- Арзу А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Полностью всем доволен
- Переваги:
- Все отлично работает
- Недоліки:
- Не нашел
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: El Clasico
Сразу прислали не тот ноутбук, видно что-то напутали с логистикой, отказался получать на почте, после продавец предложил ноутбук ASUS vivobook 16x, который идёт классом выше и дороже, Я согласился, ноутбук пришёл заводской коробке, в комплектации зарядное устройство, какая-либо бумажная документация и гарантийный талон отсутствует. Товар забрал, буду посмотреть
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Крута класна
- Недоліки:
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Прийшов швидко, працює справно.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Софія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший ноут, працює швидко, для роботи в браузері ідеальний, компактний
- Переваги:
- Гарний
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут нормальний. Брала дитині. Перед покупкою перечитала всі відгуки, і навіть на можливі недоліки обрала його. На ноут навіть поставила архікад і без завісань доробила проект на 100 квадратів під час жорсткого блекауту, тому можу сказати що може працювати в архікад
- Переваги:
- Збалансована на таку ціну "внутрянка"
- Недоліки:
- Монітор все таки трохи підсвічує по кутах матрмця
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купила цей ноутбук для роботи та навчання. Працює швидко, нічого не зависає навіть коли відкрито багато вкладок, документи і відеозв’язок одночасно. Процесор i5-13500H і 16 ГБ оперативної пам’яті вистачає з запасом для повсякденних задач.
SSD на 512 ГБ — система запускається швидко, програми відкриваються майже одразу. Екран 15.6" IPS з роздільною здатністю 1920×1080 комфортний для роботи з текстами і браузером. Ноутбук легкий, зручно переносити.
Акумулятора вистачає на кілька годин роботи. Відеокарта інтегрована, тому для важких ігор не підійде, але для роботи, навчання, інтернету і відео — більше ніж достатньо.
З мінусів — без встановленої операційної системи. В цілому задоволена покупкою, хороший варіант для роботи і навчання.- Переваги:
- • Швидкий у роботі
• Легкий і зручний - Недоліки:
- Без ОС
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Підходить для виконання всіх офісних завдань. Для роботи і навчання те, що потрбіно.
- Переваги:
- Швидкий, легкий.
- Недоліки:
- Відсутня підсвітка клавіатури
- Ліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук після встановлення ОС працював некоректно: зависав, без зарядного пристрою не завантажувався (синій екран), від батареї — нестабільна робота. Здала на діагностику, де він перебував два тижні. Лише після мого дзвінка повідомили про рішення повернути кошти, які надійшли того ж дня.
Виникає питання: чому протягом двох тижнів не змогли провести діагностику, а після звернення рішення ухвалили за добу? Згідно з актом прийому, мене мали інформувати про проблему та подальші дії, але цього не було.
При здачі ноутбука йшлося про можливу заміну, однак здійснено лише повернення коштів. Також мене здивувало, що товар перед продажем не перевіряється, хоча про це покупця не попереджають. Фактично ризики перекладаються на клієнта.- Переваги:
- спокусилася на ціну та й наче характеристики для офісної роботи норм
- Недоліки:
- не можу сказати, так як відразу ж повернула на діагностику
- Володимир Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купив на Розетці цю модель Acer:
Ноутбук відповідає вартість - характеристики. Працює швидко та стабільно завдяки процесору Core i5 13500H -12 ядер! і 16 ГБ оперативної пам’яті DDR5!— без проблем тягне багатозадачність, роботу з офісними програмами, браузером з великою кількістю вкладок та інше. Екран IPS задяки чому має хороші кути огляду та яскравість.Диск на 512 ГБ! — швидкий та багато місця для збереження фото та документів.
Загалом дуже рекомендую, не знайшов кращого варіанту в інших магазинах з такими характеристиками та вартістю!- Переваги:
- Швидкий, легкий.
- Недоліки:
- Іноді шумить кулер охолодження, також хотілося б трохи більшу автономність.
- Влад М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук чудовий, мене порадував. Продуктивності тут вистачає з головою, усі базові задачі він виконує на Ура, запускається дуже швидко, програми й вкладки відкриваються без затуплень. Заряджається до 100% приблизно за дві години, розрядка займає ± 5 годин роботи. Не рекомендую розряджати його нижче 20%, я так розумію через це швидко зношується батарея, за 4 місяці користування 16% її зносу при високому навантаженні. У цілому плюси перекривають мінуси, ноутом я задоволений.
- Переваги:
- Потужний, стильний ноутбук із хороших охолодженням, тихий, швидкісні роз'єми usb й зарядка type c.
- Недоліки:
- Невеликі засвіти на екрані та швидкий знос батареї, не сумісність із програмою менеджером AcerSense та слабкуватий пластик легко дряпається.
- ПашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Отличный ноут, высокая производительность процессора, продуктивная система охлаждения (при нагрузке в стресс тесте температура не поднялась выше 70 градусов Цельсия, на самой высокой частоте), тот случай, когда интегрированная графика реально работает на уровне, очень приятно работать с такого рода техникой, а что самое приятное — значительно упрощённая модель апгрейда, отдельное окошко под установку ещё одной плашки оперативной памяти позволяет подкинуть ОЗУ прямо с коробки, не боясь за гарантию, так как разбирать ноут нет необходимости
- Переваги:
- Производительный, лёгкий, очень лёгкий апгрейд, относительно небольшие размеры из-за тонких рамок
- Недоліки:
- Могли бы добавить подсветку клавиатуры
- Ліна М***
Не знаю, чого такий позитивний відгук. У мене все навпаки .
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Отличный ноут для работы. 15 вкладок в Chrome + Telegram просто летают.
Windows 11 установил без проблем. Загружается при включении почти мгновенно.
От павербанка заряжается аж бегом, даже во время работы.
Что касается динамиков, дисплея, игр или работе с медиа - не могу оценить, так как брал сугубо для работы в браузере.
В целом, впечатления от ноута приятные. Ни разу не пожалел что его выбрал.- Переваги:
- Зарядка по Type C, есть еще один свободный слот под ОЗУ
- Недоліки:
- Тачпад непревычно дребезжит при прикосновении, маленькие буквы кириллической раскладки на клавиатуре.
- Едуард Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут сподобався - така собі повноцінна робоча конячка. Без проблем монтує відео в Адоб Прем'єр. Подобається те, що він легкий для свого розміру. Зручна і тиха клавіатура з бічною панеллю цифр. Тачпад великий, що теж зручно в користуванні. При купівлі в акцію вийшло добре співвідношення якість/ціна.
До недоліків можу віднести недостатню автономність - при роботі з ресурсними програмами батареї вистачає до 4 годин. Ще хотілося б підсвітку клавіатури.
Загалом рекомендую цей ноут.- Переваги:
- Гарний ноут на свою ціну
- Недоліки:
- Посередня автономність
- Леонідова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший робочий ноутбук, компактний, акуратний, клавіатура зручна, тачпед теж. За такі гроші - просто скарб!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Купувала цей ноутбук для роботи й повсякденних справ — залишилась задоволена. Працює швидко, відкриває багато вкладок і програм без зависань, 16 ГБ оперативної пам’яті реально відчуваються. Екран приємний для очей, чіткий, з хорошими кольорами — зручно працювати довго. Легкий і акуратний, виглядає стильно, зручно брати із собою. Заряду вистачає до 6 годин активної роботи. Хороший варіант за свої гроші для роботи, навчання й дому.
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Одним словом. Ноут хорош.
- Переваги:
- Что он есть...
- Недоліки:
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Приїхали ноути, в ідеальному стані, швидко працюють, рекомендую
- Переваги:
- Швидкість, ціна, якість виробу, зручність
- Недоліки:
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший ноут для работы, для даже минимальных онлайн игр слабоват
- Переваги:
- Супер цена -качество для документов
- Олександр З***
Ну він і не розрахований на ігри лише на простенькі і старенькі, щас більшенство ігр стараются оптимізувати але без відеокарти на жаль щас ніяка нормальна игра не потяне
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
На сьогодні найкращий варіант по характеристикам за свою ціну. Віндовс 11 стала без проблем, все працює швидко. Для роботи і офісу ідеально.
Була проблема із матрицею (сильні засвіти) відразу повернув і замовив інший. Засвіти звичайно є але вже набагато менші і при використанні не помітні. При відкриванні кришки можуть бути помітні більше або менше, все залежить від положення, скоріше за все дуже тонкі рамки кришки екрану , але на роботу ніяк не впливає.- Переваги:
- Швидкість і продуктивність
- Недоліки:
- Засвіти
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Мені дуже сподобалась ця модель. Дуже швидко працює.
- Переваги:
- Швидко працює
- Недоліки:
- Не має
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Отличный ноут за свои деньги
- Недоліки:
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Все добре, все працює
- Переваги:
- Ноутбук дуже сподобався. Не підписує, працює чітко. Батарея тримає довго.
- Недоліки:
- Невиявили
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
очень понравился. плавный, летает. с лёгкими играми, думаю, справится
- Наталя
так же хочу добавить, что в таких играх как майнкрафт, роблокс, симс и на подобии таких ничего не лагает, можно выставлять графики и прорисовку на максимум.
у некоторых были вопросы по установке, но с такой проблемой я не столкнулась, всё легко загрузило
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Мій син дуже задоволений,працює добре
- Переваги:
- Взяли за привабливою ціною
- Недоліки:
- Евгений Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Винда 11 про, установилась с флешки без проблем. Отдельное спасибо, разработчикам за установки драйверов на ссд.
