Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Молоковідсмоктувач електричний бездротовий Hands Free вільні руки портативний акумуляторний ультратихий двофазний 210 мл з дисплеєм масаж стимуляція лактації молоковідсмоктувачі для зціджування молока для мам і новонароджених Swan Baby Smart Lacto X2

Оцінка користувачів 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    161 відгук:  Позитивний – 88%, нейтральний – 7%, негативний – 5%.
    Молоковідсмоктувач Swan Baby Smart Lacto здебільшого отримує дуже позитивні відгуки від покупців. Основними перевагами є значна зручність у використанні, вільні руки, компактність, наявність багатьох режимів, тиха робота та хороша ефективність. Клієнти хвалять якість збирання, простоту догляду, сучасний дизайн і мобільність, зазначають швидку доставку й гарне обслуговування продавця. Головні недоліки — інколи швидко розряджається акумулятор, є випадки протікання, деякі деталі потребують особливого догляду (складнощі із миттям), шумність і трапляються випадки недостатньої потужності або поломки. Однак більшість користувачів повністю задоволені покупкою, часто радять пристрій іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Аліна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Загалом товаром задоволена, бо в порівнянні з механічним то це відчутна різниця, плюс класно, що є різні режими і функції, це допомагає і рятує іноді соски. Але незручно що немає відсоткового індикатора заряду, бо іноді забуваєш який раз використовується молоковідсмоктувач і буває неприємний сюрприз, він виключається не доробивши роботу до кінця

Переваги:
    Вільні руки, запасні деталі, різні режими
    Недоліки:
    Не показує заряд у відсотках, заряду вистачає менше, ніж написано в інструкції
    • Продавець  B&H Store

Аліна, дякуємо за відгук) обов'язково звернем увагу на Ваше побажання) дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими)

• Тимофій К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Так, купляв я, але очевидно не для себе)
    Відгук дружини:

"Молоковідсмоктувачем задоволена. Дуже зручно, дуже потужний, мала досвід із стаціонарним medela, тож зауважу, що цей портативний потужніший. Сподобалися усі наявні режими. Лактацію стимулює, як і заявлено. Єдине, раджу після нього руками ще трохи досліджувати трошечки руками, якщо вам потрібно саме для збільшення молока.
    Запаху пластику немає.
    Досить тихий, але не непомітний, якщо ви біля людей, вони точно щось запідозрять
    Із незначних мінусів- ледь ледь помітно пожовтіла силіконова накладка, на користування не впливає.
    Порадували запасні деталі."

Переваги:
    ціна, практичність, зручність
    • Продавець  B&H Store

Тимофій, щиро дякуємо за такий детальний та корисний відгук від Вашої дружини!) Нам дуже приємно чути, що молоковідсмоктувач сподобався і виявився потужним, зручним та ефективним навіть у порівнянні зі стаціонарними моделями.)

Дякуємо за поради щодо використання та за відзначення відсутності запаху пластику і наявності запасних деталей — це дуже важливо для нас і для інших користувачів.

Щодо незначного пожовтіння силіконової накладки — дякуємо, що звернули на це увагу. Ми передамо цей момент виробнику для подальшого вдосконалення, але з часом навіть найякісніший прозорий силікон може потемніти, пожовтіти або стати каламутним — це нормальна реакція матеріалу на вплив сонячного світла, пилу, вологи та температур)

Раді, що пристрій допомагає стимулювати лактацію і сподіваємося, він і надалі буде надійним помічником для Вашої родини)

Якщо у Вас будуть питання або потрібна допомога — звертайтеся, ми завжди поруч!)

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Користуюсь вже близько місяця, для мене саме цей молоковідсмоктувач закрив купу потреб - зціжуватись мушу, бо малюк не може вхопити груди, а я хочу годувати своїм молоком, паралельно можу працювати і робити хатні справи, а не як раніше година випадала з життя, зараз так звикла, що навіть взяти дитину на руки не проблема
    Можна брати навіть в далеку дорогу, адже заряджається від павербанка
    Але хочу застерегти, не забувайте що в нього гарний вакуум, змащуйте соски кремом, зволожуйте, не вмикайте одразу високі режими, зменшуйте якщо відчуваєте дискомфорт, я трошки загралась і зробила собі тріщини, тепер лікую і користуюсь зовсім на маленькому режимі, молока виходить менше, тому треба більше часу (але це зовсім не проблема молоковідсмоктувача, просто дружня порада)
    Ще один момент, вмикається молоковідмоктувач автоматично на тому режимі та потужності, на якій ви завершили, а це може бути велика потужність і з такої починати боляче. Тому завжди перевіряйте, а потім прикладайте до грудей, щоб не травмувати себе

