт: 4 кг
У кішки порушення травлення. Лікар порекомендував цей корм. Вже 4 роки купляю. Результат тішить.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Швидка доставка.
Корм « свіжий» - Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Замовила 2 кг,, а в подарунок отримала ще 400 грам упауовку. Дякую!
- Переваги:
- Дуже оперативно доставили
- Троян В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Доброго дня. Корм для лікування гастро та ЖКТ добрий. Швидка доставка. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Корм добрий
- Недоліки:
- не має
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Все отримала вчасно
- Переваги:
- Кіт довольний
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Вага 1 шт: 2 кг
Корм якісний і головне, виконує свою функцію. У кішки поліпшилось травлення і зникли запори.
- АнатолійовичВідгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 4 кг
Чудовий лікувальний корм.
Кіт досить вибагливий, але цей раціон йому дуже сподобався.
Головне, що зникли проблеми з животиком, шерсть стала кращою, а кіт — активнішим. Вартує кожної гривні.
Окреме дякую за дуже швидку доставку! - Інна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Чудовий корм,допомогає котам з запорами
- Переваги:
- Допомога для кишківника
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
- Юлія Щ***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг
Коту корм подобається, додаю до основного корму. Покращує моторику кишківника кота
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Вітаю. Коментар аналогічний до попередніх. Прийшов корм з написом expert замість veterinary. Можливо, хтось пояснить в чому різниця? Дякую.
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за звернення!
Продукти серії ROYAL CANIN Expert спеціально розроблені для підтримки здоров’я домашніх тварин, тоді як ветеринарні дієти серії ROYAL CANIN Veterinary створені для контролю певних станів здоров’я та мають бути призначені виключно ветеринарним лікарем.
Компанія Royal Canin вирішила зазначити цю деталь на упаковці, щоб краще передати призначення асортименту та забезпечити відповідність чинним нормам європейського регулювання щодо того, що має бути зазначене на пакуванні. Наявність логотипу «Veterinary» тепер вимагає, щоб продукти відповідали певним умовам. Наприклад, мали особливе харчове призначення для хворих домашніх тварин.
Формула раціонів не зазнавала змін, тож продуктивність та якість кожного продукту в асортименті Expert також залишається незмінною.
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг
Тваринка їсть і з травленням нормально
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Обслуговування швидке і якісне.
- Переваги:
- Даний корм допомає моїй киці справитись із закрепами.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
К корму претензий нет. Но проблема аналогична предыдущему отзыву.
На фото упаковки корму написано "Veterinary", фактично прийшов корм в упаковці з написом "Expert".
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 400 г
Є підозра , що корм не правельно зберігали або ще щось...Від споживання у кішки погіршилося самопочуття, корм споживала не охоче. Чому така підозра? Кішка споживає лише корм цієї марки. Купувала саме на Розетці, таких проблем не було. Дала корм , що купила саме на Розетці, інша картина. Стан покращився, їсть залюбки.
- Переваги:
- Гарно упакований, є накладна.
- Недоліки:
- Описано у коментарі
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Добрий день!
Нам дуже важлива думка клієнтів.
Щиро співчуваємо що наший сервіс призвів до подібних проблем, але запевняю що корм зберігається згідно всіх стандартів зазначених виробником.
Можливо трапилась "погана" партія, такі випадки нажаль трапляються.
Ми врахуємо зауваження і наш менеджер сконтактує з Вами для найшвидшого вирішення ситуації.
Дякуємо за зворотній зв‘язок!
- Шакалій Г***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг
Якісний корм, оперативна доставка
- Марина У***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг
Допомагає котам від закрепів
- Переваги:
- Коти їдять гарно.
- Недоліки:
- Ціна)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Чудовий корм. Гарно їсть Мурзік цей корм. Спрацював, майже, одразу. Налагодився стул у малого. З великих переваг - какашки зовсім не пахнуть. Дякуємо.
- Переваги:
- Вище вказала. Смачний, свіжий корм.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Дякую
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Кіт сказав, що корм класний. Їсть із задоволенням, йому дуже смачно. Ну і проблеми із жкт зникли.
- Переваги:
- Класний корм
- Недоліки:
- Можливо ціна. Але якщо від корму залежить здоров'я улюбленця, то тут вже не обираєш.
- МилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Этот корм наша переборчивая кошка ест с удовольствием. Только с ним кошке получается регулярно ходить в туалет.
- Переваги:
- Справляется со своей задачей.
- Недоліки:
- Нет.
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Ооо это наш спаситель,когда кошка приболела. Чудо-корм. Давала месяца два. Кошка выздоровела,перешли дальше на обычный приём пищи
- Переваги:
- Действительно работает при нарушении пищеварения
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Очень помогает этот корм при запорах.Одна их моих кошечек Буся страдает запорами.
- Переваги:
- Вкусный
- Ліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Так і в нашої улюбленці була кров в калі. Це корм допоміг вирішити проблему, думаю за рахунок великого вмісту клітковини в кормі. Раді що проблема вирішена.
- Переваги:
- Використовували як лікувальний.
- Недоліки:
- Важливих не знайшли
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Дійсно допомогає.У киці була кров у калі , після цього корму пройшло вже через два дні.
- Переваги:
- Допомагае при порушеннях травлення і запорах
- Недоліки:
- Дорого
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг
Чудовий корм при проблемах із травленням. М’яко нормалізує роботу ШКТ, містить достатньо клітковини, після переходу стан улюбленця значно покращився. Якісний, добре засвоюється, кіт їсть із задоволенням.
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4 кг
Чудовий корм. Якщо у котика проблеми з травленням - то він допоможе
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Котик їсть з задоволенням, перейшли на цей корм після випадіння прямої кишки, зараз все нормалізувалося, відсутні запори
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Дійсно преміальний корм.
Купували для літнього котика, який страждає від закрепів. Після вживання ситуація значно покращилася.- Переваги:
- Котику подобається, дієвий при закрепах.
- Недоліки:
- Дорогий, якщо купувати не по акції.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
За порадою ветеринара кіт їсть цей корм, завдяки чому травлення налагодилося. Корм хороший.
- Zur M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Этот корм - настоящее спасение. Кошка (9 лет) страдала от запоров, но после перехода на этот корм проблемы исчезли! Советую все же перед переходом посоветоваться с ветеринаром (так как это специальный корм-диета).
- Переваги:
- Прекрасный корм
- Недоліки:
- Ніт))
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Вітаю...ставлю один бал за те,що вже вдруге відправили не той кормякщо я замовляю корм ,який зображений на малюнку,значить мені він необхідний!!!! Я розраховую на нього!!!!і ще чекаю 5 днів...а в результаті ...сумно...
- Недоліки:
- Не той корм
- Нонна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 4 кг
Дякую!
- Александр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг
Задоволений кіт і я.
- Переваги:
- Якість, швидкість доставки.