- Євгеній А***Відгук від покупця. Продавець: PrimeBazaar. Колір: Синій
Не купляй це г***о.
Через два тижні лопнули підлокотники.
Не витрачайте своїх грошей. - Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Замовив наприкінці березня. Станом на момент написання відгуку поміняв три колеса, і тріснула спинка. Тепер не полежиш, бо одна сторона недостатньо пружна. Згідно опису - вага до 120 кг, я важу 100.
- Недоліки:
- Якість погана
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Дуже чудове Крісло! Дуже зручне!
- Мар'яна О***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Немає кріплення і підголовника
- Продавець BoBko
Добрий день. Звернення взятов роботу. Бракуючі елементи будуть відправлені за кошт компанії в найближчі строки
- Майя П***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Якість на велике здивування на нулі!!!!
Якщо хочете зручне і якісне крісло, то це не про цей товар!!!
Не рекомендую!!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Седіння нахилене вперед, що не зручно при сидінні. Підлокітники дуже низько, фізіологічно не підтримує лікті. Вигин спини дуже великий, що не зручно. Якість матеріалу і роботи на тверду двійку!!!
- Продавець BoBko
Добрий день!
Ознайомившись з матеріалами отриманими від вас, бачимо,що крісло не правильно зібрано,а саме не тією стороною поставлена піастра. Рекомендуємо розібрати та зібрати по інстукрції правильно.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
кресло норм на первое врем'я для времной замент а так я не рекомендую єта кресло как основное и плюс приехали сломаний надголовник
- Продавець BoBko
Добрий день. Дякуємо,що знайшли час для відгуку. Стосовно поломки з вами зконтактує відповідальний менеджер для вирішення проблеми
- Андрєєв В***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Крісло хороше, але запаяні декотрі частини
- Недоліки:
- Запаяне
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Синій
Після пів року використання дитиною перестав працювати газ ліфт. Оббивка дуже не якісна. В цілому в принципі чогось вражаючого чекати за таку ціну не варто. Не крісло, а суцільне розчарування
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний
Дуже зручне та красиве
- РоманВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Зелений
Крісло - відстій, не раджу брати. За півроку стало непридатним. Першими поламались коліщата, з найближчого магазину по черзі замінив усі. Механізм фіксації поганий, навіть зафіксований - напівлежиш. І ось вже тріснула спинка, тепер сиджу вибираю нове крісло. Те що воно бюджетне не значить що воно повинно бути неякісне, надалі цього виробника 100% не візьму бо напевно в дорожчих моделях ті ж неякісні механізми і матеріали, в топку коротше
- Переваги:
- мегабюджетне
- Недоліки:
- суцільні
- Продавець BoBko
обрий день.Дякуємо за ваше звернення. Наш менеджер взяв в роботу для вирішення проблеми.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Морва. Колір: Чорний
Сидушка перекосилась
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: AllDayMarket24. Колір: Чорний
За свої непоганий варіант, зібрав за 15 хв, все в комплекті є для цього.
- Переваги:
- Ціна, візуальний вигляд
- Недоліки:
- Спинка сильно відхилена назад, підійде на багатьом. Якщо потрібна міцна підтримка спини, рекомендую дивитись на інші варіанти
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Як офісне крісло - відпрацьовує цілком.
- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Грубі зварювальні шви на хрестовині ніжок, проте їх прикриває накладка.
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Global Sales. Колір: Чорний
Все чудово
- Переваги:
- Зручне, доволі легке на вагу, але стійке.
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Синій
лопнула пиастра , метал по обоим бокам , в месте крепления газлифта. Данный кусок металла стоит как пол кресла.
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Зелений
Кресло супер за свои деньги лайк
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Синій
крісло нормальне не жаліюсь жалко спинка не відкидається і ще трохи важко зібрати
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- спинка не відкидаєтся
- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Рожевий
За таку ціну крісло чудове, але складання та якість – не дуже
- Переваги:
- Недоліки:
- Складання і якість
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний
Дуже зручне крісло, відповідає всім характеристикам.
Хоча воно і невелике, але спинка і підголівник довгі, тому для мене це дуже зручно.
Сама спинка тверда і надійна, що добре для спини, для мене це важливо, бо я здебільшого працюю за комп'ютером.- Переваги:
- Гарна якість, відповідає усім характеристикам
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Рожевий
Крісло прслужило менше року. Швидко стало перекошене, перестав працювати механізм підняття/опускання. Розібрала і побачила, що повність розірван метал фото прікріпила. Мені цікаво, на яку вагу розраховано це крісло, якщо під вагою 65 просто розвалюється. Дуже шкода.
