Відгуки покупців про Молоковідсмоктувач електричний бездротовий Hands Free вільні руки портативний акумуляторний ультратихий двофазний 210 мл з дисплеєм масаж стимуляція лактації молоковідсмоктувачі для зціджування молока для мам і новонароджених Swan Baby Smart Lacto X2
Є в наявності
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже класний, швидкий!
- Продавець B&H Store
Тетяна, дякуємо за відгук!) Раді, що Ви оцінили швидкість та якість. Нехай користування буде легким і приємним!)
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже сподобався
- Переваги:
- Супер, користуюсь постійно!
- Продавець B&H Store
Анастасія, дякуємо за відгук!) Дуже приємно, що річ стала Вашим надійним помічником щодня. Користуйтеся із задоволенням!)
- Волошина О***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Ідеальна моя покупка. Працює делікатно. Заряд тримає два дні, це при постійному користуванні. Дуже задоволена. Дякую
- Переваги:
- Швидко полегшує життя
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець B&H Store
Ольга, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що покупка виявилася ідеальною та дійсно полегшує Ваше життя. Нехай пристрій і надалі тішить Вас своєю роботою!)
- Гребеннюкова Ю***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже гарний товар. Працює чудово, взагалі ніяких проблем. Зручний у використанні. Дякую за гарний товар.
- Переваги:
- все чудово
- Продавець B&H Store
Юлія, дякуємо за такий чудовий відгук!) Дуже раді, що товар зручний і працює без жодних проблем. Користуйтеся із задоволенням!)
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Чудовий, тихий)
- Продавець B&H Store
Яна, дякуємо за відгук!) Дуже раді, що Вам сподобався пристрій і його тиха робота)
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Мені сподобався, чудово відсмоктує та дуже допомагає
- Продавець B&H Store
Марина, дякуємо за відгук!) Дуже раді, що прилад чудово справляється зі своїм завданням та стає у пригоді)
- Ковалева К***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже зручна і корисна річ.
- Продавець B&H Store
Ксенія, дякуємо за відгук!) Дуже раді, що прилад виявився зручним та корисним. Користуйтеся із задоволенням)
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже зручний і простий у користуванні. Доставка швидка, рекомендую!
- Продавець B&H Store
Анна, щиро дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію!)
Нам дуже приємно, що Ви оцінили зручність і простоту приладу, а також оперативну доставку. Користуйтеся із задоволенням)
- Ілля З***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Чудовий молоковідсмоктувач, який реально звільняє руки й економить купу часу! Працює дуже тихо, дитину поруч не будить. Зціджування м’яке та безболісне завдяки режимам масажу та стимуляції, потужності вистачає із запасом. Дуже зручно, що немає зайвих дротів — вставила в бюстгальтер і можна спокійно займатися своїми справами. Дисплей інформативний, акумулятор тримає добре, розбирати та мити легко. Однозначно вартує кожної гривні, покупкою дуже задоволені!
- Переваги:
- Бездротовий (вільні руки), дуже тихий, м'яке безболісне зціджування, зручний дисплей, ємний акумулятор, легко мити.
- Продавець B&H Store
Ілля, щиро дякуємо за такий детальний та теплий відгук!) Дуже раді, що наш молоковідсмоктувач став для Вас справжнім помічником, заощаджує час і дарує комфорт. Нехай користування дарує лише приємні враження, а малюк росте здоровим!)
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже задоволена молоковідсмоктувачем! Дуже зручний у використанні, комфортний і значно полегшує процес зціджування. Якість чудова, усе продумано до дрібниць. Однозначно рекомендую!
- Недоліки:
- Трохи шумний
- Продавець B&H Store
Оксана, дякуємо за такий чудовий і детальний відгук!) Надзвичайно приємно знати, що молоковідсмоктувач виправдав очікування та робить процес зціджування максимально комфортним і зручним. Користуйтеся із задоволенням!)
