Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Молоковідсмоктувач електричний бездротовий Hands Free вільні руки портативний акумуляторний ультратихий двофазний 210 мл з дисплеєм масаж стимуляція лактації молоковідсмоктувачі для зціджування молока для мам і новонароджених Swan Baby Smart Lacto X2

Оцінка користувачів 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    161 відгук:  Позитивний – 88%, нейтральний – 7%, негативний – 5%.
    Молоковідсмоктувач Swan Baby Smart Lacto здебільшого отримує дуже позитивні відгуки від покупців. Основними перевагами є значна зручність у використанні, вільні руки, компактність, наявність багатьох режимів, тиха робота та хороша ефективність. Клієнти хвалять якість збирання, простоту догляду, сучасний дизайн і мобільність, зазначають швидку доставку й гарне обслуговування продавця. Головні недоліки — інколи швидко розряджається акумулятор, є випадки протікання, деякі деталі потребують особливого догляду (складнощі із миттям), шумність і трапляються випадки недостатньої потужності або поломки. Однак більшість користувачів повністю задоволені покупкою, часто радять пристрій іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

ХУДШАЯ ПОКУПКА! ДЕНЬГИ НА ВЕТЕР! ЗА 2 ЧАСА- ВСЕГО 20 МЛ!

Купили этот молокоотсос в надежде на нормальную работу, а получили ПОЛНОЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ и испорченные нервы!

Раньше пользовались самой дешёвой моделью за 800 грн - и она без проблем забирала хотя бы больше половины молока. Этот же «агрегат» НЕ СЦЕЖИВАЕТ ВООБЩЕ!

Сидишь с ним ПО 1–2 ЧАСА, мучаешься, а на выходе - жалкие 20 мл! Вручную за пару минут спокойно сцеживается 120 мл! Грудь остаётся КРАЙНЕ ПОЛНОЙ И КАМЕННОЙ. Прибор просто бесполезно жужжит и стягивает кожу!

Отправляли в сервис. Нам заменили чашу и уверили, что всё починили. Итог? Протестировали повторно: меняли насадки, пробовали без них результат ТЕ ЖЕ 30 МЛ! Сервис проблему НЕ РЕШИЛ, аппарат как не работал, так и не работает!
    Этот агрегат ухудшает лактацию, после его использования молока стало меньше в груди,если дальше им пользоваться есть риск что молоко пропадет полностью!
    На фото есть бутылочка где я сцеживаю 100-120 мл вручную, в то время как он сцеживает 20-40, пару раз было, что он за 40 минут работы не выжал вообще ни капли, остался полностью сухим и чистим, после 40 минут сцеживания!
    Ужас!

Продавец, ТРЕБУЕМ ВОЗВРАТ ДЕНЕГ за бракованный и бесполезный товар!

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Не сцеживает вообще
    • Продавець  B&H Store

Елена, дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що робота даного приладу не виправдала Ваших очікувань, однак дозвольте прояснити кілька важливих нюансів стосовно цієї ситуації та роботи пристрою.

— Результати діагностики сервісного центру. За Вашим зверненням прилад було передано на офіційну перевірку. Сервісний центр здійснив повний замір рівня вакууму та перевірку роботи мотора й клапанів на спеціалізованому обладнанні — пристрій повністю відповідає всім технічним та заводським стандартам. Заміна чаші була виконана сервісом виключно у якості клієнтоорієнтованого кроку.
      — Специфіка роботи та фізіологія. Ефективність сціджування молоковідсмоктувачем на 90% залежить від правильно підібраного розміру силіконової насадки (воронки) під анатомію соска та активації рефлексу виділення молока (окситоцинового рефлексу). Якщо розмір дібрано некоректно або грудь занадто набрякла («кам’яна»), прилад може створювати дискомфорт і не виціджувати молоко, тоді як ручне сціджування діє за зовсім іншим принципом механічного натискання. Прилад фізично не може здатний зменшити лактацію чи зупинити її — це виключно фізіологічний процес організму.

Ми завжди йдемо назустріч нашим покупцям. Незважаючи на те, що прилад повністю справний і належить до категорії товарів особистої гігієни, наше керівництво прийняло рішення погодити повернення коштів. Наш менеджер вже зв'язується з вами для оформлення процедури повернення.

