Відгуки покупців про Мультимедійний смарт проектор Magcubic HY320 mini 720P 1/8 Гб до 300 ANSI Android 11 (404-mini)

Код:  451194773
Оцінка користувачів 4.35/5
на основі 73 відгуки
  • Відгуки про товар продавця ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Black

Іграшка за свої кошти.
    Використовували в перший раз. Все увімкнулось. Вайфай, блютуз, міракаст запрацювали.
    Налаштування досить просте, у мене не виникло ніяких складнощів. Макбук, та телефони на андроїд під'єдналися досить просто. Ютуб також працює. Чогось більшого мені особисто не потрібно.

Звук досить тихий: блютуз колонка виправила цю проблему.
    HDMI кабель не знадобився, міракасту мені було достатньо.
    Картинка: ну по якості вона декілька програє LCD екрану, зазвичай. Менша чіткість, та яскравість, як мені здається. Очі можуть втомлюватися. У мене не було окремого екрану, просто біла стіна але з візерунком. Мабуть, окремий екран я все ж таки придбаю.
    Його треба дивитися у темряві, вдень буде погано видно.
    Що ще, мені здається, що моментами підгальмовує трансляція. Не весь час, з якоюсь переодичностью це було помітно.
    Тому, мабуть для динамічною гри може не підійти цей девайс.
    Гучність вентилятору: взагалі чуйно, але мені не заважало, особливо з блютуз колонкою, то взагалі не проблема.
    Дивилися фільм півтори години, за цей час проектор не нагрівся дуже сильно, десь читала відгуки, що він може грітися при довгому використані.

Мої висновки. Взагалі, як іноді подивитися якісь фильм з родиною підійде. Він компактний, легкий, його зручно зберігати та брати з собою. Не потрібні готувати якесь особливе місце для того, щоб його підключити. Да і коштує взагалі бюджетно.
    Доки я не жалкую про потрачені кошти. Час покаже. Він не замінить вам монітор. У кінотеатрі якісь зображення буде набагато краще також. Це більш річ як компромісний варіант для дачі або щось таке, коли великий екран недоступний.

Переваги:
    Все працює, компактний, бюджетний
    Недоліки:
    Слабкий звук, підгальмовує картинка
    • Продавець  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!

• Олеся П***
    Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Black

Тестуємо вже два дні. Скажу так, на цю ціну - це супер проектор. Відправка швидка, упакування надійне. Дякую.

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Black

Через місяць після покупки почав сильно жужати та вимикатися внутрішній вентилятор. Також видає помилку на оновлення вбудованих додатків, на кшталт браузера

Переваги:
    Непобачив
    Недоліки:
    Як мінімум 2
  • Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Black

Проектор не зовсім виправдав мої очікування. Трохи врізаний софт/повноцінного гугла немає/при тривалій роботі сильно гріється та починає підвисати (скидав якість відео на мінімалку але не допомагає). Але якщо використовувати через HDMI кабель суто як проектор_то такої проблеми немає.
    Даний девайс може бути як тимчасова альтернатива десь колись щось подивитись або вмикати дітям мультфільми. Повноцінного телевізора він НЕ ЗАМІНИТЬ майте на увазі, але враховуючи що деякІі проектори коштують по 30к то думаю за свої гроші більшого очікувати не потрібно)
    За 10-тибальною шкалою оцінюю в 7.5-8

Переваги:
    Легкість та зручність в користуванні/у ніжці є різьба для встановлення на штатив/ціна
  • СЕРГІЙ О***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Black

Все файно от тільки звук не дуже але це легко вирішується

• Володимир В***

Працює

Переваги:
    Відносно нормально видно навіть в напівзатемненій кімнаті.
    Недоліки:
    Щоразу при ввімкненні необхідно налаштовувати час та дату, бо без цього не зайдеш в ютуб, і це реально напрягає. Через usb з флешки не відтворює звук у відео(німе кіно виходить)
  • Герук С***
    Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Колір: Black

Через перших 20ть хвилин після включення перестав працювати пульт!!! Що робити??? Куди звернутися???

Недоліки:
    Не працює пульт керування
    • Продавець  IC Universe

Зверніться з гарантійним запитом, замінимо

• Герук С***

До честі продавця - питання заміни пульту керування вирішили за один день! Щиро дякую!

• Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Колір: Black

Супер!Виправдана покупка повністю.

• Продавець  Hamster

Дякуємо за відгук, Наталіє!
      Раді, що проектор Magcubic HY320 Mini повністю виправдав очікування — це наша улюблена похвала.
      Якщо знадобиться порада по налаштуваннях чи аксесуарах, звертайтеся.
      Завжди готові допомогти!

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Колір: Black

Отличный проектор !Картинка хорошая ,яркая ,чёткая .Звук довольно таки хороший ,управление абсолютно не сложное .
    Быстрая отправка .
    Очень рекомендую этот товар .

