- AI аналіз відгуків31 відгук: 92% позитивних, 5% нейтральних, 3% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Менеджер надав багато корисної інформації стосовно місця встановлення та використання датчика. Іноді на дисплеї з'являються невеликі показники чадного газу (8-11 часток), при цьому сам датчик не спрацьовує, бо такі показники взагалі є нормою, але все рівно після цього провітрюємо кімнату. Навіть не думала що в нас є цей чадний газ, бо зовсім не відчувається запах. До опалювального сезону підготувалися. Тепер спокійніше ніж без нього.
- Віктор О***
ви його не відчуєте навіть при смертельній концентрації. бо чадний газ немає ні запаху, ні кольору
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Оформила замовлення.
Відразу мила пані зателефонувала і докладно проконсультувала щодо нюансів роботи і встановлення датчика.
На наступний день вже отримала посилку.
Все зрозуміло, є інструкція українською.
Батарейки в комплекті.
На датчику щохвилини блимає синя лампочка, це показує що він активен.
Раз на тиждень тисну кнопку перевірки, упевнитися, що сповіщення працює. Датчик при цьому добряче верещить. Звук такий як більше пронизливий, високі ноти, якщо вночи, то відразу прокинусь, під таке не поспиш.
Встановила його в котельні, бо маємо твердопаливний котел, якій запалюємо, коли тривають оці відключення без світла. Якщо буде утечка, будемо попереджені.
Спокій в наші часи це важливо.
Дякую за сервіс.- Продавець USEFUL STORE
Щиро дякуємо, Ольго, за такий приємний відгук! Для нас важливо, щоб користування було зручним. Робимо все можливе, щоб сервіс залишив лише приємні враження. З повагою USEFUL STORE.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Ну, мабуть він врятував мені життя еоли газовий конвектор, до якого не було жодних питань 10 років, почав викидати просто зашкальні значення СО. Краще трохи померзнути ніж не прокинутись. Рекосендую.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Простий у користуванні, працює - піднесла до працюючого генератора, спрацював звуковий сигнал. Покупкою задоволена. Комунікація з продавцем відмінна.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Просто виконуе свою роботу
- Переваги:
- Простота налаштування
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Хорошо работает. Все хорошо. Проверял.
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо, що знайшли час та бажання для відгука. Гарного та тихого вам вечора!
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Перевіряли аромопалочкою при досягненні концентрації спрацював швидко
- Переваги:
- Компактний, бездротовий, гучний сигнал
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець USEFUL STORE
Щиро дякуємо за ваш відгук, нехай працює надійно!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все чудово, все працює. Перед відправкою проконсультували щодо встановлення та користування. Сервісом і товаром задоволений. Дякую.
- Продавець USEFUL STORE
І вам дякуємо за такі приємні слова. Датчик нехай працює надійно, бережіть себе та близьких)
- Еремин Е***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Гарна річ за свої гроші. Нічого зайвого. Простий у монтажі.
- Переваги:
- Дуже простий в роботі
- Недоліки:
- Покиинемає
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо за відгук. Нам важливо, щоб покупка була вдалою. Гарного користування)))
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Надзвичайно корисний пристрій! Працює бездоганно, встановлюється за кілька хвилин.
Тепер спокій за безпеку в домі гарантований. Обов’язковий для кожної оселі!- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо, Олексій, за ваш чудовий відгук! Дуже приємно чути, що датчик легко встановлюється і додає впевненості у вашій безпеці. Ми прагнемо, щоб кожен дім був надійно захищений, і ваша підтримка мотивує нас ще більше. Нехай у вашій оселі панує лише спокій та безпека!
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все працює добре ! Обікрівач каталітичний Camilla 3100! Продавець на звʼязку все відповів підсказав! Все добре! Дякую!
- Ганна Ф***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Ми придбали датчик пів року тому.
З нами дуже швидко зв'язалися і доступно розказали про встановлення і експлуатацію датчика. Завдяки цьому приладу тепер наша сім'я може спати спокійно.- Переваги:
- Невеликі розміри.
- Недоліки:
- Ми б рекомендували додавати до комплекту шматочок двостороннього скотчу. У нашому випадку датчик встановлений на пенал.