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
чудово
- Продавець B&H Store
Вікторія, щиро дякуємо за відгук) Приємного користування)
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Я спочатку замовила один, так як він мені підійшов я замовила і другий!) тепер цей процес став ще швидшим) я дуже задоволена)
- Переваги:
- Швидко і безболісно
- Продавець B&H Store
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук та повторну покупку!)) Дуже раді, що прилад настільки зручний, а використання двох одночасно допомагає заощаджувати ще більше часу. Нехай вони й надалі чудово виручають та роблять процес максимально комфортним!)
- Дарья Ч***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже гарний і зручний молоковідсмоктувач. На жаль, мені не вдалося довго годувати грудьми, але в перші тижні він дуже мене виручав і допомагав зціджувати молоко. Простий у використанні, став для мене справжнім помічником. Залишилася задоволена покупкою!
- Продавець B&H Store
Дар'я, дякуємо за покупку та відгук!) Приємно знати, що прилад став для Вас справжнім помічником у цей важливий період. Бажаємо Вам і малечі всього найкращого!)
- Валентина И***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Даже гарний пристрій
- Продавець B&H Store
Валентина, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що пристрій Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!)
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже зручна річ для зайнятих жінок і не тільки. Можна проводити процедуру і обідати одночасно, поки маля спить, що є великим плюсом.
Правда, обманули з кольором індикатора в інструкції. При розряджанні він синій, а не червоний. Це не критично, але при тривалому використанні і незнанні цієї особливості процедура була перервана "напівдороги"- Переваги:
- Зручний, вмісткий
- Недоліки:
- Не точна інформація в інструкції
- Продавець B&H Store
Тетяна, дякуємо за Ваш щирий та детальний відгук!)
Неймовірно раді, що прилад робить щоденну рутину простішою та дарує можливість корисно використати той самий цінний час, поки малюк відпочиває.
Окремо щиро дякуємо за зауваження щодо індикатора зарядки в інструкції. Перепрошуємо за цей недогляд! Ми обов'язково передаємо цю інформацію виробнику, щоб виправити дані у посібнику користувача. Ваша уважність дуже допоможе іншим покупцям.
Дякуємо за довіру та приємного Вам користування!)
- Дарія П***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Чудовий молоковідсмоктувач за свої кошти
- Продавець B&H Store
Дарія, дякуємо за відгук!) Дуже приємно, що Ви оцінили якість молоковідсмоктувача та вигідну ціну. Нехай користування буде зручним і комфортним!)
- Ельвіра Р***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Молоковідмоктувач супер. Якісний і майже безболісний. Нажаль він мені пригодився на 3-4 рази перервала годування через деякі обставини! Самим пристроєм дуже довольна і рекомендую!!!
- Продавець B&H Store
Ельвіра, дякуємо за Ваш щирий та детальний відгук!)
Надзвичайно приємно знати, що Ви оцінили якість та м'яку, безболісну роботу молоковідсмоктувача. Водночас щиро співчуваємо, що обставини склалися так і прилад знадобився ненадовго — шлях грудного вигодовування буває різним, і найголовніше — це Ваше самопочуття та комфорт)
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже гарне молоковідсмоктувач користуюся вже півтора місяці нарікань немає. Продавець відправив дуже швидко.
- Переваги:
- Невеликий і зручний
- Продавець B&H Store
Ольга, дякуємо за Ваш відгук!) Надзвичайно приємно знати, що молоковідсмоктувач чудово служить Вам протягом півтора місяця, а його компактність і зручність дарують комфорт щодня. Окреме дякуємо за відзначення швидкої доставки!)
- ВІТАЛІЯВідгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Все супер, сподобалось, працює!
- Продавець B&H Store
Віталія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що Вам усе сподобалося і пристрій працює на відмінно. Користуйтеся із задоволенням)
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Відмінна річ. Дуже зручний і ефективний. Прекрасний магазин, дуже ввічливий менеджер і дуже швидка відправка
- Переваги:
- Повністю відповідає всім заявленим критеріям
- Продавець B&H Store
Наталя, щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук!)
Надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені і якістю товару, і сервісом — від спілкування з менеджером до швидкості доставки. Працюємо з любов'ю для кожного клієнта!)
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Гарний молоковідсмоктувач. Користуюсь більше місяця кожен день, по 5 разів на день! все працює. Є воронки різного діаметра для різного розміру сосків. Заряду акумулятора вистачає на 5 циклів роботи по 20 хв. Я дуже задоволена.
- Продавець B&H Store
Ганна, дякуємо за Ваш детальний відгук!)
Надзвичайно приємно, що Ви так активно і щодня користуєтеся молоковідсмоктувачем, а також оцінили його комплектацію та автономність.
Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!)
- Діана С***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Молоковідсмоктувач хороший, але з нюансів треба рукою гарно притискати щоб вакуум був щоб не виливалося молоко повз нього, зручно що є різні режими
- Переваги:
- Різні режими
- Недоліки:
- Потрібно рукою притискати щоб був вакуум
- Продавець B&H Store
Діана, дякуємо за Ваш відгук!)
Раді, що Ви оцінили різноманітність режимів та ефективність роботи. Дякуємо, що поділилися практичним нюансом щодо щільного прилягання — це буде дуже корисно для інших покупців.
Дякуємо за вибір і користуйтеся із задоволенням!))
- Коломійцева О***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Коли є нюанси з ГВ, цей девайс дійсно рятує. Спочатку купила один, потім взяла ще один , щоб пришвидшити процес сціджування. Дякую.
- Переваги:
- Зручний, компактний
- Недоліки:
- Не можна стерилізувати
- Продавець B&H Store
Ольга, дякуємо за Ваш відгук!)
Дуже раді, що наш молоковідсмоктувач став для Вас справжнім порятунком і допоможе економити Ваш час. Дякуємо за довіру та повторне замовлення!
Бажаємо Вам комфортного користування!)
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Чудовий молоковідсмоктувач. Зручно і легко ним користуватися. Досить тихо працює і в рази кращий досвід з ним, аніж з ручним. Повного заряду мені вистачає на 5-6 зціджувань (15-30 хв одне). Режимів багато, по відчуттях теж дуже комфортно. Вже радила його подрузі і вона дуже задоволена покупкою
Магазин відправив усе дуже швидко, чудова комунікація- Переваги:
- Портативний, довгий заряд, є маленькі деталі про запас
- Недоліки:
- Активно користуюся місяць, не виявила жодного
- Продавець B&H Store
Анна, дякуємо за Ваш детальний відгук та рекомендації!)
Надзвичайно приємно, що Ви оцінили тиху роботу, комфорт та автономність приладу, а також нашу комунікацію і швидкість відправки. Окрема подяка за те, що радите нас подругам — це найкраща похвала для нас!
Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!))
- Ксенія Б***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
За свою ціну непоганий. Якщо груди не переповнені, потрібно однією рукою притискати, аби вакуум працював
Збирати/розбирати, мити, переливати зручно
Зарядки вистачає десь на 40-60 хвилин роботи- Продавець B&H Store
Ксенія, дякуємо за детальний відгук та практичний лайфхак.) Раді, що Ви оцінили зручність використання, догляду та співвідношення ціни й якості. Ваші спостереження обов'язково допоможуть іншим покупцям із вибором!)
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Молокоотсос удобный но проработал очень очень мало. Полтора месяца это почти ничего
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Проработал полтора месяца
- Продавець B&H Store
Наталія, дякуємо за відгук. Нам прикро, що молоковідсмоктувач опрацював так мало, хоч і був зручним у використанні.
Напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення або зверніться до нашої служби підтримки. Ми обов'язково допоможемо вирішити це питання та знайдемо варіант для обміну чи гарантійного обслуговування.
- Лідія Т***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Дуже класний і зручний! Рекомендую, без молоковідсмоктувача не уявляю, як я б справлялася. Легко миється, різні режими, а головне, що можна не тримати руками, якщо вкласти у білизну.