Бажаємо Вам та Вашій малечі міцного здоров'я.

• Ольга Є***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Користуюсь вже 4 місяці, двома. дуже задоволена! З ГВ були проблеми, соскам у певний момент настали габели, а з переходом на цей молоковідсмоктувач жодного разу нічого не боліло, навіть коли ще були тріщини! Окремо хочу зазначити орієнтованість на користувача. Проблеми вирішують, цікавляться досвідом. Спокійно можу рекомендувати матусям, а я рідко коли шось рекомендую.

Переваги:
    ефективний, швидкий, звільняє руки (є обмеження але реально можна ще щось по ділу робити). Хороша батарея.
    Недоліки:
    Треба обережно доглядати за силіконовими деталями, при неправильному митті чи збереженні - швидко зношуються. висушувати повністю! Не пхати губку в середину силіконових деталей, бо вакуум втрачається
  • Олена К***

Класний молоковідсмоктувач, дуже виручав

• Продавець  B&H Store

Олена, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що молоковідсмоктувач став незамінним помічником і так виручав. Бажаємо Вашій родині затишку та комфорту))

• Артур
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Але каже що слабенький аккумулятор. В цілому більше позитиву, з задачі виконує нормально

Переваги:
    Дружині підійшов.
    • Продавець  B&H Store

Артур, дякуємо за Ваш відгук!) Раді, що в цілому Ви залишилися задоволені покупкою, а головне — що пристрій сподобався Вашій дружині та добре виконує свої завдання)

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

До цього користувалися іншим молоковідсмоктувачем приблизно за 900 грн. Нам його віддала кума і казала, що їй він подобався, але для нас він виявився занадто грубим: під час зціджування був дискомфорт, а соски не встигали загоюватися.
    Тому вирішили замовити цей — і різниця справді небо і земля. Він компактніший, працює значно м’якше, рівномірно створює тиск по всій поверхні та не травмує сосок. Користуватися набагато комфортніше. Покупкою дуже задоволені.

• Продавець  B&H Store

Олександр, щиро дякуємо за Ваш детальний та щирий відгук!) Для нас дуже важливо, щоб процес зціджування був максимально комфортним та лагідним для мами.

Надзвичайно раді, що новий молоковідсмоктувач виправдав очікування, працює м'яко та допомагає уникнути дискомфорту. Дякуємо за довіру та бажаємо Вам і Вашому малюку лише приємних та спокійних моментів!)

• Тетяна Ч***

Все сподобалось, гарно справляється

• Продавець  B&H Store

Тетяна, дякуємо за відгук)) Раді, що все ідеально підійшло)

• Яна А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Користуюсь цим молоковідсмоктувачем вже майже 2 місяці. Дуже зручний.

Переваги:
    Можна одночасно робити інші справи
    • Продавець  B&H Store

Яна, дякуємо за Ваш відгук!) Раді чути, що молоковідсмоктувач зручний у використанні та заощаджує Ваш час. Користуйтеся із задоволенням!)

• Анастасія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Покупкою задоволена, користуюсь вже деякий час, молоковідсмоктувач дуже виручив в перші тижні, працює без нарікань.

• Продавець  B&H Store

Анастасія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що молоковідсмоктувач став для Вас такою надійною підтримкою у перші тижні. Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!)

• Анжела З***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Товар якісний, чудово працює та виконує свої функції.

• Продавець  B&H Store

Анжела, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що Ви задоволені якістю та роботою пристрою. Користуйтеся із задоволенням!)

• Татьяна Ш***

Товар якісний. Працює добре

• Продавець  B&H Store

Тетяна, дякуємо за Ваш фото-відгук!)) Дуже раді, що Ви задоволені якістю та роботою пристрою. Користуйтеся із задоволенням!)

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Пропрацював 2 тижні і зламався. Не дає збільшити швидкість (потужність) і через хвилину вимикається.

