Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Сковорода чавунна літа Наша майстерня Т309 35*35*4 квадратна (гриль)

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Відгуки про товар продавця AGTechHome
  • Яніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: AGTechHome. Діаметр: 35

це просто щось фантастичне!!! давно користуюся чугуном, але такої якості ще не траплялося, вперше замовили у Майстерні і впевнена, що ще будемо і не раз, якість сервісу і продукції 5 із 5!!! РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!

Переваги:
    Чудова якість продукції в цьому ціновому діапазоні
  • дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Сковорода чудова. Прожарювали в лісі на вогнищі, щоб уникнути диму на кухні. Стейки вийшли дуже смачні.

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та світлини! Смакота))) Ліс - дуже вдала ідея. Смачних страв)))

• Анатолій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Gradigen. Діаметр: 35

Велика, зручна, надійна, але потребує особливого догляду.

• Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Діаметр: 35

Тривалий час обирав обирав якісну чавунну сковорідку, передивився багатьох виробників, але обрав саме МАЙСТЕРНЮ !!!! Продавець Олександр оперативно зателефонував, докладно розповів про чавунний посуд, як саме виготовляють ТМ МАЙСТЕРНЯ, всі плюси- мінуси, та відправив товар. ( зранку поспілкувалися з Олександром, наступного дня, в обід вже отримав (Запоріжжя-Хмельницький). Сковорідка шикарно упакована, інструкція для "чайників" і даже металевий шкребок ( дрібниця але приємно). Якщо хтось надумав придбати на подарунок - то супер і ніяких заморочок. Сковорідка супер- чудова, що вже ми не готували, стейки, риба, лаваші, все просто чудово, нічого не пригорає, розмір зручний. Я і мої дівчата просто в захваті, і не треба цих ультрамодних Тефалей, які через рік (а може раніше) викинеш. Наступні сковорідки будуть тільки МАЙСТЕРНЯ !!! Окрема подяка Олександру, дуже тактичний і приємний продавець, все розказав, пояснив, приємно мати справу з такими людьми.

Переваги:
    Цена +надежность
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Ви маєте круту сковорідку тефаль з тефлоновим покриттям і повністю нею задоволені? Ви навіть не розумієте який кайф смажити на скороді з українського чугунію і помішувати страву металевою лопаткою. Адже коли смажите на цій сковороді то можна зовсім не переживати що ви її подряпаєте або пошкодите захисне покриття. Ії можна навіть мити металевим йоршиком і нічго їй не трапиться.

А про страви, які можна приготувати на цьому чудо-апараті навіть розповідати не буду. Самі купите, приготуєте та спробуєте.

Виріб вартий своїх грошей і ним зможуть користуватися навіть ваші онуки. Дуже шкода, що на металі не проштампований рік виробництва.

Переваги:
    цілих 5,5 кг переваг
    Недоліки:
    я би дуже хотів, щоб бува проштампований рік виробництва
    • Продавець  Далайн

Дуууууже Вам дякуємо за такий крутезний відгук))) Прям нічого не можемо додати. Стосовно ріку виробництва, то передамо цю ідею на виробництво)) Смачних страв!

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Дуже задоволений покупкой. Користуюсь постійно. Підходитьь і для запікання в духовці і для смаження м'яса, риби та овочів на плиті. Також обсмажую на неї шаурму. Чавун дуже екологічній матеріал та розрахован на тривале використання.

Переваги:
    Єкологічність, дізайн, практичність.
    Недоліки:
    Після використання треба сразу мити та витерати. Інакше може іржавіти. Але не такий це і недолік)))
    • Продавець  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук))) Користуйтесь із задоволенням=) Так, так чугун особлива річ і потребує догляду)) Ну дуже смачне фото в вас)

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Діаметр: 35

Це щось фантастичне!!!! Не пригорає, дуже гарний рельєф мяса, а смак....
    По дизайну дуже гарна, на звороті є гравірування ( якщо для подарунку, то кращого варіанту не знайти), ручки по боках, зручно знімати та передвигати.
    Хочеться відмітити продавця Олександра, зв'язок через 10 хвилин після замовлення ( ніби мене тільки і чекав), виконав всі мої забаганки, швидке відправлення.Просто супер!!! За надійність та сервіс ставлю 5+

Переваги:
    Надійна, гарно готувати, не пригорає
    Недоліки:
    Вага, як для жінки-важкувата річ
  • Гульгорова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Купила сковорідку- гриль чоловіку, щоб він мене балував смачним м'яском і рибкою, на мангалі ! Всі страви дуже смачні!
    Товар прийшов в гарній упаковці, що не прийшлось заморочуватись з подарунковим пакетом!
    Мить сковородку приходиться мені, її потрібно помити, висушити і паперовим рушником змочиним в олійку протерти!

Переваги:
    Не маленька, що дозволяє посмажити страву, на компанію, а це дуже зручно!
    Недоліки:
    Поки немає
  • Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Продавец поменял сковороду-гриль на более ровную ))) , как и предлагал .
    Магазину - респект и удачи. Производителю - богатеть, развиваться и радовать нас своими новыми идеями и изделиями (как шведы... например)))

Переваги:
    Это действительно на века
    Недоліки:
    Их нет
    • Продавець  Далайн

Всегда пожалуйста). Спасибо за пожелания. Будем радовать. И шведов тоже) Есть наработки в Гётеборге... после победы)

• Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Забрал сегодня заказ! Вещь стоящая, брал под индукцию - сдвоеную комфорку можно делать для жарки, и для духовки, мясо запекать и т. д., (газовой плиты нет)) Производитель форму поменял, ручки стали лучше но один угол в плоскости у сковороды приподнят и у меня сковорода как на качелях на двух противоположных углах опирается и качается, на фото я показал что угол на толщину двух спичек завален, а при таких размерах сильно заметно. Это все такие сковородки с такими допусками? Или форма такая? Так что я разочарован (((

Переваги:
    Размеры, высота борта, цена.
    Недоліки:
    Геометрия в плоскости, могла быть получше (((
    • Продавець  Далайн

За отзыв спасибо. Как никак, но они помогают нам стать лучше) Касательно геометрии, то таки да. Есть такой косяк(. Из за большой плоскости её заразу крутит при термичке(при оксидировании)... Для газа или мангала это вообще без разницы, а вот для индукции или стеклокерамики не совсем по феншую(. В Вашем случае можем либо вернуть деньги либо сделать Вам гриль без оксидирования. Просто запечём в масле(как Lodge, Бризоль, Биол). Она будет ровная. Ну и на будущее укажем в характеристиках, что для индукции она не совсем хорошо. Типа гриль для мангала)

• Егор К***

Отличная сковорода, вечная!
    Брал на подарок, посмотрел на нее и себе тоже взял. Рекомендую!

Переваги:
    Чугун
    • Продавець  Далайн

Благодарим за отзыв и за то,что выбираете нас вновь))

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Всё понравилось. И быстрая отправка и товар. Без замечаний.

• Продавець  Далайн

Спасибо большое за отзыв))

• Наталія А***

Дякую. Все швидко оформили і відправили. Товаром задоволена

• Продавець  Далайн

А ми вам дякуємо за відгук) Нам приємно)

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн

Очень удобно готовить стейк на мангале)

Переваги:
    Отличное качество по хорошей цене
    Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  Далайн

Стейк на мангале эт хорошоооо...)

• Владислав С***
    Продавець: Далайн

Якісний і добротний товар.Швидка доставка. Щирі та привітні працівники, що дбають за клієнта.

Переваги:
    Щирі та привітні працівники,