Картка Rozetka

Відгуки покупців про Навушники для плавання басейну бігу спорту бездротові кісткові IPX8 водонепроникні спортивні з кістковою провідністю блютуз 5.4 BE17 black

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Відгуки про товар продавця GuchnoShop
  • Нікіта П***

Загалом добрі навушники

• Юрій П***

Погана провідність звуку.

• Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
      Хотіли б зазначити, що технологія кісткової провідності працює інакше, ніж класичні навушники: звук передається через вібрацію вилиць безпосередньо у внутрішнє вухо, залишаючи вушний канал відкритим. Через це звук може здаватися тихішим або менш насиченим, ніж у вакуумних моделях.
      Спробуйте скористатися берушами (йдуть у комплекті). Коли вушний канал закритий, кісткова провідність працює максимально ефективно, звук стає значно гучнішим, а баси — глибшими.
      Якщо ж ви вважаєте, що пристрій працює некоректно, будь ласка, зв'яжіться з нами через форму «Написати продавцю», ми допоможемо вирішити це питання.

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Покупав для занять у басейні, навушники чудово працюють у воді. Щоб отримати гучніший звук, додатково придбав беруші тепер звук дійсно потужний.

• Лілія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Блютуз працює стабільно навіть на відстані 25 метрів — зв’язок не переривається.
    Для найкращої якості звучання краще використовувати вбудовану пам’ять, вона тут є.

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Звук чудовий, на високій гучності навушники навіть трохи вібрують. Усі кнопки працюють справно. Навушники міцно тримаються на голові. Акумулятор тримає заряд відмінно, заряджаються швидко.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Після 9 місяців щоденного використання навушники перестали нормально функціонувати: поступово падала місткість батарей. Зі своїх 10 годин скотились до 4, потім почати постійно та непередбачувано вимикатись, дедалі частіше й частіше. Датчик батарей при цьому постійно видавав різні значення. Наразі користуватись ними неможливо.

Навушники регулярно заряджались після сигналів низького заряду й ніколи не залишались лежати у розрядженому стані. Також не використовувались для активного спорту чи басейну з ризиками падінь / ударів: виключно робота за комп'ютером (через особливості слуху вони працюють для мене краще за звичайні навушники). Загалом, сподівався що протягнуть довше...

Переваги:
    Маленькі, легкі, зручні, задовільна якість звуку. Надзвичайно корисні, якщо ваша кісткова провідність слуху краща за повітряну
    Недоліки:
    Недостатнє притискання до черепа через слабку дужку сильно погіршувало гучність - доводилось одягати зверху ще й звичайні навушники (зазвичай вимкнені) лише задля сильнішого притискання кісткових
  • Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники не заряджаються, а такой час від часу починають пищати. При під'єднанні зарядки нічого не відбувається. Користуюсь два дні. Як їх обміняти?

Недоліки:
    Не заряджаються
    В якийсь момент починають пищати і не реагують на керування
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня Максим. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися із даною проблемою. Наш менеджер зв’яжтеся з вами для уточнення інформації по гарантії. Дякуємо.

• Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники гарні, ціна якість, в басейні працюють справно, рекомендую))))

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Брала папе.Очень доволен.Музыку закачал,в бассейне плавал)

Переваги:
    Хороший звук,можно использовать в воде
    Недоліки:
    Не нашли как регулировать размер,инструкция не полностью даёт информацию
  • Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Суперские наушники , качество звука порадовало,особенно в режиме плеер

Переваги:
    Звук ,большой объем памяти,долгоиграющий
    Недоліки:
    Пока незаметил
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Доволі непогані навушники, з справжньою кістковою провідністю. Спочатку довго не міг звикнути, але тепер майже не помічаю їх на собі.

Переваги:
    Зручно носити під шоломом, гарна якість звуку та гучність, не заважає слухати крики командира
    Недоліки:
    Дуже мало тримає заряд (суб'єктивно), не дуже зручно носити у періоди низької активності (перед сном відоси дивитись - буде заважати скоріше)
  • Бойченко В***

Рекомендую до придбання.

Переваги:
    Все що очікував від цих навушників, відбулося. За час експлуатації нарікань не має, тільки позитивні відчуття.
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Віктор. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Гарного дня.

• Александр А***

Все ок

• Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Олександр. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені даними навушниками. Гарного дня.

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Брав виключно для плавання в басейні, зі своєю задачею справляються ! При занурені блютуз під водою відпадає, але звук хороший, сидять теж добре не злітають.

Переваги:
    Водонепроникні, памʼяті 32 ГБ, блютуз 10 метрів бере сміливо.
    Недоліки:
    Поки не знайшов)
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Олексій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо приємного користування!

• Артем К***

Вітаю! Скажіть, а потоково аудіо через блутуз нереально слухати під час плавання в басейні?

• Павло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD. Колір: Black

Отлично, спасибі все працює

• Продавець  S-GUILD

Щиро вдячні за відгук)

• Губский С***
    Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD. Колір: Black

проверил в бассейне в работает вполне даже прилично

Переваги:
    хорошее качество
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  S-GUILD

Сергію, дякуємо за чудовий відгук! Раді, що Вам сподобалось!