- Лариса Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Моя собачка готова і матір рідну продати за ці смаколики
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Товар гарної якості.Свіжий. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- немає.вивітрились))
Упаковка корма пахне духами! Дуже сильний запах! Собака корм не хоче їсти...
- Переваги:
- дорожче ніж в інших, навіть зі знижкою
- Недоліки:
- пахне не кормом, а духами
- Тетяна М***
Все нормально. Запах вивітрився, продавця рекомендую.
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Отличный корм,моему йорику нравится)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Олеся В***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Наш мальтіпу вже їсть цей корм 1 рік з задоволенням.
- Переваги:
- Корм гарної якості
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Швидка доставка та свіжий корм, буду замовляти ще
- Горбонос М***Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Все добре, швидка відправка та гарна якість! Дякую
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Товар якісний.
Продавець відправив вчасно.
Замовленням задоволенний- Переваги:
- Швидкість, якість
- Недоліки:
- Не має
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Отличный корм, для моего йорикаСпасибо!)
- Переваги:
- Достойный
- Недоліки:
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм приїхав у розкритій упаковці.
Причому дуже акуратно розкритою та заклеєною скотчем так, що відразу непомітно. На жаль помітив лише вдома- Переваги:
- Сам по собі корм хороший
- Недоліки:
- Надіслали розкриту упаковку
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Дякую, швидко доставили в цілісності добре запаковано, моєму чихуахуашкі корм сподобався!
- Ігорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Гарний корм
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Чудовий якісний корм дуже сподобався моєму йорку.Менше стали текти очі.
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- велика гранула.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Годую собачку вже декілька років. Перейшли з натуралки по рекомендації лікаря. Їсть жваво, почувається добре, аналізи в нормі.
- Переваги:
- Якісний корм
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Моя собака не їсть((
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Собаці подобається
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
З задоволенням їсть моя шит цу
- сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
4 года кормлю всё отлично
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Хороший корм
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Взагалі, корм непоганий. Наші 2 йорка їдять його залюбки.
Купуємо його протягом кількох років
Але сьогодні отримали відкрите пакування!!!!!!!!!
Це що таке? Розетка, чому не перевіряєте перед відправленням???? Корм коштує більше 2000 грн.!!!! Можна ж якось тендітніше відноситись до клієнтів та їх товарів?????- Переваги:
- Гарний склад корму, собакам подобається
- Недоліки:
- Відкрите 8ми кг пакування!!!! Недбалість працівників!!!!
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Очень хороший и качественный корм! Нашему йорику понравился) будем брать!)
- Юлия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Нам не підійшов(
Мій той тер’єр не захотів його їсти - Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Жахливий корм.не їдять навіть дворові собаки
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Йорку добре підходить. Запах помірний, зручна зіп-застібка на пакеті.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- ФедірВідгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Сам корм хороший. Йорк кушает с удовольствием.
Но вот компания прислала корм у которого срок годности остался - месяц.- Продавець Tamarin Zoo
Добрый вечер! Корм поменяем на свежее, свяжитесь с нами или напишите номер заказа через форму обратной связи "Написать продавцу"
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм хороший не жирный, запах не резкий. Собака ела хорошо месяц, а потом отказался. Не знаю, что ему не понравилось. Теперь опять вернулись на предыдущий корм.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
При переході на новий корм, завжди потрібно домішувати його до основного раціону. По-перше для травлення, щоб ШКТ пристосувався до вироблення ферментів на нові компоненти корму, що не зустрічались раніше. По-друге для того, щоб улюбленець звик до нового смаку, форми та розміру гранул корму. Для маленьких та вередливих улюбленців часто застосовують практику зміни раціонів всередині лінійки, щоб не приїдалися. Для маленьких порід всередині лінійки Сейворі є два різновиди сухого корму саме для малих порід, та один універсальний качка з кроликом, можете спробувати такий спосіб.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
Бажаємо гарного дня!
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Нам не подошёл у джек рассела началась аллергия чесалась вся, лапы уши глаза.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Шкода, що сухий корм вам не підійшов. Для чутливих улюбленців радимо звернути увагу на монопротеїнові паштети від Savory, якщо знаєте на який саме білок чи вуглевод алергія. Бажаємо гарного дня!
- волковая а***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Хороший корм, дрібний ! Йоркі їдять добре!
- Переваги:
- Недоліки:
- Вартість
- Лілія І***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
рекомендую
- Переваги:
- чудовий корм для малих порід, взяла на заміну корму цієї фірми, щоб не набридав моїй чихуа, вона в захваті і я теж))
- Ліза Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Заводчиця порадила цей корм бо гарний розмір гранул і вплив на травлення. Мій хвостик їсть із задоволенням))
- Юліанна С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Хотела спросить купили Йорка 4 мес какой корм вашей фирмы ми можем ему купить вес 2,5кг ?
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
Сухий корм для цуценят Savory зі свіжим м’ясом індички та куркою.
Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
Бажаємо гарного дня!
- Владислава С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
У кого маленькие собачки предупреждаю, гранулы достаточно большие, сначала думала это будет минусом, но поняла что такой размер пошел даже на пользу, пёс перестал есть как экскаватор не жуя, потом давился, теперь ему приходится жевать и проблема с отрыгиванием ушла)) корм достаточно калорийный, наедается порцией меньшего обьема.
- Переваги:
- Хороший состав, нет проблем с пищеварением.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Savory! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- ВикторияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Классный корм. Читала состав, чего там только нет. Не попробовав судить сложно. Но собака ест хорошо, не отказывается, хотя она у меня барышня балованная. А с мясом ягненка просто обожает.
- Надежда С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Очень классный корм! Кормили йорков 1st Choice, потом решили взять этот корм и остались очень довольны. Состав супер, собачки хорошо кушают и наедаются. Рекомендую
- Переваги:
- Отличный состав