Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Кронштейн Brateck LPA68-221

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна Н***

Все ок.

Переваги:

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Всё чётко, прочно лекго и быстро

• Данил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Багато регулювань, сам тримач зроблений якісно. Гарно упакований. Доставка вийшла не дорого. Все супер

• Рита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Багато регулювань, сам тримач зроблений якісно. Гарно упакований. Доставка вийшла не дорого на відділення. Все супер!

• Леша О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Класний, якісний. Зроблений міцно. Телевізор тримає добре, не провисає ніде. Монтується дуже просто, навіть кріплення в комплекті. За таку ціну прекрасна покупка я вважаю

Вітаємо! Дякуємо вам за високу оцінку і позитивний відгук. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені нашим товаром і рівнем обслуговування.
      Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Ваша думка дуже цінна для нас. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову! З повагою, представник постачальника