Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Подушка ортопедична з ефектом пам'яті для здорового сну memory latex pillow м'яка

Оцінка користувачів 3.31/5
  • Криничная я***
    Відгук від покупця. Продавець: Waltrop

Маленькая очень

• Алла Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Waltrop

Подушка занадто м'яка або тонка. Можливо розрахована на дітей? У дорослої людини голова лежить на рівні матраца. Не рекомендую

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: N'ОК

Покупкою задоволена. Спати комфортно. Подушка забезпечує здоровий сон

Переваги:
    Забезпечує здоровий, комфортний сон
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Можливо, ми неправильно її використовували, але після кожного використання в усіх заклинило шию(стан покращувався лише через 2 дні).

Доброго дня, Ірина!
      Щоб користь від використання ортопедичної подушки була максимальною, її необхідно правильно розміщувати в ліжку. Лежати на подушці повинні тільки голова та шия , а не плечі. Якщо Ви весь час використання звичайну подушку, а не ортопедичну, необхідно час звикнути.

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Розмір: 30x50

Дуже зручна

• Дзеник Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Не рекомендую,дуже тверда.Придбаєте і пошкудуєте.

Недоліки:
    Підробка
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Тетяно! Подушка ортопедична і має властивість при низьких температурах бути твердою, особлливо взимку при кімнатній ж температурі вона м'яка. Сподіваємось наступні покупки будуть приносити лише приємні враження!

• Олександра Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Товар не відповідає якості, дуже дубова як для ортопедичної подушки, хоча якщо добре нагріти подушку, то стає м'якою, особистосто в мене матеріал під шиєю поступово м'якшає як і в описі, наволочка не якісна, тому варто одразу замовити нову. Нормальна як на свою ціну

Переваги:
    Якщо нагріти м'якшає, зручна по габаритам
    Недоліки:
    Неякісна, погана наволочка
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Олександра! Вірно, при низьких температурах вона дійсно трішки втрачає ортопедичні властивості а при кімнатній температурі вона зручна для сну та м'яка. Ви її тільки забрали з відділеня, тому після першого використання в теплому ліжку сподіваємось вам все сподобається. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Наталя М***

Гарна подушка, дитині подобається

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за високу оцінку. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Нікіта Т***

Зручно

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Нікіта! Дякуємо за високу оцінку . Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Віталий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Як тільки не пробував на ній спати, на ранок шия кам'яна, жахливий стан. Напевно я просто не створений для цієї подушки.

Переваги:
    Гарний маркетинг
    Недоліки:
    Некомфортно, незручно,
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Віталій! Подушку краще вибирати виходячи з пози, в якій ви зазвичай спите. Якщо переважно на боці — краще взяти високу подушку. Якщо на спині чи животі – то, відповідно, низьку. Для тих, хто постійно змінює позу, оптимально вибрати щось середнє або спати з двома подушками одночасно: середньою та низькою. З повагою команда JOIN POINT.

• Олександра Б***

Дуже зручно спати.Дякую.Рекомендую.

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Олександро! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Евгения Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Join Point

Отвратительное качество.Это не ортопедическая подушка.Спать на ней невозможно

Недоліки:
    Качество ужасное
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Євгеніє! Нам дуже шкода, що за 2 місяці використання ви залишились не задоволенні якістю ортопедичної подушки. Сподіваємось наступні покупки будуть приносити лише приємні враження!

• Оля Б***

Дуже зручна. Рекомендую

• Продавець  Join Point

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.

• Роман Б***
    Продавець: Join Point

Подушка трохи "дубова", заявленої супер м'якості не має. Пружна. Серед декількох подушок вибрали іншу.

Недоліки:
    Не відповідна опису якість
    • Продавець  Join Point

Доброго дня, Роман! Подушка ортопедична і має властивість при низьких температурах бути твердою, при кімнатній температурі вона м'яка. Ви на відділені оглядали і відмовились від неї. Так як вона була в дорозі, то звісно вона на дотик буде не така м'яка, як ви очікували! Придбавши будь яку ортопедичну подушки ви в цьому впевнитесь!