- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Оливковий
Міцна зручна валіза. Пережила одну автобусну подорож і одну літаком. Колеса не відпали, ручка не зламалась, застібки цілі. Зручний розмір.
- Переваги:
- Міцна, зручна.
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Оливковий
Сама валіза непогана. Але колір зовсім не відповідає. Саме через красивий оливковий колір її замовила, але виявився хакі, темний. Валіза візуально якісна, тому все-одно її забрала з пошти. Ще не користувалась, тому не знаю, наскільки практична.
- Переваги:
- Візуально якісно пошита, міцні колеса.
- Недоліки:
- Колір не відповідає заявленому на сайті.
- Продавець GOODBAG
Добрий день, Галина. Дякуємо за високу оцінку якості валізи. Насправді відтінок може відрізнятися в залежності від налаштувань екрану вашого пристрою, а також від освітлення, в якому знаходиться валіза. В будь-якому випадку дякуємо за замовлення і бажаємо гарних подорожей.
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Оливковий
Можливо валіза хороша і прослужить довго, але є декілька "АЛЕ". Цю валізу обирала спираючись на фото, яке розміщене на сайті. По факту прийшла валіза, яка не зовсім схожа на фото з сайту. Також підняла питання по гарантійному талону, то мене запевнили лише на словах, що це справді валіза оригінал, а не китайське виробництво. Тому моя рекомендація до майбутніх покупців на цьому сайті така: при переписці з продавцем, наполягайте, щоб надсилали реальні фото продукту, щоб не отримати "кота в мішку".
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Реальний товар, який отримала, не співпадає з фото, яке розміщене на сайті
- Продавець GOODBAG
Тетяна, дякуємо за відгук про товар. Валіза відповідає опису по кольору, дизайну і конструктиву. Єдине, нещодавно виробник поставив нові кращі колеса - великі подвійні колеса завжди краще малих одинарних. Нові фото вже зробили і подали на модерацію, як і обіцяли (найближчими днями з'являться на сайті). Дякуємо за замовлення!
- Дарія У***Відгук від покупця. Продавець: ARTvali. Колір: Чорний
Дуже швидка доставка, на наступний день валіза вже була в мене, все відповідає опису, та дуже хороша ціна у нас в місті такі ж дорожчі на 500грн
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Бордовий
Валіза дуже сподобалась:)
- Переваги:
- Компактна , дизайн .
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець GOODBAG
Людмила , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Зелений
Дуже зручна валіза
- Переваги:
- Зручна, необхідний об'єм
- Продавець GOODBAG
Максим, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Віталій Ж***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Синій
Чемодан супер, соответствует описанию всем рекомендую.
- Didyk V***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Зелений
Чемодан хороший, достаточно удобный и прочный. Большой и вместительный. Подойдёт для поездок автобусом, поездом, машиной. Но хочу предупредить любителей авиаперелётов! Сам чемодан уже весит 4,5 кг и если его хорошо заполнить, могут возникнуть проблемы в аэропорту с перегрузом, у меня так получилось в Вене, чемодан весил больше и его система не пропускала. ( предварительно взвесить чемодан до перелёта не было возможности) Пришлось покупать ещё одну сумку по завышенной цене в магазине аэропорта, чтобы переложить часть вещей. Буду покупать другой фирмы, полегче и менее вместительный .
- Ольга о***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Зелений
зручно переміщати на колесах, та вручну переносити, дівчині, - важкувато, але це не так важливо, вмістка
- Переваги:
- зручна валіза
Дякуємо за відгук.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Зелений
Чемодан пришел сегодня. Вполне большой и вместительный. По требованиям багажа проходит для большинства авиалиний (общее требование - сума трех размеров не должна быть больше 158 см). Этот чемодан удачно соответствует.
Помимо того, в него можно запихнуть, думаю, и 40 кг.
И еще в кол-центре продавца работала очень приятная девушка- Переваги:
- габариты, вместимость, кодовый замок
- Недоліки:
- пока не заметил
- Продавець MELBAG
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Зелений
Качество хорошее, удобный. При полном заполнении входят допустимые 23 кг.
- Переваги:
- Вместительный
- MELBAG
Спасибо за отзыв!
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Зелений
Чемодан очень классный и вместительный.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- MELBAG
Спасибо за отзыв
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Зелений
Обычный чемодан.
- Переваги:
- Четыре колеса. Внутренняя подкладка пришита,а не на молнии. Это плюс.
- Недоліки:
- Неустойчив, опрокидывается на лицевую сторону. Зазеваешься,отпустишь,успевай только ловить. Выдвижная ручка не плотно сидит в своих пазах,немного гуляет.
- MELBAG
Дякуємо за відгук.
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Синій
Прислали не то что заказано.Не знаю ошибка или обман.Нет времени менять.
- MELBAG
Добрий день. Наш менеджер звяжеться з вами для уточнення деталей.