- Продавець B&H Store
Лідія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Комфорт мами — наш головний пріоритет, тому неймовірно раді, що молоковідсмоктувач став для Вас такою незамінною та зручною підтримкою. Користуйтеся із задоволенням!)
- Дар'я О***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Использую редко , только по необходимости , когда каменеет грудь
- Переваги:
- Свободные руки , делает свою работу , цена
- Недоліки:
- Шумный, и трудности нормально помыть помпу
- Продавець B&H Store
Дар'я, дякуємо за відгук та детальний зворотний зв'язок!) Раді, що прилад виручає в потрібні моменти та добре виконує свою роботу)
- Вікторія Є***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Прочитавши відгуки обрала саме цей молоковідсмоктувач. Я залишилась дуже задоволена вибором. Це настільки зручно, наскільки тільки можливо. Не боляче, майже безшумно, можна обирати режим, легкий в використанні. Якщо треба було б обрати ще раз, обрала б саме цей)
- Переваги:
- Компактність, зручний, безшумний, безболісно робить свою справу.
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець B&H Store
Вікторія, щиро дякуємо за відгук!) Надзвичайно приємно знати, що молоковідсмоктувач виправдав усі очікування та робить цей процес максимально комфортним і безболісним. Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію!)
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
ХУДШАЯ ПОКУПКА! ДЕНЬГИ НА ВЕТЕР! ЗА 2 ЧАСА- ВСЕГО 20 МЛ!
Купили этот молокоотсос в надежде на нормальную работу, а получили ПОЛНОЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ и испорченные нервы!
Раньше пользовались самой дешёвой моделью за 800 грн - и она без проблем забирала хотя бы больше половины молока. Этот же «агрегат» НЕ СЦЕЖИВАЕТ ВООБЩЕ!
Сидишь с ним ПО 1–2 ЧАСА, мучаешься, а на выходе - жалкие 20 мл! Вручную за пару минут спокойно сцеживается 120 мл! Грудь остаётся КРАЙНЕ ПОЛНОЙ И КАМЕННОЙ. Прибор просто бесполезно жужжит и стягивает кожу!
Отправляли в сервис. Нам заменили чашу и уверили, что всё починили. Итог? Протестировали повторно: меняли насадки, пробовали без них результат ТЕ ЖЕ 30 МЛ! Сервис проблему НЕ РЕШИЛ, аппарат как не работал, так и не работает!
Этот агрегат ухудшает лактацию, после его использования молока стало меньше в груди,если дальше им пользоваться есть риск что молоко пропадет полностью!
На фото есть бутылочка где я сцеживаю 100-120 мл вручную, в то время как он сцеживает 20-40, пару раз было, что он за 40 минут работы не выжал вообще ни капли, остался полностью сухим и чистим, после 40 минут сцеживания!
Ужас!
Продавец, ТРЕБУЕМ ВОЗВРАТ ДЕНЕГ за бракованный и бесполезный товар!- Переваги:
- Недоліки:
- Не сцеживает вообще
- Продавець B&H Store
Елена, дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що робота даного приладу не виправдала Ваших очікувань, однак дозвольте прояснити кілька важливих нюансів стосовно цієї ситуації та роботи пристрою.
— Результати діагностики сервісного центру. За Вашим зверненням прилад було передано на офіційну перевірку. Сервісний центр здійснив повний замір рівня вакууму та перевірку роботи мотора й клапанів на спеціалізованому обладнанні — пристрій повністю відповідає всім технічним та заводським стандартам. Заміна чаші була виконана сервісом виключно у якості клієнтоорієнтованого кроку.