- Переваги:
- Ціна і на перший погляд якість
- Недоліки:
- швидко зломалось
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний
Крісло Bonro B-6200 червоне – стильне, зручне та якісне. Ергономічна спинка, регулювання висоти та стійка конструкція забезпечують комфорт для роботи. Єдиний мінус – тканина може накопичувати пил. Хороший вибір за свою ціну!
- Влад Л***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Сірий
Через тиждень експлуатації лопнула пластмасова частина спинки.Не рекомендую товари цього виробника
- Переваги:
- Залізна хрестовина
- Недоліки:
- Жахлива пластмаса
- Продавець BoBko
Добрий день. Наш консультант з вами зконтактує для врегулювання питання по браку.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Сірий
неудобное, хлипкое, не дрлговечное
для спокойного подростка худышки максимум)- Продавець BoBko
Доюрий день. Дякуємо за відгук. Всі ваші звернення відзмемо до уваги.
- Олександра А***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Рожевий
Все підійшло.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний
Дуже зручне крісло мені поки все подобається дуже швидко привезли.
- Переваги:
- Дуже зручне
- Недоліки:
- Не дуже м'який
- Петро В***Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Чорний
Спинка зламалась через кілька місяців використання
- Переваги:
- дешево
- Недоліки:
- неякісно
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Сірий
Компанія надіслала крісло яке вже було у використанні. Ще на пошті було помічено що фарба на піастрі здерта, та має характерні ознаки того що піастру відбивали від газліфта раніше. Хрестовина із вмʼятинами та численими потертостями і подряпинами, червона пляма на сидінні, основа сидіння крива і при кріпленні до піастри не тримає положення 90градусів, через що спина додатково навантажується щоб сідницями не злізати поступово з сидушки вниз. Я можу стерпіти дефекти типу подряпин, плям і навіть вмʼятини, але коли товар не виконує основну функцію для чого і купувався - рівне сидіння та підтримка спини - я терпіти не збираюся. У комплекті не було інструкції українською або гарантії. Компанія запропонувала повернення, я надіслав крісло назад витративши півтора дні на пошук туторіалів на ютубі як його розібрати і згідно з ними вмʼятини на хрестовині та піастрі можуть зʼявитися якраз у процесі розбірки крісла, бо для того щоб відділити газліфт від хрестовини та піастри треба докласти сили. Компанія не спішить забирати посилку, яка лежить на пошті вже майже 5 днів. На 14 годину 6.12.2023 посилка досі не була отримана продавцем і я не маю ні крісла ні грошей, які за нього заплатив
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Крісло
- Продавець BoBko
Добрий день. Товар було повернуто нам згідно гарантійного обслуговування, кошти повернуті. Вибачте за незручності.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний
Прекрасні стільці. Зручні, легко збирати
- Продавець BoBko
Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Зелений
За два тижні використання трісла спинка крісла, при тому що крісло не використовується кожен день!!!
- Недоліки:
- Якість залишає бажати кращого
- Артур Т***
дякую за відгук, вже думав замовляти)
- Продавець BoBko
Доброго дня, проблему було вирішено, деталі замінено,дякуємо за ваше звернення
- Сергій Є***
Дякую. Розетці та її партнерам після останнього кейсу нема віри зовсім. Брешуть ледь не в очі
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Сірий
- Павло Л***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний
✅
- СергейВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
однозначно не брать, обратился с претензией по возврату, не принимают мотивируют что кресло не должно было быть собрано. зря потраченные деньги, да и запах уже как 10 дней до сих пор не выветривается
- Переваги:
- подголовник
- Недоліки:
- седлушка перекосилась от веса ребенка и это 58 кг, метал мягкий да и остальные комплектующие также жесть, такое ощущение что холтурщики в подвале варили и изнотавливали все металлические комплектующие
- Лысак С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Кресло не качественное ...второй раз уже не возьму ..ребенок 48 кг..сидушка просела конкретно стало не удобно сидеть !
- Переваги:
- Подголовник
- Недоліки:
- Качество
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
хороше крісло за свої гроші механізм підєму працює
- Переваги:
- ціна
- Продавець BoBko
Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!
- СержВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
задумка по данному креслу не плохая, но качество комплектующих оставляет желать лучьшего, цена явно сильно завышена, повторно данное кресло точно бы не взял.
- Переваги:
- отправили быстро, в наличии инструкция,
- Недоліки:
- сварка крестовины просто ужас, обшивка сидлушки оставляет желать лучшего, коробка пришла с повреждениями часть деталей выглядывали наружу, но это новая почта так наверное работает
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний
Регулювання висоти крісла не працює, ручка регулювання не достає до клапана...
- Переваги:
- крісло зручне...
- Недоліки:
- ручка регулювання висоти крісла