Відгуки покупців про Навушники бездротові HOCO Delightful BT headphones W51 400 мАч Black

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Відгуки про товар продавця Легенда
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда. Колір: Black

бомба за свою ціну

Переваги:
    дешево й сердито
    Недоліки:
    не супер звук як в косах....але чіткий..но й ціна не 4000
  • Ліза
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: White

Хороші навушники, дитина задоволена.

Переваги:
    Звук гарний, приємні на дотик,все працює.
  • Ярослав О***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: Black

Самі навушники дуже гарний варіант за свої кошти. Конкретно мені прийшли на пошту в заводській упаковці, але розряджені в нуль. Перевірити не реально, на новій пошті від їх зарядок стояти треба 30 хв +/-, це не кожен буде робити, і не кожен зрозуміє що то треба робити. Я свої забрав, зарядив дома - все ок, але думаю що будуть ті хто відмовляться забирати такий товар. Продавцю прошу звернути увагу, що подібні товари не повині зберігатися з розрядженими в нуль акумуляторами, це в першу чергу шкідливо для самого акумулятора, норма 70%. Якщо партія давно лежить на складі то можливо забирати на перезарядку і перепакування + ви застрахуєте себе від повернень

Переваги:
    Гарні навушники за свої кошти, достатньо якісний звук
    Недоліки:
    Прийшли на нову пошту розряджені в нуль
    • Продавець  Gadget_XL

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
      Нажаль заряджати кожен товар не має можливості,бо їх більше 20 000 в нас на складі. На складі відправлення такої можливості немає,бо відвантаження товарів йде на потоці. Якщо вскривати та розпаковувати кожен товар, то покупці також з цього приводу обурюються та у деяких випадках це є причиною відмови.
      При спілкуванні з менеджером по телефону вам запропонували забрати товар, зарядити вдома та перевірити його працездатність. Якби з товаром. щось було не те то товар можливо повернути протягом декілька днів, про це ми також інформуємо. Ми завжди на зв'язку.
      Чудово, що вам сподобалися навушники. Дякуємо за відгук. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Величко В***
    Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Колір: Black

Навушники просто супер.

• Продавець  EFFECT

Дякуємо за ваш відгук)

• Антоніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Колір: Blue

Супер за таку ціну. Звук, колір та якість гарне.

• Продавець  Gadget OFF

Антоніна, щиро вдячні за ваш відгук!