Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Складне двостороннє косметичне дзеркало - трансформер для макіяжу 3в1, гримерне, настільне, кругле, збільшувальне 10X, з LED підсвіткою, органайзер для аксесуарів, USB, Біле

Оцінка користувачів 4.86/5
на основі 174 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    67 відгуків:  позитивний — 89%, нейтральний — 8%, негативний — 3%
    Загалом, покупці залишили в цілому дуже позитивні відгуки про дзеркало. Найбільше відзначають зручність, якість збільшення, функціональність підсвітки та можливість використання від батарейок або мережі. Особливо цінується компактність та ергономічність конструкції, актуальна під час відключення електроенергії, а також якісне відображення без викривлень. Негативні зауваження здебільшого стосуються короткого USB-шнура та не завжди оптимальної яскравості підсвітки, для декого збільшення x10 виявилось незручним. Декілька покупців мали претензії до стану упаковки або дрібних пошкоджень корпусу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарна, зручна і недорога лампа. Продавець ввічливий, надіслали дуже швидко.

• Володимир Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Відправили швидко, отримав вчасно. Корисна річ, лед підсвітка освітлює обличчя під час гоління. Єдине зауваження по товару - це збільшувальне дзеркало, відображення чітко видно тільки на відстані до 5 сантиметрів від обличчя, далі все розмивається. Так не повинно бути.

Переваги:
    Недоліки:
    Збільшувальне дзеркало розмиває зображення вже на відстані від обличчя більше 5 сантиметрів.
    • Продавець  GETLUX

Добрий день! Товар йде в такому форматі від виробника, в цьому і суть збільшуваного скла.

• Аріна З***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарне дзеркало, відповідає опису. Зручне у використанні, рекомендую

Переваги:
    Зручне, яскрава підсвітка, хороше збільшення
    Недоліки:
    Не виявила
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже задоволена покупкою! Дзеркало має яскраву підсвітку, завдяки якій дуже зручно робити макіяж. Світло рівномірне, не мерехтить. Компактне, займає мало місця, виглядає стильно. Є зручні відділення в підставці для косметики чи дрібниць. Працює чудово, рекомендую!

Окремо хочу відзначити магазин: замовлення швидко відправили, доставка була оперативною, а комунікація на високому рівні.Дуже приємний сервіс, із задоволенням замовлятиму ще!

• Світлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купую вже другий раз. Дуже подобається якість збільшення, все можна розгледіти в деталях. Часто використовую як додаткове джерело точкового освітлення при манікюрі. Можна брати з собою, так як працює не лише від розетки, а ще і від чотирьох батарейок АА.

Переваги:
    Гарно збільшує
  • Інна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарне дзеркало. Зручне. Добре підходить для корекції брів.

Переваги:
    Швидко доставили. Хороша ціна
  • Ірина Д***

Дзеркало дуже сподобалось
    Зручно робить коррекцію брів
    Відправили швидко
    Повністю задоволена

Переваги:
    Все
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Реально не очікувала по такій ціні. Але мені дуже сподобалося дзеркало. Два дзеркала звичайне та зі збільшенням в 10 разів! З підсвіткою, що дуже важливо. Все на обличчі видно, зручно! Головне, що можливо використовувати без батарейок. Є кабель для підключення. Є гарні відсіки для пінцету та аксесуарів. Я задоволена! І дзеркалом, і продавцем GETLUX

Переваги:
    Легке, складне, від мережі, в дорогу саме те
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купила дзеркальце і ні разу не пошкодувала. Все чудово, світло, розмір, збільшення взагалі це бомба, те що і хотіла. Збільшує дуже добре, виставляється в різні положення. Як бонус є шухлядки для зберігання маленьких дрібничок чи прикрас. Підключається до мережі, або через павербанк. Продавець відповідальний, відправлення оперативне. Загляну до вас ще обов'язково Рекомендую.

Переваги:
    Збільшення
    Недоліки:
    було б ще краще аби світило від мережі
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Швидка доставка. Якість гарна. Дружині сподобалось. Нажаль немає акумулятора.

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Зеркало слишком сильно увеличивает! Невозможно сделать макияж! В отражении ничего не видно!

• Продавець  GETLUX

Добрий вечір! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Николай Б***

Швидка доставка. Гарна якість. Дружині сподобалось

• Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарне обслуговування, товар прийшов цілим, швидка доставка

Переваги:
    Складається, є підсвітка від шнура і батарейок
    Недоліки:
    Не виявила
  • Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Товар отримала якісний, швидке обслуговування, дуже добре. Рекомендую.

Переваги:
    Те що для мене необхідне. Опис товару відповідає реаліям. Користування в задоволенням.
  • олег ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Якщо використовувати без батарейок то занадто легке дзеркало, конструкція кріплень не дуже надійна.

Переваги:
    За таку ціну питань немає
    Недоліки:
    Погана якість зображення на стороні зі збільшенням
    • Продавець  GETLUX

Добрий день! Товар йде в такому форматі від виробника. Нам дуже прикро, що він Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його якістю виконання, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Надія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
    Переваги:
    Все відповідає вказаним характеристикам
  • Ярослав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Придбав нещодавно для дружини. Гарне виконання, працює підсвітка (і від телефонної зарядки і від батарейок), що дуже зручно. Реомендую. Недороге і якісне люстерко для жінок!!!

Переваги:
    Якісне, гарна підсвітка, приємна ціна
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Чудовий товар. Дуже сподобався. Зручний, функціональний. Дякую.

Переваги:
    Надійне встановлення на поверхні.
    Недоліки:
    Поки немає
  • Аліна С***

Дочка задоволена

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Брала дзеркало на подарунок, доньці сподобалося. Гарне і зручне у користуванні.

• Игорь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарне дзеркало, швидка доставка!

Переваги:
    Швидкість
  • Нікіта

Все чудово

• Сергей У***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Завжди приємно, коли очікування виправдалися. Товар відповідає описанню, досить зручне дзеркало, усе поки що працює, Щодо якості дзеркал та збільшення, функціоналу та світла, то в цій ціновій категорії все добре.

Переваги:
    Ціна-якість
  • Алена А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Гарні дзеркала, замовили олразу 2 шт.

• Троценко О***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Замовляла на день народження доньці 8 років, то вона тепер носиться з ним весь день по хаті, дуже сподобалось, дякую!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Добрий день! Замовляла для доньок. Найкраща рекомендація- користуються кожен день.

Переваги:
    Можна повернути під будь яким кутом, складається, зручний розмір
    Недоліки:
    Не помітили, за свою ціну топ
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Задоволена покупкою на всі 100%,гарне дзеркало та гарне обслуговування!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дякую. Все просто супер. Чудове дзеркало.

• Віктория З***

Гарный товар

Переваги:
    Есть место для хранения мелочей
  • Алла А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже гарне і зручне дзеркало! Дякую!

• М
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
    Переваги:
    Зручне, якісне збільшення, функціональна підсвітка, можна використовуватияк від батарейок так і від мережі
    Недоліки:
    Були незначні потертості, на функціональність не впливає
  • Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Супер зеркало ,светится и может работать от бабареек ,что очень хлрошо в наше время, когда нет света и быстрая доставка ,благодарю

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже зручно дoглядати за обличчям

• Наталя К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
    Переваги:
    Дзеркало зручне з підсвіткою, органайзером користуюся, задоволена.
  • Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Суперове дзеркало,компактне,дуже зручно ,що складається.Брала донечці на подарунок.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Хороше, зручне яскрава підсвітка.