— Специфіка роботи та фізіологія. Ефективність сціджування молоковідсмоктувачем на 90% залежить від правильно підібраного розміру силіконової насадки (воронки) під анатомію соска та активації рефлексу виділення молока (окситоцинового рефлексу). Якщо розмір дібрано некоректно або грудь занадто набрякла («кам’яна»), прилад може створювати дискомфорт і не виціджувати молоко, тоді як ручне сціджування діє за зовсім іншим принципом механічного натискання. Прилад фізично не може здатний зменшити лактацію чи зупинити її — це виключно фізіологічний процес організму.
Ми завжди йдемо назустріч нашим покупцям. Незважаючи на те, що прилад повністю справний і належить до категорії товарів особистої гігієни, наше керівництво прийняло рішення погодити повернення коштів. Наш менеджер вже зв'язується з вами для оформлення процедури повернення.
Бажаємо Вам та Вашій малечі міцного здоров'я.
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Користуюсь вже 4 місяці, двома. дуже задоволена! З ГВ були проблеми, соскам у певний момент настали габели, а з переходом на цей молоковідсмоктувач жодного разу нічого не боліло, навіть коли ще були тріщини! Окремо хочу зазначити орієнтованість на користувача. Проблеми вирішують, цікавляться досвідом. Спокійно можу рекомендувати матусям, а я рідко коли шось рекомендую.
- Переваги:
- ефективний, швидкий, звільняє руки (є обмеження але реально можна ще щось по ділу робити). Хороша батарея.
- Недоліки:
- Треба обережно доглядати за силіконовими деталями, при неправильному митті чи збереженні - швидко зношуються. висушувати повністю! Не пхати губку в середину силіконових деталей, бо вакуум втрачається
- Продавець B&H Store
Ольга, щиро дякуємо за Ваш детальний та такий щирий відгук!)
Надзвичайно раді, що наш молоковідсмоктувач став для Вас справжнім порятунком у найскладніший період і допоміг зберегти комфорт та здоров'я. Ваша рекомендація та довіра — це найкраща оцінка нашої роботи та якості товару!)
- АртурВідгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Але каже що слабенький аккумулятор. В цілому більше позитиву, з задачі виконує нормально
- Переваги:
- Дружині підійшов.
- Продавець B&H Store
Артур, дякуємо за Ваш відгук!) Раді, що в цілому Ви залишилися задоволені покупкою, а головне — що пристрій сподобався Вашій дружині та добре виконує свої завдання)
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
До цього користувалися іншим молоковідсмоктувачем приблизно за 900 грн. Нам його віддала кума і казала, що їй він подобався, але для нас він виявився занадто грубим: під час зціджування був дискомфорт, а соски не встигали загоюватися.
Тому вирішили замовити цей — і різниця справді небо і земля. Він компактніший, працює значно м’якше, рівномірно створює тиск по всій поверхні та не травмує сосок. Користуватися набагато комфортніше. Покупкою дуже задоволені.- Продавець B&H Store
Олександр, щиро дякуємо за Ваш детальний та щирий відгук!) Для нас дуже важливо, щоб процес зціджування був максимально комфортним та лагідним для мами.
Надзвичайно раді, що новий молоковідсмоктувач виправдав очікування, працює м'яко та допомагає уникнути дискомфорту. Дякуємо за довіру та бажаємо Вам і Вашому малюку лише приємних та спокійних моментів!)
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Все сподобалось, гарно справляється
- Продавець B&H Store
Тетяна, дякуємо за відгук)) Раді, що все ідеально підійшло)
- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Користуюсь цим молоковідсмоктувачем вже майже 2 місяці. Дуже зручний.
- Переваги:
- Можна одночасно робити інші справи
- Продавець B&H Store
Яна, дякуємо за Ваш відгук!) Раді чути, що молоковідсмоктувач зручний у використанні та заощаджує Ваш час. Користуйтеся із задоволенням!)
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий
Покупкою задоволена, користуюсь вже деякий час, молоковідсмоктувач дуже виручив в перші тижні, працює без нарікань.
- Продавець B&H Store
Анастасія, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що молоковідсмоктувач став для Вас такою надійною підтримкою у перші тижні. Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!)