- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Сладенькая камера но продавец отличный
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Айвазов С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Хороша камера за свою ціну!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Супер ,задоволена !
За таку ціну найкращий варіант!- Продавець GETLUX
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Хорошая камера, работает нормально
- вовк н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Камеру отримали швидко,все працює добру,рекомендую.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Товар якісний!
- Переваги:
- Дуже приємна ціна
- Катя П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Брали на подарунок ,товаром задоволені)))
- Недоліки:
- Не виявили)
- Продавець GETLUX
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Замовлення прийшло швидко.
Камера підключається легко. Зображення і звук норм. Цілковито виправдовує свої кошти. Брали для навчання сина.- Переваги:
- Зручне кріплення. Проста в використанні.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Замовляла веб-камеру для пк, щоб вести уроки. Якість відео чудова, звук теж хороший. Все працює. Доставили швидко. Дякую магазину зі відмінний сервіс.
- Переваги:
- Якість за такі гроші
- Продавець GETLUX
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Дуже швидко прийшла
- Переваги:
- Качество відео
- Недоліки:
- Непобачив
- Продавець GETLUX
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Дуже гарна вебка за свої кошти, за півтора місяці використання все чудово
- Переваги:
- Гарна якість за свою ціну
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
чудова якість
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Досить хороша камера
- Михайло Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Чудовий товар, мені подобається його дизайн.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GETLUX
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Візуально гарна вебкамера, добре передає світло та кольори під час відео дзвінку
- Переваги:
- Відповідає характеристикам
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець GETLUX
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Камера працює. Все класно
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Камера працює, картинка чітка-брали дитині для навчання, поки задоволені.
- Переваги:
- Не потребує додаткових драйверів
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Дякую. Все гарно працює.
- Переваги:
- Якісна камера, швидка доставка
- Продавець GETLUX
- ЮліанаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Все працює
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Все прийшло швидко. Якість краще ніж очікувалося. Дуже дякую за швидке оформлення заказу і якісний товар.
- Переваги:
- Гарний звук.
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець GETLUX
- Ксєнія Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Замовив товар, все швидко дійшло. Товар топ за свої гроші, ще й є мікро який файно працює
- Станислав Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Очень доволен
- Переваги:
- Классное изображение за свою цену, есть микрофон
- Недоліки:
- короткий провод
- Продавець GETLUX
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Камера пришла швидко, все працює
- Переваги:
- Працює
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Відповідає опису,все працює
- Нікіта О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Прийшла швидко.
Гарна якість.
Шикарний бюджетний варіант.- Переваги:
- ціна/якість
- Недоліки:
- незнайшов
- Продавець GETLUX
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Камера чітко показує відео. Включив і одразу працює не потребує додаткових налаштувань.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Все ок
- Микита Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Камера приємно здивувала якістю за свою ціну. Зображення чітке, HD-720p цілком достатньо для онлайн-конференцій, телемедицини або навчання. Автофокус працює стабільно, колір передає природно, навіть при неідеальному освітленні картинка залишається яскравою. Мікрофон також виявився досить чутливим — співрозмовники добре мене чують без додаткових пристроїв.
Підключення просте — просто вставив у USB-порт, і система (Windows 11) відразу розпізнала без встановлення драйверів. Зручно, що камера сумісна навіть із старими версіями Windows і macOS.
Корпус компактний і акуратний, кріплення на монітор тримається надійно. Загалом — чудовий варіант для щоденного використання: доступна, якісна й без зайвих проблем у налаштуванні.- Переваги:
- • Чітке HD-зображення (720p)
• Просте підключення (Plug & Play)
• Сумісна з різними ОС (Windows, macOS)
• Гарна передача кольорів
• Є вбудований мікрофон
• Надійне кріплення - Недоліки:
- • Немає автофокусу (у більшості моделей цього класу)
• Якість звуку середня
• Без кришки-шторки для приватності
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Все чудово
- Переваги:
- Підійшла під Windows 11
- Недоліки:
- поки немає
- Продавець GETLUX
- .......Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Все отлично
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Гарна камера, на свої гроші добра якість, підключили легко. Покупкою задоволені))
- Мартыненко С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Не працює мікрофон
- Продавець GETLUX
Добрий день! Наш менеджер вже зв'язався з Вами для врегулювання питання, замінимо Вам товар на справний. Перевірте будь ласка повторно, чи надали доступ до звуку на Вашому комп'ютері при підключенні камери.
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Хорошая вебкамера не за все деньги мира всем рекомендую. Спасибо магазину быстро отправили и всё на высоте!!
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Обнаружил
- Продавець GETLUX
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
бюджетна гарна камера
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Не погана веб камера за свої грощі, 5
- Переваги:
- Низька ціна
- Продавець GETLUX
- Дмитрий Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Grey-Orange
Дуже гарна камера. Брав дитині для навчання. Автофокус працює відмінно, вбудований мікрофон теж на висоті. Рекомендую. Чудово виглядає на моніторі.
- Переваги:
- Ціна, якість, відповідальність персоналу.