- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 16
Прекрасная чугунная сковородочка для настоящих эгоистов.
- Переваги:
- Она вечная, чугунная, восполняет недостаток железа в организме.
- Недоліки:
- Греется ручка но это не существенный недостаток.
- Продавець AGTechHome
Дякую за відгук, користуйтеся із задоволенням!!!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 16
Дуже дякую! Чудовий продавець, гарний товар. Отримала корисну консультацію, допомогли визначитися із вибором товару. Швидко зв'язалися, швидко доставили.
- Переваги:
- Гарний якісний товар. Дуже приємний продавець.
- Зоряна В***Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 22
Дуже добрі,міцні,т,що треба,рекомндую.
- Переваги:
- Не пригорає
- Недоліки:
- Не має
- АннаВідгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 22
Все чудово , дуже швидка доставка,гарна якість
- Продавець AGTechHome
Користуйтеся на здоров'я!!!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 16
Спасибо большое за сковородку. Никак не могла купить. И вот, чудо свершилось, да ещё с доставкой на дом. Спасибо менеджеру Оле. Хороших продаж!
- Переваги:
- Все отлично.
- Недоліки:
- Нет.
- Михал М***Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 16
Если вы ростом 192 и весом 100 кг,вам не хватит этой микромаленькой сковороды чтобы приготовить себе завтрак на одного,как минимум будет сложно мешать ингредиенты,при заказе учитывайте что размер берется по верхнему краю сковороды а не по дну
- Переваги:
- Чугун!... это не (Тефаль) от которого отказались многие страны мира
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Paprika. Діаметр: 16
Чудова маленька порційна пательня. Дуже якісно зроблено. Мені сподобалось з першого погляду, а після гартування, то взагалі стала моєю улюбленою пателенкою:) Готувала в ній, нічого не пригорає, антипригарне покриття стало не гірше за тефлонове. Пательня супер! Дякую виробнику.
- Переваги:
- Після гартування, а я прокалювала в духовці тричі, обробляла олією з льону, пательня стала шикарною. Вона порційна, зручна не тільки при приготуванні, але й з неї зручно їсти. Отримала масу позитиву.
- Недоліки:
- Я не знайшла.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Сковорода справжній кайф) після підготовки згідно інструкції до сковороди не прилипає їжа. Смаження зовсім інше в порівнянні з антипригарною сковородою. Я в захваті.
Єдиний мінус це підготовка для використання. На першому етапі дуже багато диму. При запіканні в духовці потім все не так страшно, як я думала) диму не було, лише трохи запаху. Використовувала масло гхі. Особисто я б краще заплатила більше за сковорідку, якщо б вона була повністю готова до використання)- Переваги:
- Зовнішній вигляд. Якість приготування їжі
- Недоліки:
- Трохи мороки з підготовкою до використання
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 20
Хотів таку сковороду без покриття, щоб можна було шкрябати ложкою або виделкою.
- Переваги:
- Візьмеш в руки - маєш річ.
- Недоліки:
- Та які
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам за відгук)) Чавун саме для цього і створений-шкрябати=)
- ЛізокВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Зручна, компактна мацьопа. Зауважте: ручка, вушко - все для людей, зроблено на віки вічні.
Там є інструкція і подарунок- Переваги:
- Переживе апокаліпсис
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Точно! З чавунною пательнею не страшно нічого)) Смачних страв!
- Костя Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Дуже сильно задоволений покупкою
Малеча
Но прекрасно накормила трьох людель- Переваги:
- Не пристає
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та смачненькі фото))) Аахахахах, такі малеча може)) Смачних страв!
- Леонід П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Маленька для походів-розігрів консерв чи випікання хлібних коржів.головне правильно опалити спочатку (НА ВУЛИЦІ ЧИ ПІД ВИТЯЖКОЮ-нагріти до побіління і тоненько змастити олією=почорніло вже не димить .вимкнути нагрів і ЩЕ намастити тоненько олією -хай вистигає.після кожного готування протерти паперовими рушниками і ТОНЕНЬКО смастити олією НА ГАРЯЧУ= тоді нержавіє і нічого не прилипає.раджу
- Переваги:
- Для розігріву консерв чи самооборони:)
- Продавець Далайн
Супер))) Вийшов відгук - міні інструкція))) Дякуємо Вам величезне!!!