Недоліки:
    Пропрацював 2 тижні і зламався
    • Продавець  B&H Store

Ірина, перепрошуємо за цю ситуацію. Нам прикро, що прилад пропрацював так мало. Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення або в наш гарантійний сервіс, і ми швидко оформимо ремонт або обмін приладу на новий.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Чудовий девайс! На відмінно справляється із своєю задачею. Не скажу що дуже тих й як тут пишуть, біля сплячої дитини з ним не посидиш. Потвідчуттях працює дуже бережно, нічого не болить, що важливо для поранених тканин. Легко миється і розбирається, з мінусів - потрібно користуватись холодною дизенфекцією, що створює незручність. На майбутнє планую купити ще один девайс, щоб паралельно сціджувати молоко

Переваги:
    Компактність, автономність, мʼякість роботи, ціна
    Недоліки:
    Немає чіткого індикатора заряду, неодноразово несподівано для мене розряджався в процесі. Потрібна холодна дизенфекція
    • Продавець  B&H Store

Ольга, дякуємо за такий щирий, детальний та важливий відгук!) Надзвичайно приємно, що девайс дбайливо та ефективно виконує свою роботу, не викликаючи дискомфорту. Дякуємо за довіру та за те, що ділитеся своїм досвідом — це дуже цінно)

• Чеботаренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Молоковідсмоктувач - топ! Імітує смоктальні рухи дитини. Дружина дуже задоволена, каже, що це спасіння

• Продавець  B&H Store

Антон, дякуємо за замовлення та високу оцінку нашого товару!) Дуже раді, що Ви та Ваша дружина залишилися задоволені функціоналом і якістю. Бажаємо Вашій родині комфорту, затишку та міцного здоров'я!)

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Товаром задоволена, має запасні деталі і зручний у використанні. В порівнянні зі звичайним електричним, зручно паралельно робити домашні справи. У використанні місяць, нарікань не маю.

Недоліки:
    Не вистачає індикатора заряду
    • Продавець  B&H Store

Олександра, дякуємо за такий детальний відгук та перевірку часом)

Неймовірно раді, що девайс дарує Вам свободу рухів і дозволяє легко поєднувати справи з комфортом. Бажаємо й надалі лише приємного та легкого користування!)

• Владислава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Все чудово працює. Товаром задоволена!

• Продавець  B&H Store

Владислава, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Приємного користування)

• Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Супер зручний девайс) задоволена, коштує свої гроші однозначно!)

Переваги:
    Вміщається в бюстгальтер
    Працює тихо
    Багато режимів
    Акумулятора вистачає на 6-8 сціджувань
    Інструкція зрозуміла і ще й поради присутні
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  B&H Store

Ольга, дякуємо за такий детальний відгук!) Надзвичайно раді, що девайс виправдав Ваші очікування та робить процес максимально зручним. Користуйтеся із задоволенням)

• Анастасія Я***

Був у використанні неповних 2 місяці
    При не регулярному використанні режими почали сами перемикатися, потужність сціджувань падає під час використання при повному заряді

Переваги:
    Звільнює руки, це дуже зручно
    Недоліки:
    Неможливість довготривалого використання, швидко вийшов зі строю
    Незручність у догляді, за рахунок неможливості добре вимити помпу
    • Продавець  B&H Store

Анастасія, дякуємо за детальний відгук! Щиро перепрошуємо за цю ситуацію. Подібна поведінка приладу (самовільне перемикання режимів і падіння потужності) свідчить про можливий технічний збій або потрапляння вологи у блок керування.

Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або в наш сервісний центр для діагностики та гарантійного обслуговування/заміни пристрою.

• Анастасія Я***

Після відгуку зі мною одразу звʼязався менеджер. Замінили кнопки. Наразі все працює. Додатково безкоштовно замінили колбу (була тріснувша), що було дуже приємно. Відремонтували дуже швидко. Дякую!

• Христина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Молоковідсмокчувач досить зручний і напочатку він висмоктував нормально але прокористувавшись два місяці сило всмоктуваня ослабла але за

Переваги:
    Нетреба носити вруках руки вільні і роби що хочеш ,вартість
    Недоліки:
    Погано що чаша не розбирається повністю і нереально вимити помпу і нема затички з верху
    • Продавець  B&H Store

Христина, дякуємо за відгук і за те, що відзначили зручність приладу!)

Щодо ослаблення всмоктування: за 1–2 місяці активного користування силіконові деталі (клапан або мембрана) зазвичай зношуються, і їх варто замінити — це поверне початкову потужність)

За потреби можете звернутись до нас - допоможемо)

• Карина Ш***

Все чудово!!

