- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 4.8 кг
Задоволена магазином, добре запакували. Корм з гарним складом та адекватною ціною. Коти їдять з задоволенням, шерсть стала краще.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 4.8 кг
Вже рік моя кішка їсть цей корм, але купували в зоомагазині. Вирішили взяти тут: терміни в нормі, пачка така сама, але зі складом щось не так. Постійне бурчання живота, спазми, кішка мучиться. І все б нічого якби минулий рік було так само, але ж ні.. Явно у пачці щось не те
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Кошка ест с удовольствием, срок хранения еще год
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Я не довольна покупкой. Кот ест без удовольствия, если сильно проголодался. Не рекомендую.
- Недоліки:
- Специфический запах, очень химозный
- Володимир Д***
Не правда! Нормальний запах і корм просто чудовий. Шотландець, останні 3 роки тільки на цьому кормі. Їсть із задоволенням
- Зоряна
Якраз у ції лінійки True fresh запах дуже натуральний і приємний. Кожного разу як насипаю корм, самій хочеться спробувати, так класно і апетитно він пахне. ))
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
Місяць, як перейшли на цей корм. Шерсть у кішки (8 років) точно стала кращою, і на травлення нарікань нема.
- Переваги:
- Хороший склад
- Сергій Д***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.8 кг
З трьох смаків риба/курка/індичка, найбільш зайшла саме індичка кицьяну. Якість на висоті - бест оф зе бест. Круто, що є малі пакунки по 340 г і можна взяти на пробу!
Але попереджаю, як спробуєте, вже інший корм брати не захочется!- Переваги:
- найкращий
- Лилия В***
Треба аналізувати склад корму,і якщо наважитеся спробуйте і порівняйте з іншими - цей солоний,і незрозуміло для чого і як так сталося що корм для котів яким не можна солі,солоний? Я теж його почала давати,але поки що змішую з carnilove звичайними, пахне добре але питання солі відкрите