- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер смачна суміш
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Малюкові смакує.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Не дуже ситна для дитини.
- Зоряна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна суміш. Дитина їсть з народженням її.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Малій подобається. Перейшли з хіпп. Дитина почала наїдатись тією нормою, що прописана. Алергії не викликало. Не піниться, якщо заливати водою правильної температури.
- Переваги:
- Гарна ціна на сайті.Дитині підходить
- Недоліки:
- Незручна упаковка, не банка
- Аліна
Так само як у хіпп таблиця ложечок приготування?На 200 готової суміші 6 ложок?
- Людмила Т***
Так, стандартна ложка суміші на 30мл води
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завжди брала дітям, на ній випісли, супер
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер суміш)
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Молочниця в роті почалась
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довелось переводити дитину на суміш, дитині підійшла ця суміш. Використовували №1 до 6-ти місяців, зараз купуємо №2. Жодних висипань чи інших реакцій не було, дитина їсть суміш добре.
- Переваги:
- Дитині підходить, недорога
- ГеннадийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашему малышу подошла. Пользуемся ней уже полгода.
- Юлія в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам суміш підійшла.
Дуже задоволені нею! - Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша суміш
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мы пользуемся кашами этой фирмы, ребенок кушает их хорошо, вот решили добавить такую смесь для замены ГВ. Ребенок на отрез отказался от него, на вкус не очень, на запах как будто кислая капуста. И остаётся такой вопрос, почему в составе рапсовое масло, зачем?
- Переваги:
- Даже не знаю
- Недоліки:
- Не вкусно
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь
- Переваги:
- Малыш ест с удовольствием
- Максимец В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь
- Переваги:
- Цена, качество
- Мар'яна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая смесь
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цю суміш дитина гарно їла, но на неї нажаль алергія, щоки червоні, живіт весь обсипало, пронос. Не раджу.
Взяли дві пачки, почалася алергія, запаковану упаковку не можливо повернути. Жаль.- Переваги:
- Дитина гарно їсть, вона солодееька
- Недоліки:
- Алергія, нема можливості повернути товар
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення.
Найчастішою причиною висипки або почервоніння на тілі малюка є алергічна реакція. Спровокувати алергію може будь-що: від продуктів харчування до підгузків або засобів побутової хімії. Тому дуже важливо детальніше розслідувати дану ситуацію та хочемо запропонувати Вам консультацію наших педіатрів, менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
- Позняк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь , у ребёнка нет аллергии. У меня смесь пенится, но пена быстро спадает.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення.
Раді, що молочна суміш Milupa підійшла вашому малюку.
Хочемо зазначити, що піноутворення є нормальним процесом для молочних сумішей. Даний параметр контролюється фабрикою і завжди знаходиться в рамках встановлених меж. Через кілька хвилин після приготування суміші піна осідає, а при нахилянні пляшечки піна переходить вгору, так що малюк буде пити суміш без піни.
Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мене дивують коментрарі, в яких пишуть, що суміш не піниться. Піниться дуже, піна стоїть як з в пива. Через 20 хв. від приготування не спадає....
- Переваги:
- Доступна ціна.
- Недоліки:
- Дуже піниться
- Віктор
Доповню свій відгук фото.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за ваше звернення.
Піноутворення є нормальним процесом для молочних сумішей. Даний параметр контролюється фабрикою і завжди знаходиться в рамках встановлених меж.
Але ми б хотіли бульш ретельно розібратися з Вашим випадком тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, ми обов'язково перетелефонуємо Вам.
З повагою, команда Nutricia Ukraine- Вадим Д***
Смесь пениться из-за отсутствия эмульгатора,хотите без пееы-кумите с эмульгатором
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо Резетке всегда все четко!!!
И за смесь для нас она идеальна!!!перепробовали многие но подошла только эта!- Переваги:
- Доставка быстрая
Качество
Цена - Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суміш дуже класна, з народження на ній, моя двійня любить її!)
Але запитання до Розетки, чому ви в одну коробку кладете суміш із новим складом і старий зразок, і так в кожній посилці, щомісяця?! Це не є добре для дитячого організму такі зміни!!! (- Переваги:
- Склад, ціна
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорогая и сытная смесь ,не вызывает аллергию
- Переваги:
- Цена ,качество
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша суміш, дитина їсть з задоволенням, проблем з травленням немає.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная смесь
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошее молоко не воняет,не пенится как другие фирмы
- Переваги:
- Вкус
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беремо таку нещодавно,з іншої ререйшли,дорощої,мілупа 2 хороша суміш,не піниться,не воняє,дитина п'є все добре
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенку подошла, алергии нет
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добра суміш
- Ира К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая смесь!!!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша молочна суміш,дитина їсть із задоволенням!!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошо подошла ,лучше чем дорогие смеси. Перестал болеть животик ,наладился стул.
- Переваги:
- Быстро растворяется ,приемлемая цена .
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребёнок кушает с удовольствием.
Растворяется хорошо. На запах приятная.- Переваги:
- Лясота Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова суміш, добре підійшла моїй дитині.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Элона М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру именно тут уже давно.Доставка на следующий день после заказа.Самая низкая цена тут и бесплатная доставка.Нам подходит эта смесь!Волнует только один вопрос -это про доставку.Почему нельзя точку выдачи сделать на Леси Украинки (город Луцк)Только есть в Сильпо на Грушевского,там часто очереди и далеко идти.Хочется поближе !
- Переваги:
- Быстрая отправка/бесплатная доставка/цена