Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.52/5
на основі 21 відгук
  • Відгуки про товар продавця Immune protection
  • Мальцева Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Регулярно купую для мами, їй дуже подобаються ці абрикоски. Товар якісний і дуже смачний. Самі абрикосинки відбірні, всі майже однакові за розміром, достатньо великі, чисті, побитих немає, все добре упаковано в зручні пакетики. Доставка та пакування ніколи не викликають нарікань. Дуже дякуємо!

• Продавець  Immune protection

Дякуємо за відгук!

• Ангелина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Упаковка: Вакуумна упаковка

Второй раз заказываю у продавца Immune Protection. Хочу написать в общем)
    Радует всё - качество, обратная связь, скорость доставки.
    Сухофрукты мягкие и уже промытые. Мармелад тоже мягкий и вкусный)
    Будем заказывать ещё)

• Продавець  Immune protection

Дякуємо за відгук!
      Дуже ретельно контролюємо якість продукції, щоб завжди отримувати все максимально свіже та якісне

• Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: Yorswet. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Гарна курага. Велика та смачна

Переваги:
    Смак, ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Микола
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет

Дуже гарний товар!

Будемо замовляти ще.

• Продавець  НАТАЛ

Микола, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Валентин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Смачна.
    Корисна.
    Гарно запакована.
    Швидко доставили.

Переваги:
    Корисно для здоров'я
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук

• Ніна С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Солодка, смачна. гарна, соковита. Але має невеликий післясмак чогось, якоїсь оечовини, якою обробляють виробники. Вислали швидко. ціна- якість.

Переваги:
    солдка, соковита
    Недоліки:
    є післясмак
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо вам за відгук і зворотний зв’язок
      Хочемо пояснити: у цій куразі використовується діоксид сірки (E220) — це дозволений і безпечний харчовий консервант, який застосовують для збереження кольору, смаку та соковитості і який також широко використовується, зокрема, у виноробстві та виробництві соків.

Важливо: після ретельного промивання та замочування в теплій воді діоксид сірки практично повністю зникає, разом із можливим специфічним післясмаком. Саме тому ми завжди рекомендуємо мити й замочувати сухофрукти перед вживанням — після цього смак стає м’якшим і максимально природним.

Дякуємо, що відзначили солодкість, соковитість продукту, швидку відправку та гарне співвідношення ціни й якості

• Олександр

За відчуттями для соковитості курагу добре окропили водою, її довелося помити та висушити.

• Продавець  MAXIRA

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук
      Хочемо уточнити: ми нічим не обробляємо курагу і не окроплюємо її водою — вона приходить до нас у такому вигляді від виробника. Джамбо курага сама по собі дуже м’яка й соковита, тому інколи може створювати враження, ніби її «зволожували».

Добре, що ви промили її — це завжди корисно робити перед вживанням сухофруктів.
      Запевняємо, що продукт у нас якісний, натуральний і без будь-якої додаткової обробки з нашого боку.

Шкода, що це враження вплинуло на оцінку і що продукт вам не сподобався так, як хотілося б.

• Татьяна Т***

качество кугаги сумнівне.

Переваги:
    швидка доставка
    Недоліки:
    керага мілка,зморщина на відміну від заказу від травня,на жаль
    • Продавець  НАТАЛ

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Максим Я***

Смачна, в міру солодка, гарна

Переваги:
    Смак, гарний вигляд
    Недоліки:
    Ціна, можна і дешевше
  • Віталій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет

Все ОК . Буду замовляти ще.

• Продавець  НАТАЛ

Віталій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Тетяна Ш***

Дуже смачно

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Мягкая, идеальный вкус

• Продавець  MAXIRA

Дякуємо вам за теплий відгук! Дуже раді, що курага вам сподобалась — завжди обираємо найкращу за смаком і текстурою. Нехай смакує!

• Татьяна Т***

Дякую,рекомендую продавця.

Переваги:
    смачно
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  НАТАЛ

• Євген Ш***

Не знаю про інші смаки, але сподобалось. Рекомендую продавця!

Переваги:
    Смачно
    Недоліки:
    Пишуть що не дуже солодка, але це не можна віднести до продавця
    • Продавець  НАТАЛ

Євген, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: GN.shop.box. Загальна вага: 150

Вкусный

• Александр М***

Смачно!

На здоровʼя ) Будемо Вам раді знову

• Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 250. Упаковка: Дой-пак

Смачна , якісна , не пересушена, гарно запаковані! Швидка відправка! Рекомендую

Переваги:
    Якість ціна
    • Продавець  Корисності від Бузі

Велике дякую за відгук!

• Виталий С***

Вкусная курага.Перед употреблением лучше залить холодной водой минут на 10,будет более мягкой.

Переваги:
    Хорошая курага.Точный вес.
    • Продавець  MAXIRA

Супер ! Ми раді , що вам сподобалось курага ! Дякуємо за відгук )
      Таааак , дуже слушна порада , теж завжди так робимо

• Олександр О***

Смачні та якісна курага. Дякую за асортимент!

• Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Елена Л***

Курага сподобалась, дякую

• Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!

• Павло С***

Не мій улюблений тип кураги

Переваги:
    Швидко, зручно, без проблем.
    Недоліки:
    Курага жорсткувата та не дуже солодка
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Курага жорсткувата - прийняли до уваги! та не дуже солодка, тому що без додавання цукру і була заявлена Курага Джамбо сушеная натуральная (без сахара)! Смачного!