Відгуки покупців про Порошок для прання Grunwald універсальний Гірська свіжість Eco 800 г
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Вага: 10 кг
Дуже сподобався саме цей порошок, купую не вперше
- Переваги:
- Гарна ціна, гарна якість
- Сергій Х***Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Повний 0!!!що рідкий що цей....запаха зовсім немає..
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Хороший порошок, мене повністю влаштовує
- Переваги:
- Добре виконує свою задачу при мінімальній кількості, безфосфатний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Непоганий порошок. Зі звичайними забрудненнями справляється добре. Жирні плями та плями крові не виводить. Приємна ціна.
- Переваги:
- Приємна ціна, добре справляється зі звичайними забрудненнями.
- Недоліки:
- Не виводить складні плями, такі як жир та кров.
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
- Переваги:
- =
- Недоліки:
- Дуже груба фракція,не розчиняється повністю
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Glowers. Вага: 10 кг
Прати з ним легко, виполіскується чудово, Гірська свіжість не "агресивна" як це буває з подібними ароматизаторами, після цього лишається ледь відчутний приємний аромат свіжості.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Представник постачальникаОлег, вітаємо! Красно дякуємо за відгук!
- ЮрийПродавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Деньги на ветер. Хуже чем это ещё не покупал.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Огидний. Білий наліт на всій поверхні машинки. Скляний зовнішньо. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Решта
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Просто жахливий.Не рекомендую!!!
Смердить хімією!
Не розчиняється повністю у воді.
Розчарована..- Переваги:
- Недоліки:
- Якість,ціна
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Нормальний.Може бути по ціні та пранню.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Доставили швидко. По акції можна брати, але якість далека далека від Persil.
- Переваги:
- Ціна за 400 грн
- Недоліки:
- Треба сипати в двічі більше, ніж вказано на упаковці.
- ЖЕНЯ Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Доставили швидко, ще не стірали
- Переваги:
- Розетка
- Недоліки:
- Пока нема
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Гарно пере, швидко доставили
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо! Дуже дякуюємо Вам за відгук!
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Представник постачальникаСофія, красно дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Юлия П***Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Перу в режимі "Змішані тканини" 40 градусів, тривалість - година. Або "Швидке пранні" - 40 градусів 20 хвилин. З Персилом все було чудово. До нього і повернуся. А цим буду, як тут рекомендують, мити підлогу
- Переваги:
- Недоліки:
- Погано пере, потім не виполіскується. Одяг колом, джинси ходять окремо від тебе. Перепрала всі речі, ефект дерюги зберігаєтьсят
Представник постачальникаДобрий день, Юліє! Дякуємо Вам за відгук. Нам щиро прикро, що у Вас склався негативний досвід з нашим товаром. Пральний порошок Grunwald має миючу здатність вище аналогів в цьому ціновому сегменті, це підтверждено лабораторно. Персіл - це зовсім інший ціновий сегмент, тому, якщо Ви звикли прати Персілом, то коректно було б його порівнювати з нашим порошком Green&Clean Pro, миюча здатність якого 98% і він є прямим аналогом Персіла. Подивіться, будь ласка, на Розетці на цей поршок, ми часто робимо на нього промо і якщо перерахувати на одне прання (він концентрат), то ціна досить приваблива. Дякуємо і ще раз вибачте.
- Тодорашко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Якісний товар за свої кошти, приємний легкий аромат
Представник постачальникаІрино, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за відгук!
- Юлия П***
Рідкісна гидота за свої кошти, сіль +сода, я таке і сама намішаю. Дорогі шорти стоять колом.
- Иван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Все дрбре!
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Ціна-якість. Своєчасна доставка. По акції можно брати.
- Переваги:
- Ціна зі знижкою. Прасує добре!!!
- Недоліки:
- поки нема
- Михалетьев А***
То есть гладит? )))
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Товар високої якості!!!
Представник постачальникаГригорій, вітаємо! Красно дякуємо Вам за відгук!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Хороший порошок.
- Переваги:
- Купила по акції.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Світлано! Щиро дякуємо Вам за відгук!
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Добрий
- Переваги:
- Добрий
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторе, вітаємо! Красно дякуємо Вам за відгук!
- Тарасенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Товаром задоволена
Представник постачальникаАліно, дуже Вам дякуємо за відгук! Нам дуже приємно!
- Олександр О***Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Це не пральний порошок, а просто якась фігня, на нього схожа. Піни - нуль, ефекту - нуль. Пахне не дуже приємно. Ціна каже сама за себе.
- Переваги:
- Недоліки:
- Він сам весь - повний недолік
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Нам дійсно прикро, що пральний порошок Grunwald не відповів Вашим очікуванням. На жаль, пральний порошок за таку ціну не може прати так, як перуть дорогі порошки. В цьому ціновому сегменті ми зробили максимум з точки зору якості, наразі лабороторно підтверджений % відпирання - 86. Це досить високий результат. Можливо, Вам потрібно спробувати порошок вищого цінового діапазону, або ж додавати підсилювач порошку при потребі. Щиро дякуємо Вам за відгук.
