- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Пластик крихкий, неударостійкий, все відламується при легкому натисканні. Багато деталей відламалося вже через місяць після користування
- Переваги:
- Цікаво гратися, задум чудовий
- Недоліки:
- Якість пластику, невідповідність ціна-якість
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Good Kids
Отличный трек! Все работает, все детали в комплекте, пластик качественный, без запаха . Дети довольны, взрослые тоже! Ребёнок 1,5 года играет и 10 лет тоже играет. Рекомендую к покупке!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: For children
Іграшка прийшла зламана, дуже шкода , дитина засмутилася!!!
- Переваги:
- Зламана
- Недоліки:
- Зламана
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: For children
Нам цей трек надійшов з неробочим самим лівим механізмом, відсутня платформа і при натисканні на зелену кнопку нічого не відбувалося (згодом, після відповідей продавця, сам розкрутив і підправив ричаг з кнопки, але платформи немає і на кнопку треба різко натискати щоб підкинути машинку на гвинтокрил). Продавець у відповідях натякнув, що ми самі щось невірно зібрали, бо перевірялись вибірково партії і все було на місці. Ручка, що прокручує гвинтокрил і ескалатор прокручується погано, тільки з прикладанням зусиль. Син 3 років періодично грається, спочатку провів кілька годин за цією іграшкою.
- Переваги:
- Важко визначити.
- Недоліки:
- Описані вище.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Дитина в захваті
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
- Селепина Н***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
надзвичайно цікави конструктор для дитини 3+, хоча тиждень після отримання залипали усі: тато+мама+сестрички+хресна+дядько+сусіди
- Переваги:
- легко збирається, легко освоюється
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: For children
Легко збирається. Можна зробити дві окремі іграшки, або зʼєднати треки разом. З мінусів - трохи незручно пройти машинкою суцільний трек, бо вона постійно десь застрягає. Але за цю ціну супер.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Слабкий магніт, який захоплює і переставляє іграшку на іншу ділянку трека
- МАРИНА Ж***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Все дуже круто
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Сину 3р сподобалось)
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Даже лучше чем ожидали, очень интересный и многофункциональный набор, нравится не только ребенку но и взрослому
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
чесний продавець!!!!
РЕКОМЕНДУЮ!!!! - Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Якість класна,все яскраве.
Справді,машинки в ліфті застряють,ну це не критично.- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи механічна частина не допрацьована
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Просто вау за эти деньги
- Валентина а***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Только что получила посылку на Укрпочте. Запакована хорошо. Боялась что внутри будет коробка помята или потёртая, но оказалось асе в лучшем виде. Коробка новенькая, очень классно смотрится. Я покупала на подарок и поэтому не распаковка.но надеюсь что и с игрушкой будет все ОК. спасибо
- Мар'яна О***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Купили іграшку на подарунок хрещенику. Іграшка прийшла надійно запакована, виглядає добротно. Надіюсь, малюку сподобається.
Але окремо хочеться відмітити роботу інтернет-магазину. Дуже приємний, ввічливий менеджер. Я довго вагалась с подарунком, тому зробила замовлення трохи запізно. Попросила, по можливості, відправити посилку так, щоб я змогла її отримати до 8 серпня. Я не знаю, як це вдалося зробити. Адже посилка, була відправлена із Сум в день, коли там тривала повітряна тривога протягом 28 годин...Щиро вдячна менеджерам магазину за такий клієнтоорінтований підхід!- Переваги:
- Прекрасний сервіс, швидка відправка, гарний товар
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Все супер
- Переваги:
- Товар відповідає фотографіям
- Недоліки:
- Не має
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Купували іграшку на подарунок. Іменинник 3 рочків залишився дуже задоволений. Цікава іграшка, якісна, розвиваюча.
Продавець оперативно організував відправку, все отримали вчасно.- Переваги:
- Якісна іграшка. Супер продавець, швидка доставка.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Замовляли хлопчику на 3 роки.
Все супер.