Переваги:
    Вільні руки, велика шкала режимів та потужностей, кожна підбере комфортну для себе, не лише для зціжування, але і для налагодження лактації, якщо маєте проблеми, легко мити, заряджається павербанком
    Недоліки:
    Не подобається функція запамʼятовування, вмикається на режимі, на якому завершила, кілька разів про це забувала, прикладала до грудей і було дуже боляче (на 12 потужності одразу як вальнуло), обережно
    • Продавець  B&H Store

Тетяно, дякуємо за корисний відгук) раді що прилад додав Вам трошки більше вільного часу )

• Наталя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Сподобався молоковідсмоктувач узяла 2 щоб прискорити процес, добре працює. Є різні режими, які допомагають зробити процес безболісним. Гарна річ, дякую! Продавець швидко відповів та відправив замовлення. Рекомендую!

• Продавець  B&H Store

Наталя, щиро дякуємо за відгук)
      Раді, що молоковідсмоктувачі працюють ефективно, а різні режими роблять процес комфортним. Дякуємо, що відзначили швидку відповідь і відправку — це дуже приємно чути.

Дякуємо за рекомендацію)

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Хороший молоковідсмоктувач, добре працює. Великий обʼєм чаші для молока. Зручно вставляти в чашу ліфчика і не займати руки.

Переваги:
    Ціна, якість, мобільність.
    Недоліки:
    Трошки незручно переливати молоко в ємність, але не критично, просто треба це робити акуратно.
    • Продавець  B&H Store

Анастасія, дякуємо за відгук))

• Ніна С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Загалом особисто мене все влаштовує. Товар рекомендую

Переваги:
    Швидко відкачує молоко і при цьому ти можеш займатися своїми справами
    Недоліки:
    В верху молоковідсмоктувача є розʼєм для переливання молока в бутилочку, але не передбачено щоб він закривався. Під час роботи апарата в разі якщо будеш нагинатися будь куди хоч в кроватку, хоч в ванну, то молоко яке відкочується в цей момент може вилитися
    • Продавець  B&H Store

Ніна, дякуємо за відгук)) цей отвор не закривається по задумці виробника, оскільки буде утворюватись вакуум там де не потрібно)

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Значить це супер продавець. Я сама не вірно зібрала молоковідсос, не вставила потрібну деталь. По ітогу він звісно не працював. Але продавець одразу розібрався з проблемою і сам вставив мені тут запчастину і відправив зібраний вірно молоковідсос, який ідеально працює. За такий шикарний і швидкий сервіс я неймовірно вдячна. Не сказали: шукай сама де ти його діла і сама вставляй чи купуй в нас за гроші. Рекомендую таку людяність.

Переваги:
    Супер продавець
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  B&H Store

Наталія, нам неймовірно приємно читати такий відгук!) Дякуємо, що звернулися до нас із проблемою — ми завжди раді допомогти та налаштувати техніку для Вашого комфорту)
      Нехай пристрій служить довго та допомагає Вам щодня. Дякуємо за рекомендацію)

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Чудовий молоковідсмоктувач, швидка відправка, приємний продавець. Особисто мені молоковідсмоктувач дуже допоміг у перші дні коли прибувало молоко, бо і зручно і не потрібно носитися з довгими шнурами.