- Валерий З***
А какой Вы хотели результат за эти деньги в объёме 3 кг?
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Хороший порошок в данной ценовой категории
- Недоліки:
- Засыпать надо большое количество
Представник постачальникаОлена, доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Користуюся постійно для машинного прання.
- Переваги:
- Дієвий
- Недоліки:
- Не бачу.
Представник постачальникаСвітлана, вітаємо! Красно дякуємо за оцінку!
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Нормально пере
- Переваги:
Представник постачальникаАнатолій, дуже дякуємо Вам за відгук!
- Калашникова А***Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Единственный порошок от которого ребенка не сыпет! Отстирывает хорошо, не хуже догорогих известных, а сложные пятна ни какой порошок не отстирает. Ну так скажу - светлые детские носки после песочницы отстирывается, а не все порошки справляются. Абсолютно без запаха. С кондиционером от фрош вещи чистые и мягкие.
- Переваги:
- Не вызывает сыпь, адекватный состав
Представник постачальникаОлександра, ми Вам дуже вдячні за відгук! Для нас така оцінка - велика цінність!
- СергійПродавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Порошок неякісний! Краще їм не користуватись, якщо у вас жорстка вода. Після тижня користування цим порошком пральна машинка всередині має вигляд, як молоко накипіло. Скло та і сам барабан повністю в білих плямах накипу, які дуже складно було вивести. Вигляд дуже брудний. До цього користувались майже 2 роки більш дорогим порошком і все було добре. Отже маємо вивід, що захисту від накипу, або пом'якшення в цьому порошку немає . Звідси і погана якість прання в жорсткій воді!
- Переваги:
- Ціна низька
- Недоліки:
- Цим порошком неможна користуватись в жорсткій воді, або треба додавати щось для пом'якшення води при кожному пранні!
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід використання прального порошку Grunwald. На жаль, це проблема всіх безфосфатних порошків низького цінового сегменту при жорсткій воді. Наші пральні порошки не містять фосфатів та фосфонатів і для пом'якшення води використовується суміш карбонату натрію та метасилікату натрію. Під час прання солі жорсткості (кальцію та магнію) утворюють нерозчинні карбонатні солі. Зазвичай вони залишаються в розчині, але при пранні при дуже високій жорсткості води можливе осадження на деталі пральної машини. В більш дорогих порошках використовуються антиресорбенти та Трилон Б, саме тому у Вас був позитивний досвід використання дорожчих порошків. Ми робимо максимум, щоб тримати доступну ціну і робити якісний продукт (цьому підтвердженням є багато позитивних відгуків людей, які не стикалися з такою жосткістю води), але деякі речі зробити складно в данному ціновому сегменті. Ми забезпечили дійсно високу якість відпирання плям і вже з нового року додаватимо в формулу антиресорбенти і цієї проблеми не буде. Але дійсно, при пранні недорогими пральними порошками та жорсткій воді необхідно додавати пом'якшувачи води окремо. Ми дійсно щиро вибачаємося за цю неприємну ситуацію.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
На свои деньги нормальный порошок
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Вам відгук!
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Порошок хороший стірає добре, плюс запах приємний
Представник постачальникаРуслане, красно дякуємо за відгук!
- Руслан М***Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Ліпше не брать!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не вистірує
Представник постачальникаДоброго дня, Руслане! Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід, скажіть, будь ласка, на якому режимі прали та яку кількість порошку сипали? Дякуємо!
- Александра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Не понравился, плохо отстирывает даже не большое загрязнение к тому же портит ткань
- Переваги:
- Не плохой запах
Представник постачальникаОлександра, вітаємо! Дякуємо за Ваш коментар. Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід з нашою продукцією. Скажіть, будь ласка, на якому режимі Ви прали та яку кількість порошку сипали? Дякуємо Вам за поміч.
- Майорова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Порошок не выстирывает пятна, для не сильно загрязненого белья
- Переваги:
- Стирает
- Недоліки:
- Не выстирывает пятна
- Eddy M***
Как работник химчистки замечу, что это далеко не показатель качества порошка. Ряд загрязнений не отстирывается и профессиональными порошками. А если пятна застарелые (от нескольких суток и более), то и подавно. Такие пятна требуют предварительного замачивания в растворах специальных энзимов.
- Виктор Б***Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Порошок дуже класний, але НЕ для всіх кольорів.
Для білого, сірого, жовтого або бежевого - круто. Прям воно (якщо тканина гарно пофарбована), для інших кольорів - ні (хоча якщо хочете закинути в машинку чорну, а бо червону річь и дістати сіру чи кольору "сЄльодки под шубой" то це ваш вибір).
Зі складними плямами не зіштовхувався, тому тут нема чого комментувати.
Після прання речі більш м'які та зовсім не пахнуть пральним засобом.- Переваги:
- Хороший результат прання. Без запаху. Робить тканину більш м'якою.
- Недоліки:
- Виїдає кольори.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 10 кг
Гарний порошок, без запаху, добре прасує, на довго вистачає