Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Мережевий зарядний пристрій PD 65W швидка зарядка Quick Charge 3.0 USB Type-C блок быстрой зарядки для Apple iPhone iPad Samsung Xiaomi юсб адаптер живлення для айфона телефона планшета Чорний LEXEGO F102-B

Оцінка користувачів 4.51/5
на основі 183 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    84 відгуки:  позитивні: 68%, нейтральні: 13%, негативні: 19%
    Загалом, клієнти задоволені зарядним пристроєм, відзначаючи зручність використання, можливість швидко заряджати кілька пристроїв одночасно та компактність. Основні плюси — функціональність, універсальність та швидка зарядка. Водночас чимало покупців зіткнулися з проблемами якості складання (особливо з роз’ємами), випадками швидкої поломки деяких екземплярів, а також з розбіжністю заявленої та фактичної потужності. Деякі користувачі відзначають яскраву підсвітку як проблемну для використання вночі. Продукт рекомендують для щоденного використання, але варто враховувати можливий ризик браку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Брав для павербанка 65W 50000 A/H заряджання в наших умоваш доволі швидко. Ціна якість 12балів

Переваги:
    Швидко заряджає
  • Люшин Н***

Работает, нареканий нет, удивился очень тем, что вставив зарядный провод в самое мощное гнездо, телефон написал "Очень быстрая зарядка" и поменял даже иконку зарядки. И телефон стал быстрее заряжатся. Короче говоря, спасибо!

• Сергей О***

Дуже непогана зарядка,заряджає швидко, можна брати.

Переваги:
    Є швидка зарядка
  • Олег И***

Есть юыстрая зарядка но не 65ватт, у меня показало около 30ватт, но может еще от кабеля зависит. Если подключаешь два телефона одновремено , то естественно уже быстрой зарядки нету. Но в целом все ожидаемо.

• Валерій.

Все гарно, все працює, заряджає як дурний - на швидкій підзарядці.

Переваги:
    Не гріється, коли навіть включені всі слоти.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
  • Гульгорова С***

Мережевий зарядний пристрій LEXEGO F102-B приємно здивував швидкою зарядкою – реально працює PD 65W та QC 3.0, телефон заряджається в рази швидше. Є два порти, USB та Type-C, зручно заряджати одразу два пристрої. Корпус компактний, не перегрівається під час роботи. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!

Переваги:
    Заряджає швидко, і одразу можна заряджати декілька пристроїв.
    Недоліки:
    Не бачу
  • Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartTrust. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Користуюсь постійно більше місяця. Нарікань не маю. Продавця і товар рекомендую до придбання.

• Володимир Г***

Поки що працює а там далі побачимо.

Переваги:
    Гарний і зручний
  • Мольнар Ю***

Компактний, зручний, одразу заряджаю багато приладів.

• Виталий К***

Брал для зарядки 2х устройств, телефон с быстрой зарядкой и экшн камера.
    Сразу все 5 портов не проверял в действии.
    Пользуюсь месяц, пока все гуд.

• Алексей А***

Все работает отлично и быстрая тоже один для всего отличный вариант

Переваги:
    Много разьемов
  • Богдана

Користуюсь менше тижня, на даний момент дуже задоволена. Пробувала заряджати і окремо телефон, досить швидко набирає заряд, і паралельно 3-4 пристрої, заряджаються добре. Дуже зручно у часи короткочасного включення світла, можна достатньо швидко і зручно зарядити кілька павербанків і ліхтарів одночасно з однієї розетки.

Переваги:
    Багато пристроїв можуть заряджатися одночасно, швидка зарядка
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Наталія П***

Компактний, зручний (бо на декілька приладів). 1 з 5 роз'ємів - під кабель Tipe-c, ще є 2 порти USB під швидку зарядку гаджетів. Придбаний цей пристрій не дуже давно але працює без нарікань

Переваги:
    Багатороз'ємний, з підсвіткою внутрішньою
    Недоліки:
    Поки не виявлені
  • Ольга С***

Працює дуже добре) Рекомендую!

• Ирина Б***

Зручний пристрій для кількох гаджетів. Особливо порадував роз'єм для швидкої зарядки.

• Продавець  SmartTrust

Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою

• Михайло Л***

Відміно працює все супер

• Артур Д***

Гарно працює. В зеложні від потужності зарядки можна переставити

Переваги:
    Різні роз'єми для контролю потужності заряду
    Недоліки:
    Не використовував зарадку декількох пристроїв одночасно.
    • Продавець  SmartTrust

• Анастасія С***

Користуюся понад 4 місяці, працює стабільно. Проблем із роз’ємами не виникло, підсвітка стандартна.

• Сергій С***

Відмінно виконує свої функції. Зауваження до роботи зарядного пристрою відсутні

• Ірина П***

Хороша зарядка

• Максим Г***

Працює відмінно. Коштує своїх грошей на 100%.

• Юрій З***

Классная зарядка заряжает быстро и хорошо

• Андрій К***

Трішки звичайно гріється, але взагалі задоволений. Швидка зарядка працює чудово. Та ще попутно можна заряджати якісь малоємні пристрої.
    За свої гроші дуже гарне рішення.

• Аля

Швидко заряджає, зручний пристрій. Покупкою задоволена

• Антон П***

Дуже гарний, те що очікував.

• Богдан С***

Зручно брати в дорогу для зарядки декількох гаджетів одночасно. Не треба думати що в першу чергу зарядити

Переваги:
    Швидкісна зарядка на 20-ватному порті. Багато портів
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  SmartTrust

Добрий день! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на нашому товарі, нам дуже приємно, що ця модель влаштовує Вас своєю якістю. Бажаємо приємного користування.

• Макс К***

Відмінно працює, все так як очікувалось. Один блок живлення на всі пристрої

Переваги:
    Компакта та потужна

• Олена В***

Зручний, можно заряджати одразу декілька девайсів

Переваги:
    Один блок для декількох девайсів
    • Продавець  SmartTrust

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та додані фото. Раді що Ви вирішили замовити саме у нас та що товар Вам до вподоби! Довгого користування.

• Володимир В***

Гарна зарядка, швидко заряджає. Звільняє багато розеток.

Недоліки:
    Коробка має сліди відкриття і сам пристрій мав відбитки и маленькі подряпини
    • Продавець  SmartTrust

• Тарас Р***

Хороший пристрій, швидко заряджає

• Продавець  SmartTrust

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Людмила З***

Дуже дякую, що так швидко взяли до уваги і відправили новий зарядний пристрій.Попрацював без нарікань з березня по травень а потім перестали працювати 3 гнізда.

Переваги:
    За ці кошти супер, швидко зарядив повербанк

• Владислав Б***

Заряджаю все, телефон, часи, геймпади, дуже зручно і швидко

Переваги:
    Підтримує швидку зарядку
    Недоліки:
    Підсвітка гнізд, уночі заважає
  • Олександр Б***

Топ

Переваги:
    Працює, не дороге

• Олександр Г***

Виглядає якісно,
    тиждень - політ нормальний

Переваги:
    Ціна, велика кількість портів
    Недоліки:
    Індикація не дуже яскрава але вночі це навіть бо не лупить в очі )
  • Аліна

Замовлення відправили швидко, ніяких дорікань на товар нема. Користуюсь поки недовго, але сподіваюсь і надалі проблем з товаром не буде.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  SI-TEC

• Ярослав М***

Замовлення прийшло швидко.Зарядний пристрій працює добре.Всім задоволений.