Дитина в захваті. Якість пластику гарна.- Переваги:
- Дитині цікаво
- Недоліки:
- Не має
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: For children
Дуже класний набір
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Дякуємо магазину за швидку доставку такого чудового подарунка))) трек дуже сподобався сину. Йому 2,5 рочки. Скажу більше, трек дуже сподобався мамі синочка, бо тепер в мене є вільні хвилини, а було таке що і вільна годинку. Бо трек виявився настільки "заліпатєльним" що син грається ним самим, без моєї участі, сміється, поправляти машинку якщо та застрягла, катає бібікі і бавиться. Трек яскравий, розвиваючий, музикальний. Дуже подобається. Старша 6річна донька також полюбляє погратися разом з братиком.
Велике дякую)- Переваги:
- Зручність, яскравість, приємні звукові ефекти, магія заліпання дитини
- Недоліки:
- Не знайдено поки
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Чудовий розвиваючий автотрек, купили дитині в подарунок на 2 роки, неможливо відірвати. Ричажки і кнопочки поки ще складно, тож поступово будемо розвивати логіку.
- Переваги:
- гарні маленькі машинки в комплекті та музикальний ліфт на батарейках
- Недоліки:
- Інколи застрягають машинки в ліфті, але це робить автотрек ще цікавішим для дитини, бо він старається їх звідти достати різними способами
- Віталій О***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Замовляли на день Св. Миколая, для сина.
Дякуюємо за швидку доставку магазину. Все сподобалось.
Рекомендую!- Переваги:
- Цікава іграшка
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Брал сыну на 2 года. Механическая часть еще сложновата, она больше на 3+ подойдет. Автоматическая часть зашла с успехом. Из придирок: невозможность отключить звук или снизить громкость.
- Переваги:
- Занимательная для ребенка, 2 уровня сложности. Возможность играть в обе части по отдельности или вместе.
- Недоліки:
- В автоматическом подъемнике часто застряют перевернувшиеся машинки при игре на неусточивой поверхности, при этом блокируя клавишу разблокировки что мешает открутить башню назад и вытащить машинку (благо достаточно отверстий чтобы к ней подлезть, хотя иногда нужны подручные инструменты чтоб достать). Картонное дно у механической части, довольно быстро начали заламываться края, думаю при частой переноске довольно быстро сломается (хоте не думаю что это повлияет на работоспособность).
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Спасибо! Игрушка понравилась очень, качественная.обслужили также на ура, связались быстро, проверили все детали перед отправкой, молодцы! Будем обязательно покупать у вас снова!)) Благодарим ещё раз! Так держать!
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Связались очень быстро, отправили на следующий день. Бонусом положили наклейки, ребенок в восторге) в дальнейшем еще раз сделаю покупку у этого продавца)
- Переваги:
- Отличное обслуживание, быстрая доставка
- Недоліки:
- Не нашли
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Дуже гарна гра,сподобалась усім ,все працює.
- Переваги:
- Ввічливий продавець та швидка доставка.
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Купляла на подарунок дитині на 2роки. Всі залишилися задоволені, і діти і чоловіки)))
- Абаева И***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Класна іграшка))
- Переваги:
- Уважний продавець
- Бойко А***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Парковка класна . Все як написано і намальовано. Дитина другу годину вже сидить в захваті і грається.
- Переваги:
- Класна сучасна з музикою і ліфтом
- Дмитрій К***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Чудова іграшка, відмінний та уважний сервіс, швидка доставка! Один з найкращих продавців на Розетці! Щиро дякую!
- Переваги:
- Дитина у захваті
- Недоліки:
- Не виявив
- Рекивчак Т***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Автомоек приехал очень хорошо упакован, все отлично. Очень довольна покупкой!
- Дарья Т***Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys
Дуже СУПЕРОВА іграшка !!! Дитина в захваті і батьки теж ))) Не можна відірватись !!!
- Переваги:
- Багато динаміки та механіки!!!
- Недоліки:
- Не знайдено