Відгуки покупців про Дитяче крісло Evo-Kids Mio Classic Dark Pink (арт.Y-405 DP) Темно-рожевий

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Відгуки про товар продавця EVO+
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Жовтогарячий

Дякую продавцю за гарне крісло, дитині дуже сподобалось , якісне і зручне.

Переваги:
    Безкоштовна доставка.
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Брали онучці 10 років на день народження. Доставили вчасно, зібрали швидко Стілець дуже сподобався, характеристика як в описі, дитина в захваті.

Переваги:
    Збирається дуже швидко
  • Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Гарна покупка. Крісло зручне, сучасне, збирається швидко як "Лего". Задоволені покупкою та сервісом. Зв'язалися швидко, доставили наступного дня. Дякуємо!

• Продавець  EVO+

Світлана, дякуємо за відгук! Раді, що Ви оцінили крісло, а ще ми залишились в захваті від Вашого порівняння збірки з "Лего", так як крісло дійсно не тільки швидко, а ще й цікаво збирати. Бажаємо тривалого користування!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Гарний стілець, зручний. Дитина в захваті! Дуже подобається, що зі стільцем йдуть в подарунок знімні чохли на сидіння і спинку. Продавець зв'язався швидко і наступного дня передали в службу доставки.

Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  EVO+

Дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже важливо! Приємного користування!

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Сірий

Дуже приємно, що власники бізнесу читають свої коментарі і звертають увагу на скарги клієнтів. Купивши крісло, в якого не блокуються колеса, перш ніж виставляти претензію, я гуглила питання. І на інших сайтах знайшла інформацію - що насправді, крісло блокується лише коли вага дитини більша 20 кг. В моєму випадку дитина важить більше 20 кг, але колеса не фіксувалися, тому я написала свій відгук.
    Зі мною зв"язався менеджер, і повідомив, що колеса мають фіксуватися, і швидше за все у мене просто попалися не справні колеса.
    Заміну коліс вислали дуже швидко ( за рахунок компанії) і жали можливість обрати навіть колір коліс.
    Вдячна за адекватність з боку продавця. Наша проблема вирішена. Претензій до товару нема. Мама щаслива, бо дитина спокійна , з крісла вже не злітає )

Переваги:
    Крісло яке купували в цьому магазині виявилося з поломаними колесиками. Зі мною зв"язався менеджер і замінили кошлесика на справні. Крісло блокується, і тепер виконує свою функцію.
    Недоліки:
    Були несправні колеса, але їх безкоштовно замінили на нові, інші. Тепере все функціонує так як треба.
    • Продавець  EVO+

Дякуємо за Ваш вибір нашого товару. Проблеми з колесиками на виробництві виникають дуже рідко, нам прикро що саме Ви з нею зіткнулися. У разі виникнення подібних проблем, ми намагаємося владнати їх якомога швидше та за власний рахунок.

Дякуємо за Ваш позитивний відгук, а також за можливість виправити недолік, виявлений Вами.

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Сірий

Дитина сидячи на кріслі злітає постійно з нього і дуже злиться. Підставка для ніг, яка крутиться на 360 градусів, лише відволікає дитину, бо ноги постійно рухаються.

Крісло красиве але не функціональне. Хоча сама посадка ( сідушка і спинка ) зручні.
    Моєму сину 6 років і 23 кг. І для такого віку воно не найкращий варіант. Хоча в характеристиках зазначалося що крісло розраховане від 4 років.

Переваги:
    Крісло зручне, але колеса не блокуються
    Недоліки:
    На колесах є фіксатори, які поломані або вони не фіксують саме крісло
    • Продавець  EVO+

Добрий день! Дякуємо за відгук. Ми вже вирішили всі питання підняті Вами у відгуку. Ми бачимо, що ви залишили вже новий позитивний відгук. Дякуємо!

Вдалого та приємного користування!

• Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Дуже гарне та зручне крісло! Колеса блокуються при сидінні і дитина не крутиться та не їздить , що важливо при роботі за столом. А знімний чохол не лише на сидіння, але й на спинку крісла - найкраще рішення!( в нас кіт, то знаю що кажу)

Переваги:
    Знімний чохол на сидіння та спинку
    Деблокування коліс
    Зручність при сидінні
    Недоліки:
    Я б сказала - це не недолік, це нюанс)!При частому ставанні дитини на підставку для ніг - зсовується вниз(легко виправляться)
    • Продавець  EVO+

Тетяна, щиро вдячні Вам за відгук!)

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Дуже зручне крісло. Донька користується з задоволенням. Класно те, що є підніжка для ніг, яка регулюється. І колір саме для дівчинки)

Переваги:
    Яскравий колір,є підніжка, компактне
    • Продавець  EVO+

Юлія, щиро вдячні Вам за відгук!)

• Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Дитина в захваті. Крісло має усі регулювання на виріст.

Переваги:
    Дуже зручне, багато регулювань, чохол в комплекті
    • Продавець  EVO+

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук. Нехай Ваша дитина користується кріслом із задоволенням!

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Рожевий

Прийшло вчасно, товар як на фото, дитина в захваті, уроки робить із задоволенням.

Переваги:
    Зручне, те що треба для першого класу
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  EVO+

Доброго дня Ігоре! Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Кулик С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Користуемось третій рік, все їде добре. Підставка під ноги корисна, регульовка добра, крісло не скріпить, все надійно (в нас дрищ).
    Дорослий теж без проблем може присісти.

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Поки що немає

Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Гарний стілець ,моїй дочці дуже сподобався сидіти дуже зручно регулюється під любий стіл користуємося два роки ніяких нарікань рекомендую

Переваги:
    Міцний надійний
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Чудове крісло для навчання.

Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Гарне якісне крісло дитині сподобалося .

Добрий день, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій

Якісний і зручний стілець для першокласника. За рахунок регуляції висоти послужить не один рік. Великий плюс в зйомному чохлі

Переваги:
    Змінний чохол

Добрий день, Максиме! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Гарне, міцне, якісне крісло, все регулюється під ріст дитини, є змінні чохли. Рекомендую.

Добрий день, Ірино! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось крісло. Його дійсно зручно регулювати під зріст дитини. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Олег В***

Хороше крісло

Добрий день, Олег! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Не фіксується сидіння на газ ліфті, при піднятті сидіння злітає з осі

Добрий день, Анастасія! Сидіння можна зафіксувати під вагою. Ви можете спробувати сісти і декілька разів під вагою підняти та опустити сидіння. Або по даному питанню Ви можете звернутися в сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22 і ми Вам обов'язково допоможемо!

• Анастасия Б***

Проблему вирішено заміною деталі, сервіс обслуговування клієнтів на вищому рівні. Швидко відправили, без будь яких зайвих питань та розслідувань, як зазвичай це буває при спробі повернення. Дякую

Дякуємо за зворотній зв'язок! Бажаємо тривалого користування!

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій

Дитині дуже сподобалося, каже що зручне

Добрий день, Сергій! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування дитині!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

У меня ребенку 8 лет и он выше сверстников, по итогу кресло на максимальных вылетах спинки не удобно, а из-за чехла на спинке паралон с верхнего края заворачивает и он вылазит со своего места, было бы хорошо если бы были подлокотники

Переваги:
    Чехлы которые удобно снимать и стирать
    Недоліки:
    Слазит паралон из-за чехла который одевается на нее, нет подлокотников

Добрий день, Богдан! Дякуємо за ваш відгук та щирий зворотний зв'язок! Дійсно, у цій моделі підлокітники не передбачені в комплекті. Відсутність підлокітників заохочує дитину сидіти прямо, не спираючись на одну сторону. Це сприяє формуванню правильної постави — особливо важливо у віці, коли активно росте хребет.