• Продавець  B&H Store

Карина, щиро дякуємо за відгук) Приємного користування і надалі)

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Ви дійсно врятували мою дружину від болісних відчуттів. Вона дуже задоволена. Користується майже 2 місяця,все чудово

Переваги:
    Легкий в користуванні та дієвий
    • Продавець  B&H Store

Сергій, дякуємо за Ваш відгук та такі теплі слова!) Дуже раді, що наш прилад зміг зарадити та зробити користування комфортним для Вашої дружини. Нехай пристрій і надалі служить із користю та приносить лише комфорт!))

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

В цілому задоволена. До цього сціджувала руками, кількість молока виходить така ж сама, але руки вільні. Зарядку хватає на 3-4 сціджування. Гарні режими, зручне керування.

Переваги:
    Вільні руки, добре сціджує
    Недоліки:
    Не можна стерилізувати в стерилізатлрі
    • Продавець  B&H Store

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук!)

Нам дуже приємно знати, що молоковідсмоктувач робить процес зручнішим і Ви звільнили свої руки. Нехай прилад і надалі дарує Вам комфорт та полегшує щоденні справи!)

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

купувала в березні, після користування в квітні тиждень перемтав качати
    довелося купляти новий
    не пошкодуйти грошей і купіть одразу хороший дорогий молоковідсмоктувач!

• Продавець  B&H Store

Анастасія, нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією.

На всі наші прилади діє 1 рік офіційної гарантії. Оскільки покупка була здійснена в березні, Ваш випадок повністю підпадає під гарантійне обслуговування. Наша сервісна служба з радістю безкоштовно перевірить пристрій та виконає його ремонт або заміну.

Будь ласка, зв'яжіться з нами в особистих повідомленнях, щоб ми могли оперативно вирішити це питання.

• Анастасія З***

служба підтримки вчасно звязується, приємні у спілкуванні а головне поміняли несправний апарат на робочий, за що дуже вдячна)))

• Наталия М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Молоковідсмоктувач дуже гарно справляється зі своєю задачею,дуже виручив коли прийшло молоко,швидко і безболісно можна сцідитись.

• Продавець  B&H Store

Наталія, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що молоковідсмоктувач став для Вас справжнім рятівником і робить процес швидким та безболісним)

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Купувала в квітні, сьогодні перестав тягнути, навіть на 12 швидкості зовсім немає потужності і вакууму, при тому, що користувалась 3-4 рази в тиждень всього…а наче все було супер, навіть готова була рекомендувати його

• Продавець  B&H Store

Ольга, дякуємо за відгук. Раді, що Ви оцінили ефективність сціджування і готові були рекомендувати прилад, але нам дуже прикро, що прилад вийшов з ладу.
      Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки або в сервісний центр — ми обов'язково допоможемо вирішити питання з гарантійним обслуговуванням чи заміною.

аналогічна ситуація

• Ольга Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Найкращий вибір, зціджувала ним 7,5 місяців . Зручно , легко і комфортно . За свої гроші найкращий вибір

Переваги:
    Зручно збирати і мити
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  B&H Store

Ольга, щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру!) Дуже раді, що пристрій став для Вас надійним та зручним помічником протягом такого тривалого часу. Користуйтеся із задоволенням))

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Я замовляла молоковідсмоктувач і дуже ним задоволена можу тільки рекомендувати )))

• Продавець  B&H Store

Світлана, щиро дякуємо за Вашу рекомендацію та відгук!) Дуже раді, що молоковідсмоктувач Вам чудово підійшов і залишив такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням!)

• Світлана
    • Продавець  B&H Store

Світлана, щиро дякуємо за високу оцінку)

• Олена А***

Замовляла, товаром задоволена

Переваги:
    Не потрібно його тримати руками
    Недоліки:
    Постійно розбирати, щоб помити
    • Продавець  B&H Store

Олена, щиро дякуємо за відгук!) Раді, що Ви задоволені покупкою і оцінили зручність використання. Дякуємо також за зауваження щодо догляду — регулярна чистка дійсно потребує трохи часу, але вона забезпечує тривалу та гігієнічну роботу пристрою.

Користуйтеся з задоволенням!)