- Продавець USEFUL STORE
Добрий день, нам неймовірно приємно отримати такий позитивний відгук. Вдячні, що знайшли для цього час. Нехай датчик працює надійно довгі роки та береже ваш спокій і життя
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все працює.Задоволений.Дякую.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
апарат працює, за зиму двічі спрацьовував. дякую продавцям за вичепну консультацію
- Переваги:
- він дійсно працює
- Павло Ф***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Поки питань по роботі немає
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Дуже корисна річ
Взимку довелося обігриватись газом в квартирі і з ним спокійніше
Особа вдячність продавцю
Все детально пояснила і відповіла на всі запитання- Переваги:
- Безпека
- Недоліки:
- Не знайшла
- Любов Д***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Чудовий прилад, спрацював двічі, врятував життя моїй сім'ї, звук гучний, почули навіть вночі через двоє дверей, тому рекомендую цей прилад і продавця. Доставка швидка, прилад працює.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Юліан Б***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Купив датчик на кухню. де готуємо їсти в умовах відключень на автономній газовій плитці. Одного разу, в морози при закритому вікні, датчик спрацював. Негайно провітрили приміщення. Корисна річ щоб уникнути неприємностей
- Переваги:
- Працює
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Вже вдруге купляю цей датчик.
В орендовану квартиру взяла, тут газовий котел і газова плита, хтозна яке воно.
А то і по стояку через вентиляцію від сусідів може затягнути.
Безпека має бути.
Вже залишала рік тому відгук. Річ добра.
Використовувала в своєму будинку, але прийшлось залишити домівку.- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо вам за довіру до нашого магазину)))
Бережіть себе та ваших близьких.
Миру та якнайшвидшої перемоги!
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все пяснили, все процює. Відмінна робота. Дякую.
- Переваги:
- Простий у використанні.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Прийшло замовлення швидко, встановлюється легко, є все необхідне і батарейки теж є.
- Переваги:
- Встановлюється просто, чітка інструкція
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Доставка дуже швидка,товар працює, всім задоволена!
- Ніна Х***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Продавці ввічливі, передзвонили зразу і пояснили як користуватися при першому включенні.Все працює.
- Переваги:
- Швидко та якісно
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все працюе це вещічка яка дуже необхідна в кожній оселі ,зателефонували все пояснили.дякую.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все відповідає опису.протестовано в реальних умовах,все працює.
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо, що знайшли час для відгука! Сподіваємося, що він допоможе визначитися нашим покупцям з вибором. Бережіть себе та ваших близьких)
- Катарина М***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все супер! Рекомендую!
- Переваги:
- Громкий сигнал. От такого точно проснешься
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо, що знайшли час для відгука. Сподіваємося, що працюватиме надійно. Бережіть себе та близьких)
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все чудово працює. А найкраще що зателефонували, все детально пояснили і відповіли на всі питання. Клієнт орієнтований продавець)))
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо вам відгук!
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Не шкодую, що замовила, бо як на мене безцінна річ. Без проблем встановили, тепер спокійніше. Все розповіли як користуватися та встановлювати. Дякую.
- Продавець USEFUL STORE
Щиро дякуємо за такий коментар, нехай працює надійно. Сподіваємося, що не буде небезпечних ситуацій з чадним газом
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Встановили дуже легко, дякую за надану інформацію. Поки працює, сигнал гучний.
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Швидка відправка, приємне обслуговування, все справне та працює.
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо вам за відгук! З радістю чекатимемо вас за новими замовленнями)
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все добре. Працює, розібратися нескладно. Обслуговування приємне, уважне.
Рекомендую- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо вам за відгук! Сподіватимемося, що працюватиме надійно. Бережіть себе та рідних)))
- СергійВідгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Все відповідно опису. Передзвонили , надали поради як встановлювати.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Супроводження консультанта з моменту замовлення до встановлення. На всякий випадок інструкцію розкажуть.
- Двуреченський О***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Використовую у кухні, де розміщений газовий котел, разом із приточними клапанами для вікон. Спокійний, що усі засоби безпеки працюють
- Переваги:
- Доступний, простий у використанні
- Недоліки:
- Не виявив
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Встановив у котельні. Працює, виглядає, ОК. Час від часу, коли працює котел, засвічується екран і показує 30-40 ppm. Коли показує якісь значення, кнопка тесту стає не активна. Коли концентрація падає до 0, екран гасне, кнопкою тесту можна далі користуватися. Як вже згадувалось іншими покупцями, магазин надає гарну підтримку телефоном, вайбером. Приладом і сервісом задоволений
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо вам, Сергію, що знайшли час написати такий інформативний відгук! Сподіваємося, що датчик працюватиме довго та надійно)))
- Кузнецова В***Відгук від покупця. Продавець: USEFUL STORE
Клієнтоорієнтованість на висоті. Проінформували що і як робити, за декілька днів після доставки передзвонили спитали щодо датчиків, під коректували місце розміщення (описала де розмістила - сказали трошки змінити положення і пояснили чому). Більше б таких продавців. Рекомендую!
- Продавець USEFUL STORE
Дякуємо за такий теплий коментар! Нехай датчик працює надійно. Бережіть себе та рідних)))