Переваги:
    Их много
    Недоліки:
    Пока что ни каких недостатков не нашли
    • Продавець  IC Universe

Щиро дякуємо, що ділитися своїм досвідом, це важливо для нас та інших покупців.

• Алекс З***
    Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Колір: Black

Працює все і всі додатки працюють з коробки!Ютуб працює,з флешки тоже працює(фільми).Скачати можна різні додатки в гугле-плей!пам'ять внутрішня 8 ГБ ,а оперативна пам'ять 1 ГБ!

Переваги:
    Недорого,все працює!підключається легко як до інтернета так і до телефона!Показує фільми на Ура(До 1 ГБ)
    Недоліки:
    Мало оперативки,тому що бувають маленькі затримки,но то таке ,тоді треба брати 2 гб оперативки, і 32 ГБ ,і 2 К,но це вже буде дорожче,а так це нормальний проектор за свої кошти!
    • Продавець  IC Universe

Щиро дякую за відгук!

• Єгор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Колір: Black

Відправили швидко, сам проектор гарний

Недоліки:
    Але прийшов він мені з битими пікселями
    • Продавець  Hamster

Дякуємо за відгук, Єгор!
      Раді, що доставка пройшла швидко та проектор сподобався зовні — це важливо. Нам шкода, що ви зіткнулися з таким дефектом.
      Ми оперативно виправимо: пропонуємо безкоштовну заміну на справний (або повне повернення, якщо передумаєте). Готові допомогти, щоб усе запрацювало ідеально!

• Єгор М***

Без проблем поміняли на новий, тепер все супер!

• Сергей Д***

Мені все підходить

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: IC Universe. Колір: Black

Продавець класний, а сам проектор виявився повне ГЕ, фільми більше ніж одного Гіга відтворює без звуку, блютуз працює дуже погано, дивилися фільм постійно програє, нема клавіатури з кирилицею годину юзав меню як її додати не знайшов, дуже не якісний пульт керування сам по собі постійно відкривається відсік батареєк, просто в руку берете його все відсік відкрився.Якщо вирішили такий придбати краще добре подумайте, та подивиться ще якісь моделі, цей ми будемо продовати, та шукати щось інше.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Якщо фільм більше 1.5 гига немає звуку, дуже погано працює блютуз, в меню нема клавіатури з кирилицею, у пульта постійно відкривається відсік батареєк.
    • Продавець  IC Universe

Відтворення фільмів - це програмна задача - спробуйте браузер TV Bro, він відмінно програє всі онлайн кінотеатри/відео. Залізо проектора справляється з задачею програвання відео до 4к включно.
      Якщо відтворюєте файл - пробуйте різні плеєри, можливо, ті що використовуєте не підтримують всі кодеки. Спробуйте VLC або Vimu player.
      Якщо не вдається додати мову - встановіть застосунок Gboard.

• Андрій Д***

Да пробував я інший програвач результата нема зображення відтворює, звуку нема ні через двстроєний дінамик, ні через блютуз, хоча я тут же втикаю флешку в дешевий планшет пиксус і все є, я взагалі спочатку подумав що це якась несправність, а потім запустив інший фільм емкостью 0,7 гіг і все запрацювало і динамике і блютуз, хоча блютуз працює постійно ковтая звуки.
      Як до продавця взагалі питань нема, супер швидко, якби усі всі так працювали було би супер, ну а товар щож я сам винен відгуки на цей програвач почав читати коли його сам придбав, а треба було б раніше.

• Костянтин П***

Виберіть в МХ плеєрі апаратний декодер, звук з'явиться. В мене з'явився.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Дуже задоволена покупкою проєктора! Зображення чітке, кольори насичені, навіть у напівтемному приміщенні якість відтворення на високому рівні. Звук вбудованих динаміків гарний, а підключення до ноутбука та телефону пройшло без жодних проблем. Легкий, зручний у використанні й не займає багато місця. Чудовий варіант для домашнього кінотеатру або презентацій.

Переваги:
    • Яскраве та чітке зображення
    • Насичені кольори
    • Легке підключення
    • Компактний і зручний
    • Вбудовані динаміки
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Загалом проектор хороший за доступною ціною. Зображення хороше, звук не дуже, але підключили колонку і все супер. Включали увечері на подвірʼї то діти дуже задоволенні.

Переваги:
    Зображення, компактність
    Недоліки:
    Звук
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black

После семи месяцев не интенсивного использования "заглючил" высвечивается одна заставка magcubic и все, так и висит. Я бы не рекомендовал покупать этот проектор, пульт -хлам какой-то прямо в ладони перегибается, смотреть можно только в полной темноте, ну и очень скромная долговечность

• Продавець  Lawoodness

Вітаємо
      При зависанні проектора рекомендуємо виконати:
      Апаратне скидання або повна перепрошивка. Пристрій знову буде нормально функціонувати.