Переваги:
    Зручний, не шумний
    • Продавець  B&H Store

Ірина, щиро дякуємо за Ваш відгук))

Нам надзвичайно приємно, що молоковідсмоктувач став для Вас порятунком у такий важливий період. Ми спеціально обирали модель без зайвих шнурів, щоб забезпечити мамам максимальну свободу та комфорт, тому дуже раді, що Ви оцінили цю перевагу)

Дякуємо за теплі слова на адресу нашої команди! Нехай материнство дарує лише приємні миті, а користування девайсом буде легким. Здоров’я Вам і вашій малечі))

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Користуюся електричним молоковідсмоктувачем вже кілька місяців— дуже задоволена. Працює тихо, має кілька режимів, тому легко підібрати комфортний для себе. Зціджування проходить швидко і безболісно. Зручно, що всі деталі легко миються. Значно полегшив догляд за малюком і зекономив час. Рекомендую

• Продавець  B&H Store

Альона, щиро дякуємо за такий розгорнутий і щирий відгук))

Нам дуже приємно знати, що наш молоковідсмоктувач став для Вас надійним помічником і допоміг заощадити дорогоцінний час. Ми розуміємо, наскільки важливий комфорт і тиха робота приладу для молодої мами, тому надзвичайно раді, що режими та простота в догляді Вам підійшли)
      Дякуємо за вашу рекомендацію! Нехай материнство приносить лише приємні моменти, а малюк росте здоровим))

• Бакшэева А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Дуже зручний молоковідсмоатувач. Електронний блок не відвалюється, як у аналогів, зручно мити, багато змінних деталей у комплекті.

Переваги:
    Зручний
    • Продавець  B&H Store

Анастасія, дякуємо за відгук) так, дійсно зручно, що є деталі, які можна замінити)

• Вячеслав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Товар прийшов добре запакований. Все відповідає опису. Працює дуже добре без зауважень.

• Продавець  B&H Store

В'ячеслав, дякуємо за відгук))
      Раді, що товар прийшов у відмінному стані, відповідає опису та працює без проблем ))

• Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Дуже швидко відправили замовлення! Дякую менеджеру все пояснила, надала рекомендації. Молоковідсмоктувачем дуже задоволена. Мені дуже допоміг режим для налагодження лактації. За свої кошти те що треба.

Переваги:
    Бюджетний, компактний, зручний у використанні
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  B&H Store

Аліна, дуже дякуємо за відгук) менеджери стараються)

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Товар якісний. Працює дуже добре. Молоковідсмоктувач економить багато часу для дружини ( до цього був інший, потрібно було концентруватись тільки на процедурі). Рекомендуємо.

• Продавець  B&H Store

Андрій, щиро дякуємо за відгук) раді, що дружині наш прилад зручніше)

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Дуже допоміг з перший днів у пологовому, коли дитина ще не звикла до грудей і було мало молока. Перед використанням ретельно помили, у мембрани був різкий запах, але він швидко пройшов.

Переваги:
    компактний, легкий у використанні та обслуговуванні.
    • Продавець  B&H Store

Іван, щиро дякуємо за відгук) раді, що прилад допоміг з перших днів малючка)

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Дуже зручний у використанні, руки вільні. Класно що є різні режими, а також можливість регулювати швидкість в режимі молоковідсмоктувача)))

• Продавець  B&H Store

Анна, щиро дякуємо Вам за відгук)

• Людмила Д***

Хороший)

• Продавець  B&H Store

Людмила, дякуємо за відгук))

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Жена очень довольна. Долго выбирали какой взять и остановились именно на этом. Взяли только один для теста и были очень довольны! Ты не привязан к месту и он очень компактный. Будем заказывать второй для большего комфорта.
    Отдельное спасибо за звонок. Очень порадовал после заказа звонок оператора который поинтересовался опытом использования.

Переваги:
    Потрясающий!
    • Продавець  B&H Store

Олександр, дякуємо Вам за відгук)

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Купляв дружині. Ця річ має бути у кожної годуючої мами! Ніхто не каже, що перші дні молока буде так багато, що груди будуть дуже болючими і я шкодую, ,що не взяли у пологовий. Допоміг налагодити лактацію. За 10 хвилин може зцідити зайве молоко, щоб груди не боліли і також якщо є потреба за 15 хвилин націдить вам порцію для малечі. Робить легкий масаж і взагалі .. маст хев

Переваги:
    Недорого, безболісно і швидко (на 8-9 день.. спершу треба налагодити прихід молока)
    Недоліки:
    Жодних
    • Продавець  B&H Store

Артем, дякуємо за відгук))

• Максим Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

В цілому апарат гарний, продавець хороший, рекомендую.