- Юлия А***Продавець: Далайн. Діаметр: 20
Очень довольна покупкой Сковородочка чудесная, нужно будет её немного подготовить к использованию, как написано в инструкции) С ней прислали ещё «ёжик» для мытья, лопаточку(не знаю идёт она в наборе или это подарок) и инструкцию.
Хочу похвалить продавца: Приятным сюрпризом стала доставка. Так как и товар и я находились в Одессе, нам предложили подвести товар по адресу Это было неожиданно и приятно) Привезли на следующий день Продавец всегда на связи в телеграмм
Бонусом прислали небольшие, но приятные подарочки- фирменный настенный календарь и (о Господи спасибо) фонарик)
В общем впечатления от заказа шикарные, точно буду заказывать ещё обязательно и вам могу смело советовать!)- Переваги:
- Чудесная упаковка, быстрая доставка, продавец всегда на связи
- Продавець Далайн
Спасибо большое за отзыв)) Вкусных Вам шедевров!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Дуже швидко відправили, зі сковорідкою була дротянка і дуже зручна лопатка металева для готування! Ця сковорідка це супер! На ній все смачніше в рази!
- Переваги:
- Справжня якість!
- Недоліки:
- їх просто немає!
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) О так, на чавуні іжа найсмачніша. Смачних страв!
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Сковородка супер,а подарки календарь,ершик,лопатка,а три орешка как для золушки,и пришло как раз к дню Николая,спасибо огромное
- Переваги:
- Сковородка долговечная
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв))) Рады, что так чудесно все сложилось и мы чуть-чуть добавили волшебства)))
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Дякую за якісний товар
- Переваги:
- Довговічна, смачна їжа
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Пательня чудова, розмір ідеальний для одного-двох. Будьте готові пристосовуватись, якщо раніше не користувались чавунним посудом. Ручка нагрівається за 8-12 хв. Пакування, інструкція - окреме задоволення. Віра в нашого українського виробника живе завдяки таким підприємствам!
- Переваги:
- Крута!
- Недоліки:
- Треба навчитись нею користуватись
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Смачних страв!
- НадияВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Здравствуйте! Мне очень приятен сервис, качественное и вежливое обслуживание. Чувствуется, что люди дорожат репутацией. В крафтовой упаковке, с бонусными подарочками. Хорошо упаковано для пересылки.
Сковорода - чудесная! Она компактная, как мне и нужна была, красивая и удобная. Я задумалась о казане!))- Переваги:
- Со всех сторон - достоинства)
- Недоліки:
- Пришлось немного заморочиться с почином, но это естественно для чугуна, так что это скорее не недостаток, а особенность.
- Продавець Далайн
Очень приятно,что оценили нашу работу! Благодарим за отзыв и ждем с нетерпением Вас снова)))
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Добрый день!
Очень понравилась покупка. Сделали все как в инструкции, сковорода почернела, выглядит и работает замечательно. Супер-вкусные стейки уже жарим, и картошечку))
Очень удобно, что ручка тоже чугунная, полностью можно ставить в духовку.
Меня также сильно порадовало, что инструкции написаны простым, доступным и интересным языком.
И спасибо за лопатку в подарок, было приятно!- Переваги:
- Удобная, качественная, недорогая
Спасибо) Приятной готовки)
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
В захваті від сковороди.!!!!
Перед використанням здійснила усі маніпуляції щодо неї. як радить виробник.
Вже під час другого використання НІЧОГО не прихоплює.готувати на ній одне задоволення.Єдиний нюанс трошки прогадала з розміром 24 см вона величенька і важка. дуже важка. при тривалому використані ручка нагрівається.
Щодо роботи магазину !!!