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Гарний молоковідсмоктувач, не гірший за філіпс чи інші дорогі марки , зі своїми функціями справляється на відмінно, заряд тримає досить довго, класні режими працює лагідно з грудьми наскільки можливо швидка відправка та гарна комунікація з клієнтами, можна довіряти

Переваги:
    Ціна, режими, зарядка, комплектація
    • Продавець  B&H Store

Катерина, щиро дякуємо за фото відгук!) Для нас надзвичайно цінно чути, що наш молоковідсмоктувач не поступається топовим брендам і забезпечує Вам комфорт та лагідне користування. Окреме дякуємо за комплімент нашій команді за швидкість та сервіс!

Нехай пристрій і надалі буде Вам надійним помічником, а материнство дарує лише приємні миті!)

• Диана Ш***

Товар супер. Працює добре. Відправили швидко. Дякую

• Продавець  B&H Store

Діана, дякуємо за відгук!) Раді, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом. Нехай товар служить якнайкраще!)

• Ілля З***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Товар прийшов швидко, все добре упаковано. Сам пристрій працює тихо, користуватися ним зручно та легко. Дружина задоволена, а це головне! Дякую продавцю за турботу та якісне обслуговування. Будемо звертатися ще.

• Продавець  B&H Store

Ілля, дякуємо за такий теплий відгук!) Надзвичайно раді, що Ваша дружина задоволена, а Ви оцінили якість нашого сервісу)

Будемо щиро раді новим замовленням! Звертайтеся знову, завжди готові допомогти)

• Назарій П***

Все чудово працює. Задоволені

• Продавець  B&H Store

Назарій, щиро дякуємо за відгук!) Раді, що Ви задоволені роботою пристрою. Нехай служить довго та надійно!)

• Ельвіра С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Покористувавшись 2 місяці можу сказати, що даний молоковідсмоктувач не виправдав очікування. Користувалась раз на день, декілька разів на тиждень, виходить що майже не користувалися. Він почав погано працювати, ослабла тяга молока,що зручніше і швидше ручним сцідит. Впала потужність. Перші рази на режимі 5 швидко сціджувало, а зараз на 8 дві краплі

Переваги:
    Недоліки:
    Тяга та потужність ніяка
    • Продавець  B&H Store

Ельвіра, дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з цією проблемою, адже прилад має працювати бездоганно.

На молоковідсмоктувач діє 1 рік гарантії, ми обов'язково допоможемо відновити його роботу (часто зниження потужності пов'язане з неправильним встановленням або зносом дрібних силіконових деталей, наприклад, клапана, але ми проведемо повну діагностику).

Наш менеджер уже зв’язався з Вами в приватних повідомленнях, щоб узгодити деталі та оперативно розв'язати це питання. Зробимо все можливе, щоб допомогти Вам якнайшвидше!

• Кабакова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Вільні руки перекривають всі (незначні) недоліки. Іноді може працювати вхолосту, але цього не помітно, бо не видно кількості молока в контейнері. Іноді може раптово розрядитися в процесі, бо індикатора заряду теж немає. Для тих, хто може використовувати тільки при годуванні (інакше молоко дуже важко відсмоктується), ідеальний варіант

Переваги:
    вільні руки
    Недоліки:
    немає індикатору заряду та кількості молока
    • Продавець  B&H Store

Тетяна, дякуємо за відгук) свобода рухів і «вільні руки» — це справді головна перевага цієї моделі, яка робить процес зціджування значно комфортнішим. Дякуємо, що поділилися досвідом та звернули увагу на нюанси з індикацією та видимістю об'єму)

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Чудовий товар. Реально допомагає. Добре фіксується та можна ходити.

• Продавець  B&H Store

Максим, дякуємо за Ваш відгук!) Раді чути, що товар реально допомагає і Ви задоволені його надійною фіксацією. Свобода рухів — це дійсно дуже зручно. Приємного та комфортного користування!)

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Шикарний гаджет, корисна практична річ

• Продавець  B&H Store

Юлія, дякуємо за Ваш відгук!)

Дуже раді, що Ви високо оцінили практичність та користь молоковідсмоктувача. Нехай він і надалі надійно служить Вам та приносить лише позитивні емоції від використання!)