Переваги:
    Легкий, компактний, зручно кріпиться до бюстгальтера, довго тримає заряд, функцію свою виконує
    Недоліки:
    Не хватає потужності витягнути все молоко з великих грудей, витягує тільки переднє
    • Продавець  B&H Store

Максим, дякуємо за відгук) Раді, що пристрій вам підходить і був зручним у використанні)
      Ваш коментар врахуємо для покращення товару)

• Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Для мене це просто знахідка так як я не хочу годувати саме груддю. Сціжую за лічені хвилини і годую донечку мама щаслива і донечка швидко нагодована

Переваги:
    Просто знахідна для мам які за комфорт
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  B&H Store

Карина, дуже дякуємо вам за такий щирий відгук)
      Раді чути, що пристрій став для вас справжньою знахідкою і допомагає зробити процес годування комфортним та швидким. Головне — щоб мама і донечка були спокійні, нагодовані та щасливі, і нам приємно знати, що він у цьому допомагає)

• Аліна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Зручний, без лишніх трубок, шнурочків, не треба тримати в руках.
    Дуже швидко зчіжує молоко, не боляче. Після зціжування сосок витянутий і збільшений, але за пару хвилин стає в норму. Зручно розбирати і мити
    Мені підходить.

Переваги:
    Швидко , легко
    • Продавець  B&H Store

Аліна, щиро дякуємо за Ваш відгук Нам дуже приємно знати, що молоковідсмоктувач Вам підійшов і Ви залишились задоволені його зручністю та ефективністю.

Ваші слова — найкраща нагорода для нас і важливий орієнтир для інших мам, які шукають комфортний та практичний варіант для зціджування.

Бажаємо Вам і малюку здоров’я та тільки приємних моментів разом! Якщо виникатимуть запитання — ми завжди поруч

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Відсмоктувач працює вже місяць справно кожен день, нарікань нема, жінка задоволена

Переваги:
    Зручний, легко миється
    • Продавець  B&H Store

Андрій, Дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді чути, що Ваша дружина задоволена) Нехай і надалі працює бездоганно та полегшує щоденну рутину. Якщо виникнуть будь-які питання чи потрібна буде консультація — звертайтеся, завжди раді допомогти!)

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Задоволена придбаним товаром.Зручно, те що можешь робить справи з ним.Звісно на вулиці не вийдешь з ним гуляти.Шумний трохи, і плюс сіська як накачена.А так роботою задоволена повність його.Рекомендую

Переваги:
    Зручно з собою носить, і робить справи
    Недоліки:
    Трохи шумний
    • Продавець  B&H Store

Тетяно, дякуємо за відгук))

• Даніл С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Молоковідсмоктувач дуже простий та ефективний у використанні, легко розбирається та миється. З ним дуже легко і приємно зціжуватися і паралельно можна ще чимось займатися маючи свободі руки. Єдиний незначний мінус - це заряд батареї, дружині йог овистачало на 2 повних сцідження груді, але через втому можна його висадити в нуль, а виріб не працюж від мережі. Але при раціональному використанні це зовсім не недолік.

Переваги:
    Мобільність
    Недоліки:
    не працює від мережі, тільки від акамулятора
    • Продавець  B&H Store

Даніл, дякуємо за корисний відгук)

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Дуже задоволена покупкою! Ідеальний вибір !!!

• Продавець  B&H Store

Марино, щиро вдячні за відгук))

• Марія Л***

Дуже задоволена покупкою

Переваги:
    Вільні руки
    • Продавець  B&H Store

Марія, дякуємо за відгук!)

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Замовляла як додатковий молоковідсмоктувач (вже маю від американського бренду MomCozy яким дуже задоволена)

Задоволена покупкою, не протікає, смокче добре, не бачу сенсу переплачувати за більш дорогу модель, але якщо цікаво, то ось порівняння

Цей товар:
    1. більш шумний, користуватися у присутності сплячої дитини не завжди хороша ідея
    2. при зберіганні у холодильнику резина вбирає запахи
    3. щодо режиму, то я для себе користуюсь навпаки: крапля - стимуляція, а сердечко - зціджування (на режимі сердечка 6-8 більш природні повільні смоктальні рухи)
    4. заряд тримає добре як і дорожча модель

Порадила мені подруга, а я своїй подрузі, тож і всім раджу, якщо не хочете переплачувати*!