• Вюсал А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

на свої кошти працює відмінно

Переваги:
    андроїд
    Недоліки:
    дуже мала операційна система , тупить як на перших смарт телефонах
  • Ігор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Головне меню виглядає чітко і яскраво, якщо вдало підкрутити об'єктив, однак при перегляді будь-якого фільму (720 чи 1080) постійне відчуття розмитості та недостаньої яскравості яка не налаштовується, що уже неможливо назвати комфортним переглядом. Тестувались різні відстані до настінного проекц. полотна.
    Хто хотів спробувати через hdmi щось пограти, забудьте, затримка між вводом та виводом це унеможливить.
    Можна дивитись класичні "невибагливі" до картинки фільми, або вмикати чисто для загальної атмосфери. Також чудовий додатковий обігрів кімнати узимку буде.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Скромні показники яскравості та чіткості
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Придбав нещодавно. Корстуюсь мало. За таку ціну пректор вважаю нормальним.

Переваги:
    Відео зі звуком з ноутбука танслюється нормально.
    Недоліки:
    Мало користуюсь. Недоліків не помітив.
  • Ярослав С***
  • Олег А***

Все чудово

• Екатерина П***

Хороший проектор

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Хоть бы кто-то написал, что звук - просто дно. Дребежит, жужжит, смотреть невозможно

Переваги:
    Легкая настройка
    Недоліки:
    Звук - просто днище
  • Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Чудовий проектор за свою ціну, компактний, не займає багато місця, картинка яскрава. Звук хороший але колонка буде чудовим доповненням.

Переваги:
    Ціна, розмір, яскравість картинки
    Недоліки:
    Поки немає
  • Євген Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Black

Проєктор несправний. Вмикається на 5 секунд — видно логотип і чути звук вентилятора, після чого одразу вимикається. Розчарований покупкою.

Переваги:
    не працює
  • Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Багато і довго писати не буду, недавно придбав цей проектор, користуюся і переглядаю фільми із задоволенням!
    Звук нормальний, колір гарний для домашнього кінотеатру то супер
    І ще великий плюс - дуже простий в користуванні, і дуже класно що можна транслювати на екран через свій особистий телефон дуже зручно

Прикріплю фото ( масштаб на всю стіну )

• ІННА Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Black

Дуже задоволені покупкою! Проектор має яскраве та чітке зображення навіть при денному освітленні. Просте підключення, все працює без затримок. Компактний, легкий, зручний у використанні. Чудовий варіант як для домашнього кінотеатру, так і для презентацій. Рекомендую!

• Сергій К***

Чудово працює. Варто задуматись

Переваги:
    За свою ціну кращого не буде
    Недоліки:
    Не виявив
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Колір: Black

Чудова річ,як для своєї ціни

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness. Колір: Black

Топ за свою ціну. Якість зображення на доброму рівні (транслюю з телефона). Трохи шумний, але якщо підключити акустику чи навушники, то шум не помічається. Легкий у налаштуваннях. Можна встановлювати різні додатки, як Spotify наприклад.

Переваги:
    Ціна/якість, зручність
    Недоліки:
    За майже 5 місяців користування поки не виявив
  • Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: GamePcLot. Колір: Black

Обычный. Не HD. Не 4К. разница от обычного magicкуба не увидел.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Black

Проектором задоволена! Більш ніж вартує своїх грошей. Одразу завантажила ютуб та хром(так зручніше переглядати фільми без підписки). Хороша якість картинки, пікселів не видно, як на дешевих проекторах . Звук хороший
    Можна підключити бездротову мишку для більш зручного використання
    В якості екрану підійде будь-яка світла поверхня без візерунків

Переваги:
    Можна використовувати як повноцінну заміну смарт телевізора. Компактний, тихий
  • Андрій Г***

Гарний, бюджетний проєктор.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Black

Забрала замовлення, поки все чудово. Якість відео, звук влаштовують. Все дуже легко налаштовується, не шкодую, що купила.

Переваги:
    Ціна, якість відображення, звук
    Недоліки:
    Поки немає
  • Руслан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Black

Для переглядів фільмів непоганий проектор. Є сумніви що там дійсно фул хд. Звука проектора вистачає. Але підключав через блутуз зовнішню акустику. Значно краще. Ну і бажано все ж таки мати екран. Я дивився на стелі. Непогано, але якість все ж пливе

Переваги:
    Вартість.
    Недоліки:
    Ручне фокусування
  • Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Dizage. Колір: Black

Чудовий бюджетний девайс! Користуюсь вже місяць. Підібрав полотно і картинка просто шикарна. Краща якість звісно вночі. Але і в день з темними шторами можна дивитись.
    Рекомендую всім застосунок spacedesk для комна і на проектор також. В плейиаркеті. Щоб не паритись з кабелем якого в комплекті немає.
    Звук-є. Але через БТ колонку все ж таки краще.

Переваги:
    Ціна, картинка, горизонтальна стабілізація