Відгуки покупців про Інжир в'ялений 250 г

на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Immune protection
  • Юлія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Упаковка: Вакуумна упаковка

свежая продукция за приемлевую цену, спасибо!

Переваги:
    свежий,мягкий и вкусный

Дякуємо за відгук!
      Завжди маємо в наявності, максимально свіжий проудкт ,як і всі інші, нехай смакує!

• Ольга Б***

Свіжий, смачний.

Дякуємо за відгук!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Це повна катастрофа, у герметичному пакуванні живі черв'яки молі і пліснява всередині

• Продавець  Immune protection

Доброго дня, можете написати будь ласка нам, надіслати фото, всі сроки придатності дійсні, вказані на упаковці, якщо товар не якісний ми завжди готові його замінити
      Дякуємо за коментар

• Олена

Проблему продавець вирішив дуже швидко. Дякую! Рекомендую цей магазин і бажаю, щоб постачальники їх ніколи не підводили

• Янина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Упаковка: Вакуумна упаковка

Бледный твердый сухой. В сыром виде это экстрим. Только в выпечку. Больше не куплю

Переваги:
    Запаян в вакуум
    • Продавець  Immune protection

Доброго дня, інжир який є світлим - це є новим урожай, темний- старий. В нас новий урожай , взагалі перед споживанням інжиру( без різниці сушеного чи вяленого) його потрібно промити, а краще замочити, спробуйте , можливо Вам сподобаєтся

• Янина В***

Я жила в Турции 14 лет и даже знаю каким инжир бывает когда растет на кустах и безусловно к 50ти годам в курсе что всё промывается но не заливается водой т.к. человек ест ни воду в инжире а вяленую мякоть. Тот сухой пересорт какой вы прислали пользуясь очевидно немаленьким заказом и ваше слабое оправдание говорит о том что вместо того чтоб извиниться вы дураками выставляете покупателей. Не рекомендую ваш магазин. Покупки у вас это кот в мешке за немалые деньги

• Продавець  Immune protection

Ми нікого, ніким не виставляємо, а даємо коментар стосовно Вашого відгуку, вибачте якщо Вам так здалося.
      Ми можемо замінити товар, якщо на Вашу думку він не якісний.

• Ма Х***
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет

Traces of worms in many of the figs

• Світлана М***

Смачний,трошки з кислинкою.
    Хотілось би солодший,але також смакує гарно.

• Продавець  НАТАЛ

Світлана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет

мені сподобався

Переваги:
    чистий,смачний
    • Продавець  НАТАЛ

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Мара

Смачний, не сухий.

• Продавець  НАТАЛ

Мара, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Татьяна Т***

Смачний інжир,гарній смак,свіжий,незасушений.Дякую продавцю.

Переваги:
    швидка доставка,гарне пакування
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  НАТАЛ

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Сергей М***

Має медичний присмак. Прийшли гості, вирішили спробувати. Виплюнули всі. Я заставляю себе з'їсти пару інжирок, але кривлюся бо не смачно зовсім. На фото тут бачу, що інжир інший.
    Купував ще курагу та фініки, вони норм. А от інжир зовсім не рекомендую

Недоліки:
    Медичний присмак
    • Продавець  НАТАЛ

Сергій, дякуємо за коментарії. В процесі в'ялення саме інжир змінює присмак. Це спеціфіка самого фрукту. Якщо Вам не подобається данний присмак, вибирайте Інжир сушений, який треба окропом розмочити перед вживанням і у нього не буде ніяких додаткових присмаків.

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tuts shop. Упаковка: Картонна коробка

Дуже свіженький та смачний, рекомендую. Практично скуштували тому без фото

Переваги:
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Tuts shop

• Діана В***

Інжир смачний, якісний. Рекомендую. Прийшов в гарній коробці.

• Продавець  НАТАЛ

Діана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Парасоцький В***

Смачні

• Продавець  НАТАЛ

Віталій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Ольга В***

Отличный турецкий инжир, свежий, светлый,без горечи.Беру уже второй раз

• Продавець  НАТАЛ

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Ирина Ф***

Смачний! заказала ще)

Переваги:
    Інжир без додавання цукру, відмінної якості. Швидке відправлення

• Марчик В***

Непоганий інжир. Більше нічого не можу сказать. Не приемно було отримать інші товари в поганій якості. Нажаль.

• Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Євген

Дуже смачний. Швидка відправка. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Смак
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tuts shop. Упаковка: Картонна коробка

Смачний інжир! Швидко відправили! Дякую!

• Ольга П***

Очень свежий, очень вкусный и очень полезный инжир. Хотите подлечить и порадовать печень - покупайте и съедайте 2-3 штуки в день.

Переваги:
    Очень полезный и вкусный инжир.
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо Вам за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Ігор Л***

Купую вперше, смак запам'ятався. Більше схожий не на сушений, а на стиглий свіжий інжир. Дуже приємне враження.

Переваги:
    Смак майже свіжого інжиру.

• Олег К***

Рекомендую

Переваги:
    Висока якість
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  НАТАЛ

Смакота! Замовив вдруге більшого обʼєму

Переваги:
    Смачно та корисно
    Недоліки:
    Не знайдені
    • Продавець  НАТАЛ

• Олександр

Непоганий інжир. Час від часу трапляються трохи старуваті, але в цілому за свій прайс нормально.

• Олександр

На жаль, інжир з останнього замовлення майже весь якийсь кислий. Шкода.

• Богдан

Медичний запах від інжиру, смак на 3/5

Переваги:
    Ціна, корисний продукт багато вітамін
    Недоліки:
    Запах, смак
    • Продавець  НАТАЛ

Дякуємо за відгук! Перевіремо!

• Продавець  НАТАЛ

Можливо Ви переплатали замовлення? Наша служба якості каже, що інжир якісний нового врожаю. Може це не Ваш сухофрукт?