Відгуки покупців про Сухий корм для собак Purina Pro Plan Small&Mini Puppy Sensitive Skin з лососем 3 кг (7613035123809)

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 23 відгуки
  • Иван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Все супер!

• Оксана К***

Супе задоволені
    Рекомендую

• Руслан К***

Якість мупер,прийшло швидко,замовили ще ,ціна набагато дешевше ніж в магазинах,для білих порід супер ,волосся не красить.

• Руслан К***

Корм супер,песик задоволений

Переваги:
    Ціна,смак,обьєм
  • Інна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Гарний корм
    Давно ним користуємося

Переваги:
    Дуже гарний для цуценят
  • Рухама Д***

Спасибо за заказ!

Переваги:
    Мелкий,это очень хорошо!!!!
    Недоліки:
    Нет .
  • Елена Ф***

super

Переваги:
    100%
  • Кримова Т***

Чудовий корм.

Переваги:
    Якість супер
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ігор М***

Добрий корм за ці гроші.

Переваги:
    Поживний,антіалергений,смакує.
    Недоліки:
    Незнайшов.
  • Наталия Л***

Наше цуценя (Йорк) цей корм не їсть (що тепер робити з таким великим пакетом тепер не знаю). Прочитавши відгуки покладала великі надії на цей корм. Але дива не сталося. Наше цуценя корм цієї серії з куркою їсть, але без великого задоволення.

Переваги:
    Розмір крекети. Немає різкого запаху.
    Недоліки:
    Цуценя не їсть. Велике пакування.

Добрий день, Наталіє!
      Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємось про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для домашніх улюбленців і повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Рыбалтовский В***

Ок

• Лина

Для шпіца - супер. Беремо вже 4 пачку, в цей раз нарешті приїхала у новому дизайні.

Переваги:
    Собака дуже любить цей корм
    Недоліки:
    Кіт краде його у собаки
    • Валерія К***

Під скажіть будь ласка чи не течуть очки в вашої собаки від цього корму?

• Маслова А***

В целом корм хороший, нашему щенку только этот и подходит по составу, так как пищевая аллергия на курицу и все другие корма просто не подходят. Из недостатков конечно срок годности (
    Вроде на картинке пачка нового дизайна, а по факту старого дизайна с подходом сроком годности. Ну и цена без скидки 1062, а срок до августа, не очень приятно. Так как получается нашей малышке впритык будет.

Переваги:
    Щенку нравится, мелкий размер
    Недоліки:
    Срок годности
  • Катя М***

Гарний корм

• Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Татьяна

Рекомендую.

Переваги:
    Собачці (йорк) дуже сподобався корм. Перестала чухатись, тому й купупували саме цей корм.
  • Олександр П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Знаю, що Омега дуже добре для розвитку малих щенят, тому обрали саме з лососем. Наш малий вподобав цей корм, їсть із задоволенням, все з'їдає до останньої гранулки.

• Владислав Н***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Моєму улюбленцю корм подобається і заходить на ура! Настрій і життєві показники в нормі, аналізи здавали, теж все добре. Правильно пібране харчування тримає його в тонусі і дає змогу добре розвиватись

• Кирилл
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Раньше рыбных кормов собаке не покупал, поскольку был уверен, что рыба это парафия котов. Но после угощения на сборах собаководов, я свое мнение изменил и теперь частенько его балую лососятиной.

• Екатерина

Наш чіх, 2,5 місяці, їсть його з вееееликим задоволенням

Переваги:
    Дрібний
    Недоліки:
    Цуценя дуже швидко з'їдає
  • Анастасия К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Корм беру постоянно. Моему собакену нравится.

Переваги:
    Корм
  • Наталья П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Кормом довольны, кормим собаку (чихуахуа) этим кормом уже больше года. Как итог, собака перестала чухаться. До этого была пищевая аллергия от других кормов не было эффекта. На этом же корме пёс сыт и не чешется)

Переваги:
    Вкусный для собаки, доступная цена, не вызывает аллергии
  • Белоножко Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Дуже смачний нашому цуценятку, шерсть блищить, це все ж таки не курка і зразу видно різницю. Цей корм Бімчик їсть із задоволенням, не викликав в нас алергії, бо на корм з куркою починав реагувати сильно :-( Сам корм маленькими гранулами, песику зручно їсти.

Переваги:
    Смачний, не викликає алергію
    Недоліки:
    Не дуже зручний зіпер, але ми пересипаємо в іншу ємність.
  • Белоножко Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Рекомендую Про План, наш старий пес теж його їв, ніколи не змінимо, корм по-справжньому якісний

Переваги:
    Недоліки:
    Не дуже зручний зіпер, але ми пересипаємо в іншу ємність.