(Сплачувала кошти наперед — все гаразд.— наступного дня після замовлення товар був вже на місці (доставка НП Одеса Львів)
+ подаруночки . приємний бонус)
Молодці! Успіхів у їхній справі у цей нелегкий час !- Продавець Далайн
Дуже дякуємо за відгук. Нам приємно. Будемо намагатися й далі робити свою справу так, щоб ви постійно були у захваті)))
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 20
Не можу ніяк насолодитись - відмінна річ. Сковорідка втілила всі мої мрії про розмір, вагу та якість! Дивую рідних справжніми смаками продуктів які на звичайній сучасній сковорідці не розкриваються так як на чавунній. Дуже вдячна магазину за здійснення мрії!
- Переваги:
- Смак готової їжі справжній, їжа не пристає під час жарки, хрустка скоринка на смажених продуктах додає насолоди
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук)) Щиро раді, що трішки допомогли в здійсненні мрії! Смачних страв=)
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
За такую цену это просто находка. Идеальная сковорода для дома, охоты и рыбалки.
Хороший продавец.- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв и фото)) Подставка деревянная прям как создана для малышки))) Рады, что Вам понравилось. Вкусных блюд!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Придбав. Щвидка доставка. Підготовка к експлуатації. Смажив декілька разів. Польот нормальний. Продавця рекомендую.)
- Переваги:
- Ціна. Укр виробництво.
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації))) Смачних Вам страв!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Пишу відгуки нечасто, а ця покупка була у листопаді 23-го, тож майже за рік використання хочу сказати, що ця сковорода – найкраща покупка серед усіх інших пателень, які я мав. Звісно, якщо навчитись нею користуватись, якщо правильно вперше обробити за згодом час від часу доглядати згідно інструкції – сковорода ніколи не підведе. Готувати зручно, приємно, швидко, відкриваються нові смаки у м'яса. З недоліків – її вага, вона нелегка, через що дівчатам буде важкувато з нею впоратись. Але не неможливо. Тож, користуюсь тільки нею й досі, це дійсно гарний продукт.
- Переваги:
- Надійність, зручність, якість
- Недоліки:
- Вага
- Продавець Далайн
Дякуємо Вам велике за відгук)) Дуже цінно, що майже рік пройщов, а Ви задоволенні) Так, вага у чавуну значна, але незручність цю можна'йому вибачити за смак іжі, котрий він дарує=) Дякуємо ще раз, що згадали нас і смачних страв!
- Юрий И***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Великолепное качество сковородки, упакована, коробки, внутри бонусы, маленькие подарки. Но огромная просьба к изготовителю - выполнить все "танцы с бубном" непосредственно на фирме, на заводе. Лето, жара, я прокаливаю сковородку на газу. Дым, гарь, ещё и разогреваю духовку на 250 градусов, чтобы 1 час в ней запекать сковородку. Жесть конечно.
- Переваги:
- Качество, Чугун, Упаковка, Бонусы
- Недоліки:
- Танцы с бубном
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв))) Рады, что Вам понравилось )) А как же понять всю прелесть чугуна?=) Вкусных блюд!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Сковорідка прижилася чудово! Робила на ній омлет, то він вийшов ніжний та пишний всередині і з тонкою румʼяною скоринкою зовні: естетично і смачно водночас. Оладки теж смажила. Все ідеально!
І неабиякий плюс - це те, що сковорідка «антивандальна». Давно не отримувала задоволення від того, що просто перевертаю їжу лопаткою, не боючись пошкодити поверхню і нашкрябати щось канцерогенне.
В планах взяти ще одну, - але вже більшу, - сковорідку на всю сімʼю.- Переваги:
- Антивандальна
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук)) Рада, що все добре і Вам подобається наша малеча)) Смачних страв!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Очень понравилась сковорода, добротная, тежелая, главное подготовить четко по инсрукции производителя, из того к чему нужно приловчиться и привыкнуть для меня это вес сковороды
- Переваги:
- не прилипает еда, блюда получаються вкуснее, полезно для здоровья:)
- Продавець Далайн
Благодарим за отзыв)))Рады, что все хорошо)) Да, вес у чугуна добротный. Вкусных блюд=)
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22
Доброго дня, вже рік користуюсь, сковорідка супер, гарно смажить не пригорає , головне правильний догляд стейки виходять на ній дуже смачні))) та і все інше також.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Як швидко час пролетів...Пройшла так би мовити перевірку часом))Смачних страв!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Супер сковорода.