*але якщо є вільні гроші то я б обрала ще одного американця

Переваги:
    Працює як треба
    Недоліки:
    Шумний
    • Продавець  B&H Store

Олено, дякуємо за цікавий відгук і за порівняння) виділили для себе деякі моменти, завжи є куди рости)

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Сподобався, в ділі ще не пробувала. Але тестила, смокче дебело. Рекомендую

• Поліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Доволі гарний молоковідсмоктувач. Відсмоктує так само як і philips avent по кількості молока

Переваги:
    Вільні руки
  • Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Спочатку купила механічний, про що дуже пожалкувала. Так як без молоковідсиоктувача ніяк, вирішила купити вже електричний. Вибір пав саме на цю модель. Не жалкую ні секунди. Дуже чудовий пристрій для тих хто знає ціну часу і якості.

• Продавець  B&H Store

Катерино, дякуємо за чудовий відгук))

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Це найкращий варіант і це однозначно, мені дуже полегшує життя. Дитинці 8 місяців , спочатку придбала Philips Avent (електричний), він не поганий , але руки зайняті, купа шнурків , розетка , пляшечки які не зручно мити і треба витрати 50-60 хв на зціджування, часу з малюком дуже мало .
    З цим молоковідсмоктувачем , я готую їсти і зціджуюсь або роблю ще щось . Економія часу колосальна , працює супер , жодних нарікань . Дівчатка , якщо сумніваєтесь, не варто , це мій на разі найкращий помічник

Переваги:
    Вільні руки
    • Продавець  B&H Store

Вікторія, щиро дякуємо за відгук) ми щасливі, що саме наш товар Вам значно полегшив процес і економить час)

• Толмачов Е*** Сергійович
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

С початку користувались ручним, але дружина тільки мучилась. Тому вирішили спробувати електричний молоковідсмоктувач, і не помилились

Переваги:
    Дуже зручно, не травмує сосок
    Недоліки:
    Хотілось би щоб в комплекті було 2 шт
    • Продавець  B&H Store

Едуард дякуємо за відгук) Ви можете придбати ще один і буде дві штуки)

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Чудовий. Дуже зручно, що руки вільні, можна займатися своїми справами, поки він виконує свою роботу. Також сподобалася функція автоматичного вимкнення за 20 хвилин - не потрібно стежити за часом.
    Є різні режими, можна регулювати потужність відсмоктування. Батареї вистачає достатньо надовго.

• Продавець  B&H Store

Олено, дякуємо за корисний відгук) користуйтесь із задоволенням))

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Доброго дня, народила другу дитину і мій попередній молоковідсмокчувач вирішив піти з цього життя через недуже гарну будову( молоко потрапило в механізм). Колы прийшов цей, я в нього закопалась як то кажуть, з першого дотику, відразу зрозуміла що він краще ніж той що був, миється просто, компактний, мьяко працює. Єдиний мінус, як для мене, швидко розряжається, 1 година неприривної роботи, але не настільки щоб це був вагомий мінус. Купуйте не пожалкуєте, мені є з чим порівняти.

Переваги:
    Дуже мʼяко працює, не розсмоктує сосок, дуже компактний і без проблем вміщується в будь-який бюстик, завдяки механізму молоко ніяк не потрапить в механічний блок. Завдяки цьому він прослужить не один рік.
    Недоліки:
    Трішки слабуватий акумулятор.
    • Продавець  B&H Store

Юлія, дуже дякуємо за відгук) ми раді, що прилад залишив приємні враження у Вас)

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store. Колір: Білий

Хороший молокоотсос. Есть разные режимы . Можно подобрать для себя удобный. В целом очень довольна. Единственный минус, достаточно шумный.

Переваги:
    Мощный, удобный , мобильный
    Недоліки:
    Шумный
    • Продавець  B&H Store

Вікторія, дякуємо за відгук) на жаль, тихіше ну ніяк(

• Юлія

Дуже задоволена покупкою!
    Молоковідсмоктувач Swan Baby справді вартий уваги. Зручний, бездротовий і працює дуже тихо — можна користуватись навіть коли дитина спить поруч. Потужність відмінна, є кілька режимів, тож легко підібрати комфортний. Дуже зручно, що руки залишаються вільними, і можна займатися іншими справами. Легко миється та заряд тримає довго. Рекомендую усім мамам, хто хоче поєднувати грудне вигодовування та комфорт!

• Продавець  B&H Store

Юлія, дякуємо за відгук))