• Людмила С***

Відповідає опису

Добрий день, Людмила! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-коричневий

Стілець купляли для дитини 8 років, заявленим характеристикам відповідає, дитина задоволена

Переваги:
    Регулювання стільця
    Недоліки:
    Швидко забруднюється

Добрий день, Наталья! Дякуємо за відгук! Раді чути, що крісло відповідає вашим очікуванням і дитина задоволена. Нехай користується із задоволенням!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Після року нечастого використання, паралон на спинці відірвався від основи. Кріслом неможливо надалі користуватися.

Переваги:
    Гарний вибір кольорів.
    Недоліки:
    Брак або дефект

Добрий день, Роман! Дякуємо за відгук! По даному питанню Ви можете звернутися в сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22 і ми Вам обов'язково допоможемо!

Клас

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо Вам за відгук!

Гарне крісло

Переваги:
    Багато регулювань. Високе
    Недоліки:
    Незнайшов

Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за відгук!

• Дар'я Г***

Все супер

Доброго дня, Дар'я! Дякуємо за Ваш відгук!

• Тамара С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Гарне крісло! Легко збирається, спинка регулюється, коліщатки фіксуються - все добре! Не скріпить! Зроблене з якісного пластика. Не тхне зайвими запахами. Тканина яскрава. Все в комплекті. Дитина в захваті)

Переваги:
    Всі заявлені виробником.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Добрий день, Тамара! Дякуємо Вам за відгук!

Чудове крісло, всім раджу

Переваги:
    Коштує своїх грошей
    Недоліки:

Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за відгук!

• Міла В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Якісний, міцний та має гарний вигляд. Зручний у користуванні. Легко збирається, все добре працює. Рекомендую!

Переваги:
    Регулювання висоти спинки та глибини сидіння. Змінні чохли. Нейлонові коліщатка з блокуванням руху. Підставка для ніг з регулюванням висоти.

Доброго дня, Міла. Дякуємо Вам за відгук!

• Виталий Л***

Хорошее кресло, качество нормальное

Переваги:
    Сборка без инструмента, чехлы
    Недоліки:
    Цена

Добрий день, Віталій! Дякуємо за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Яна Ф***

Крісло чудове!! Рекомендую.

Доброго дня, Яна. Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Стілець якісний, зручно , що знімаються чохли. Користуємося вже рік. Але з першого дня не працюють стопери. Спочатку не придала цьому значення так як рідко користувалися. Але з початку навчального року користуємося і це дуже не зручно

Длбрий день, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук. Стопори на колесах мають 2 режими: ON та OFF, для обрання відповідного режиму необхідно натиснути на кнопку, яка знаходиться на кожному колесі. В режимі ON стопори ввімкнені, і крісло з дитиною не може рухатися, а в OFF - вимкнені, тоді на кріслі можна переміщатися кімнатою. Якщо у Вас виникли труднощі з цим питанням, зверніться будь ласка в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми допоможемо.

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій

Якісне крісло, зібрали дуже швидко. Дуже задоволені покупкою

Доброго дня, Андрій! Дякуємо Вам за відгук!

• Олена О***

Стільцем користуємось понад рік. Все чудово. Задоволені. Легко зібрати

Переваги:
    Якісний стілець

Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за відгук!

• Анжелика Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Крісло гарне, якісне. Добре упаковане. Зауважень ніяких не має. Обирали також по відгукам. Очікування/Реальність 10 із 10. Все чудово. Дякуємо

Переваги:
    Чохли у подарунок
    Недоліки:
    Тільки отримали, що не використовували повністю. Але воно дуже якісне.

Вітаємо, Анжеліко! Дякуємо за чудовий відгук!

• Віктор

Дитині сподобалось

Переваги:
    Легко збирається за 15 хвилин

Вітаємо, Віктор! Користуйтеся кріслом із задоволенням.