- Парфенова Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раніше в нас не було такої сокири, дуже сподободобалось, в порівнянні зі звичайною -- небо і земля, йде на порядок менше зусиль на колку дров. Поки що до великих дров діло не дійшло, але такі середненькі колить за один-два рази, розмір топора виглядає універсальним, хоча для роботи по маленьким можна було б взяти мініатюрнішу модель з меншою ручкою
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер сама рубає
- Переваги:
- Хороший розмах,розбиває колоду під своєю вагою.
- Недоліки:
- Нею потрібно працювати,
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сокира топ за свої гроші. Гарно сидить в руках, в міру важка, чудовий баланс. Окремо розетці подяка за швидку доставку. Рекомендую!!!
Швидка доставка
Зручна - Недоліки:
- Не виявив
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колун добрячий.
Представник постачальникаДоброго дня
- Віталік Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить не повага для дому
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колун добрячий. Легкий і рубає відмінно. Пару разів промазав і обухом заїхав по поліну - витримало :-)
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий колун. Приємна рукоять (топорище), достатньо легка та міцна, гарно амортизує. Матеріал самого колуна не дуже твердий, після куба дуба є помітні пошкодження, але це не є проблемою. Хвалене "тефлонове" покритя зтерлося з першими 2 кругляками, але якшо обслуговувати, то теж не проблема.
- Переваги:
- Зручний чохол та гарна рукоять
- Недоліки:
- Обман з покриттям, відсутність захисту топорища
Представник постачальникаДоброго дня !
Дякуємо за чесний відгук!
Ми раді, що топорище вам сподобалося і що колун виправдав очікування. Звісно, дуб є досить твердою породою, що може спричинити знос, але ми цінуємо пораду щодо догляду. Якщо виникнуть додаткові питання або потреби, будь ласка, звертайтеся — завжди раді допомогти!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колун супер, для більших колод напевно було б краще трохи важчого брати, але з більшістю дров він справляється, тефлонове покриття швидко стирається, і колун може трішки застрягати, але його роботою я задоволений, в порівнянні з звичайною сокирою рубати дрова легше та швидше
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений якістю
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий колун, а за акційну ціну так взагалі - супер! Легко і приємно працювати
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цена/качество.
- Маркіян Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний клоун за свою ціну
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалася Сокира -колун,вага 1600 г.
Користуватись легко,заточка з магазину.- Переваги:
- Гостра
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рубит отлично. Побратимы с рук вырывают чтобы лично порубить.
- Переваги:
- Легкая но при этом легко рубить. Острая. Рукоятка крепкая хотя на первый взгляд в этом сомневаешся. Не застреет в дереве.
- Недоліки:
- Рубить нужно обязательно обутым. Из-за легкости раскалывания дров можно легко ударить самого себя
- Богдан
У нього вага, як у сокири. Колун має важити мінімум 2.5, а краще 3 кг. Просто фізикп. А це сокира для розрубуаання невеликих колодок
- Михаил М***
Богдан, если силёнок мало, колун не виноват! Я купил такой колун 1600 г, если б вы знали, какое количество дров я уже перерубал, какой сложности, вы бы не писали б про вес.
- Тарас Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ціна - якість
- Переваги:
- збалансована вага
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коштує кожну гривню.
- Переваги:
- Легка в роботі.
- Недоліки:
- Жодного.
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь примерно три недели, как по мне - он идеальный колун. Выбирал по отзывам и по цене. Этот колун, и цена хорошая и сам шикарен. Из практики: (если вы раскалываете пень без сучков, то с этим колуном требуется совсем немного сил, 1-2 раза ударить. Но если вы раскалываете с сучков, то потребуется чуть больше сил, примерно 3-4 раза ударить).
- Переваги:
- Метал прочный, отлично колит дрова, хорошо острый.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хороша сокира. З сучкуватими кривипи полінами із сируватої вишні справився, де була безпомічна сокира радянських часів.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично колит. Хороший метал правильные углы изделия творят чудеса!
- Переваги:
- Удобная работа.
- Недоліки:
- Ручка на вид вызывает подозрение со временем по смотрим на сколько хватит.
- Сергій К***
І що каже ручка? Ще ціла?
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колун я придбав на початку червня в Розетці. Випробував тільки 30.06.20. Колов щойно зрізаний горіх. Полінця довжиною до 40см, діаметром до 30см, сучкуваті та прямі. Всього біля десятка розколов. Це була спроба оцінити колун. Мені сподобалося, прямі колодки без зусиль за 3-4 удари. З сучкуватими треба погратися. Оцінити по справжньому поки що не можу - не той об'єм роботи. Але перші враження позитивні. Питання до виробника (Sigma). Ваша торгова марка Ultra позиціонується як преміум-клас (судячи з інформації на Вашому сайті). То що це за таке тефлонове покриття на колуні преміум-класу, яке стирається відразу???))). Нагадаю - розколов біля десятка колодок. Фото робочої частини виклав.
- Недоліки:
- Тефлонове покриття місцями стерлося відразу
- Дяченко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный колун.Немного легковат.Переживал за сохранность ручки на удивление прочная оказалась.
- Переваги:
- Цена .метал отличный,
- Недоліки:
- Тефлоновое покрытие сошло после дня работы
- Дима Г***Продавець: Rozetka
Одной рукой можно держать?
Представитель брендаДобрый день!
Одной рукой держать можно, вес позволяет.
Но рубить эффективнее лучше двумя руками, все-таки это колун