Всі тефлони викинули геть.
Їжа на ній супер смачна
В ній навіть в багатьох ресторанах м'ясо продають так, як тримає температуру. Це річ вічна. Рекомендую на всі %.- Переваги:
- Недоліки:
- Вага але це не суттєво так, як при готуванні її в руках не тримають
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук та рекомендації)) Так-так, чавун в закладах досить часто зутсрічається. Смачних страв!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Пателнею користуємось декілька місяців, дуже зручна. Шукали маленького об'єму, бо полюбляємо при готуванні використовувати різноманітні спеції. А їх краще спочатку секунд 30 прогрівати в маслі, щоб вони розкрили сповна свій аромат. В звичайній по розміру пательні це було не дуже зручно робити. А ця просто ідеально підійшла. І за ціною це був найкращий варіант з маленьких чавунних сковорідок. Першу обробку зробили згідно інструкції, що йшла у комплекті. Дуже приємно, що це саме саме український виріб. І дійсно, таку пательню навіть і на подарунок можна)
- Переваги:
- Якісна, дуже прийнятна ціна
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) О, ще одне призначення нашої малечі)) Смачних страв!
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Пательня дуже якісна. Знайомий з чавунним посудом з 2017 року. Тому знаю всі переваги та нюанси. Але з цільнолитою ручкою купив вперше. Гріється добряче. Я це розумів і нарікань не маю. Обматав ручку канатом и випадково вже не обпічешься. Замовлятиму згодом ще.
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук))) Ооо, супер лайфхак. Може комусь буде корисна ця інформація)) Смачних страв!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Гарна якість сковорідки. Купувала, щоб готувати шакшуку чоловікові. Після придбання все зробила по інструкції, яка дуже детально розписана і входить до комплекту, нічого не пригорає під час смаження. Думаю тепер з іншими чавунними сковорідками від іншого виробника таке зробити, бо там є проблеми.
Прийшло все у гарній крафтовій коробці, додатково поклали шкрібок та лопатку. Відчувається, що продавець піклується про якість і презентацію свого товару. Гарна річ на подарунок.- Переваги:
- Якість, відповідність опису, гарне пакування, швидка доставка
- Недоліки:
- Не знайшла, хоч користуюсь вже 4 місяці
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий розгорнутий відгук))) Смачних страв=)
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Класна сковорідка!!!!!!!!!!
- Продавець Далайн
Красно дякуємо за відгук))
- Євгенія О***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Чудова, на 2 яйця ідеальна, але можна і 3 вмістити) радує кожен день. Правильно потрібно перший раз обслужити, щоб працювала.
- Переваги:
- Маленька, якісна
- Недоліки:
- Довгий процес введення в експлуатацію. Але воно того варто
- Продавець Далайн
Дякуємо за відгук для нашої малечі))) Так, чавун в перші використання потребує уваги)) Смачних страв!
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 16
Хочу подякувати магазину, а особливо продавцю Тетяні! Гарне, швидке обслуговування, приємне , уважне, ввічливе спілкування . Якість пательні відмінна , без пошкоджень. Ще й подарунок поклали) Дякую вам!
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобалось))) Смачних страв!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24
Дужє уважна компанія!
Вдячний за відповідальність, яку ви взяли на себе, та чудово справляєтесь!
Про замовленню, все написано вище в розділі "Переваги")- Переваги:
- Найкращій вибір на ринку в ціновому сегменті!
- Недоліки:
- На данний момент не виявив.
- Продавець Далайн
Дуже Вам дякуємо за такий теплий відгук)) Користуйтесь із задоволенням=)