В целом ноут хороший, но за какие 10 часов автономной работы тут написано, не понятно( мейби в афк с открытым браузером без вкладок). Реальных 3-4 часа продержит, с небольшими нагрузками, с активным нагрузом и 2 часа не продержит.- Переваги:
- хороший камень и дддр 5
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Загалом шустрий ноутбук. Зручний в використанні.
- Переваги:
- Ціна/якість на гарному рівні
- Недоліки:
- SSD не дуже швикий - є поле для апгрейду
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Компактний компьютер за свою ціну.
- Переваги:
- хорошая батарея и процессор
- Недоліки:
- поки не виявила
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Загалом задоволені
- Переваги:
- Працює без світла більше 7 годин!
- Недоліки:
- корпус ноутбука не стійкий до подряпин, Дуже мьякий пластик
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Підлітку 13 підійшов на відмінно.
Windows 11 встановив самості, вперше за всі свої роки.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Немає підсвітки кнопок, габаритний блок живлення
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Три месяца как купил здесь. Работает без нареканий.
- Переваги:
- Цена/качество.
- Недоліки:
- Шумит, немного, при нагрузке.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Для початку що можу сказати, ноутбук с першого погляду, красивий, акуратний.
Звук - відмінний, в деяких людей проблема що звук поганий і тихий, но це потрібно для початку установати драйвера, а по друге настроїти звук в програмі яка у вас добавляется при установці драйверів, там є можливість настроїти тихіше і голосніше і не тільки, для фільмів,музики,і тд. На початку тоже було не громко але настроїв під себе.
Заряд - тримає около 4-6 годин, трохи падає заряд при відключення через з те шо це норма щас в нових модельях ноутбуків і не критично, забирає дуже мало. Також є можливість заряжати ноутбук через Type-c що дуже приємно при відключеннях.
Екран - картінка красіва, да качество не ноута за 40к і багатьом це не нравится, но за таку ціну і комплетацію ноутбука то качество дуже приємне для глаз і не визиває дискомфорт.
Корпус - пластік дешевий і легко можна подряпити але якщо пользоваться підставкой для ноутбука і не терти об нього інші предмети то все буде нормально.
Комплектуючі - все що вказано в характеристиках так і є, ддр 5 яка дає можливість дуже все бистро роботи, при 30 вкладках, включеному відео і ще відкрита программа на подобие маркетплейсу, напрягла процессор не більше 20% а оперативку не більше 30-35%, дуже мощний ноутбук за такі гроші, дуже хорошо підходить в роботі, раді інтереса зайшов потестить в іграх по типу Dota 2 и тд то якщо честно очікував що буде на середніх максисум але приятно мене здивувала, дала можливість грати на нормально фпс без лагів і середні-високі а в Dota 2 даже на максималках витянуло но в 45-60 фпс коливання, так шо в такі простенькі ігри можна пограти для кайфу.
Клавіатура - дуже зручна,мені дуже сподобалась, хоть я не любитель на ноутбуках клавіатур але мене ця здивувала.
Тачпад - нормальний, нема шо сказать, користуватися можна але на любителя.
Вебкамера - Не погана, для роботи то що нада.
Мікрофон - Такий собі, звук буд-то в банці але на скільки я знаю це норма в ноутбуках.
Рекомендую:)- Переваги:
- Дуже приємна ціна, на голову вище з своїми конкурентами по комплетації і ціни. Пока що не замітив щось поганого, але напишу свій отзив через 3 місяця користування
:) - Недоліки:
- Лєбєдєва О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
На старому Lenovo рівень звуку завжди стоїть на позначці 45 і чути добре, а на цьому - підняла до 100 і таке, зашуршав листком паперу і вже нічого не чути. Доведеться вирішувати цю проблему за допомогою додаткових колонок.
- Переваги:
- Все ок, швидкий, зручний, відповідає заявленим вимогам.
- Недоліки:
- Поганий звук
Представник брендуНайчастіше проблеми зі звуком можуть бути пов'язані через невідповідність драйверів обладнання. Рекомендуємо спробувати перевстановити драйвери аудіобладнання. Останні пожна завантажити тут: посилання
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук купувався для бухгалтера. Виправдав очікування на 100%. Завантажується швидко, всі програми літають. Батарея тримає годин 5-6.
- Переваги:
- Топ ноутбук по за співвідношенням ціна/якість
- Недоліки:
- Туговато вставляється юсб
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дуже шустрий, довго тримає заряд, для роботи - відмінний
- Переваги:
- Все влаштовує
- Недоліки:
- Не побачила
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук ВАУ. Такий відгук у внучат.